adetin olup bittiğinde 2.kez başlayıp 7 gün içiyorsuna.s.
ceylan günaydın nasılsın? bişey sormak istiyorum dün soğan suyu kürüne başladım bide sabah 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp içtim yalnız bu tarçınlı sütü açmı tokmu içmem gerekiyo bide sabah akşammı sadece sabahmı? ne kadar süre devam etmeliyim?
nasıl yani? küre ikinci kez başladığımızda sadece 7 gün mü içicez bu kürü? :uhm:
birde en fazla 3 kez mi yapılabiliyordu bu kür?
polikistoverliler için 3-4 kez tekrarlanmalı 15 günü tamamladıktan sonra 7 gün kullanılıyor ..:1hug:
selam arkadaşlar .soğan kürünü bende denedim 15 günü tamamladım .8 aralık adet olmam gerekiyo bakalım gününde olcakmıyım.benim adet düzensizliğim var.uzun süre adet olamadığım zamanda kist oluşuyo.bakalım bu ay kontrole gittiğimde kistim yoktu ama yumurtalarım büyümemişti.umarım bu kür işe yarar.
ilk gün denediğimde içim dışıma çıkmıştı çıkarmıştım hemen.ama zamanla alışıyo insan.su niyetine içiyodum.önemli olan taze taze ve ılık içmek .soğan çabuk fermantasyona uğradığı için bekletilmeye gelmiyo.sabah akşam taze yapılması gerekiyo.herkese şifa diliyorum arkadaşlar
bende dun akşam tv izledim saraç ı erken menopoza girenler içinde önerdi aslında cok umudum olmamasına ragmen bende denicem... sanırım her bunyede aynı etkiyi saglamıyo ...15 gun süreyle içmek lazım dedi bakalımdenemekten zarar gelmez..
tabiki önce ALLAH..
inş. bi işe yarar .
Eveeet, 8 gün soğan suyu içtikten sonra(daha fazla devam edemedim bazı nedenlerden dolayı) bu ayki adetimin diğerlerine göre çok daha farklı olduğunu söyleyebilirim. Kistlerden dolayı neredeyse hiç adet göremiyordum. Bu ay eskiye döndüm. Ama çok fazla et gibi parçalar gitti.Sanki kürtaj olmuş gibi. Daha öncedende böyle parçalar geliyordu ama bu kadar değildi. Kanımca soğan suyunun faydası. Adetimin bitmesine 2 gün var, sonra doktora gidip kontrolümü olucam. Bakalım ne diyecek.benneyaptımki
polikistoverliler için 3-4 kez tekrarlanmalı 15 gü
nü tamamladıktan sonra 7 gün kullanılıyor ..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?