lemanket bak bende ayni durumdayim seninle bir aralar cok dikkat ettim cok ustume gittim kendimin anca ole zorla adet oldum erken menopoz gibi dr degil diyor ole sinir oldumki hayita devam et sogan suyunuda gergun 3 yada 4 kez ic arada maydonoz suyu kaynat ic malesef sende ben gibisin bende yaptiklarimi soluyorum seni anliyorum adacayi ic adacayi bana ise yaradi gunde 2 bardaktan fazla icilmemesi gerekiyormus papatya cayida ic yani dokunur falan diye korkarak azar azar alma malesef bize ve bizim gibi hastalara fazla alinca yariyor bole bir durum ne yapalim bak dediklerimi unutma zamanin varsa surekli yap bu dediklerimi sogan suyu tarifini bilemem ama ben mor sogan suyu iciyorum beyaz bana pe yaramiyor yani az kaliyor etkisi mor sogan suyu daha yariyor ama surekli iciceksin gunde 3 4 defa bazi bunyelerde ibrahim saracoglunun dedigin gibi icsende ise yaramiyor uzgunum ben kendimden ornek verdim bende gecen 3 ay icinde cok iyi adet goruyordum her ay ve biraktim herseyi herbelist dr gittim o bana ilaclar verdi sonuc fis gelen adetim gitti verdigimiz muayne paralari cabasi diyorum neden bastan kendi kendime yapmayi biraktim salak gibi simdide duzenlemeye calisiyorum