- 3 Haziran 2009
- 750
- 1
çok iyi o zaman, sizinki biraz daha hafif bir durum herhalde, büyük ihtimalle de düzelir. inşallah yani :)
:) umarım öyledir, inşallah düzelir, inşallah hepimiz sağlımıza kavuşuruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi o zaman, sizinki biraz daha hafif bir durum herhalde, büyük ihtimalle de düzelir. inşallah yani :)
arkadaşlar ben evvel hafta başladım tam 13 gün içtim adetim başladı içmeyi bıraktım illa 15 gün içmek mi gerekio? bakalım doktora gideceğim ne diyecek?
bir sorum olacak arkadaşlar benim.
ben 12-13 yaşında ilk adetimi oldum.1 sene düzenli oldum sonra bozuldu.bulunduğum şehirde gitmedik doktor bırakmadık.ama herkes normal dedi.normal demelerine rağmen her ay kendimi yerden yere atıyordum kafamı duvarlara vurduğumu hatırlarım sancıdan.bir ara hastaneyede yatırıldım teşhis konulmadı müşaade altında tutuldum 14 yaşındaydım o zaman.sonra adanaya gittik o zaman pco teşhisi konuldu.o zamandan beri duphaston kullanıyorum.şimdi 17ye girecem.yaklaşık 3 senedir ilaçla adet oluyorum yani.saraçoğlunun sitesindeki yorumlarda soğan kürünü uygulayan herkes çok memnun.bir çoğuda hamile kalan bayanlar.
sorum şu,
pco hastası olanlar 4 defa kürü tekrarladıkları takdirde kistlerden tamamen kurtuluyorlar mı yoksa bu kür ilaç yerine her düzen bozulduğunda kullanılacak mı?
bende şimdi gördüm 4-5 kürden fazlası rahim duvarını inceltiyormuş buda düşüğe sebep olur gebelik durumunda.
teşekkür ederim.
kızlar lütfen yardım edin bu kürü yaparken soğanın kabuğu ile mi kaynatıcaz ben 15 gün uyguladım bi gelişme olmadı ama ben bütün kabuğu soyup içini kaynattım toksa kabuğu ile mi kaynatıcaz lütfen acill cvp verin çünkü hala devam ediyorum.
Akıntıyı azaltıyormu ve 15 gün sonra devam edecekmiyim1.Yumurtalık kisti-polikistik over için kuru soğan kürü:1 beyaz kuru soğanı 4 e bölerek üstüne 1 yemek kaşığı sumak serperek yiyin. Bunu haftada 3-4 kez tekrar edin.
2.Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğl ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Dün itibariyle ben başladım.Soğan yemezdim hele suyu meleğim için zehir olsa içerim dedim ve başladım.Soğan suyu küründe fazla soğan tadı olmuyor.İçlecek gibi içinizi ferah tutun..
Hatta birbirimize destek olmak için bu konuyu açıyorum hatta Liste bile yapalım bakalım neolacak ??
Ben inanarak başladım