Ayşe eşini tanımıyormuymus merak ettim. Adam ilk kez lanlı lunlu hitap etmemiştir eminim. Sizi örnek vererek hata etmiş bence Ne biçim konuşuyorsun muhabbeti bile dibinizde olmamalıydı bence zaten zira karşıdan böyle bir cevap geleceğini az çok tahmin ediyordur Ayşe.
Benim eşimde iyidir hoştur ama mesela araçta konuşuyorsam,bluetooth bağlıysa ve yanimda biri varsa açtiğım gibi söylerim selam şunlarla beraber arabadayız diye,duyacaklar çünkü ne söylerse,zira olmadık birşey soyleyebilir,aramızda kalması gereken . Normal zamanlarda da uzaklaşır konuşurum,kavga etmesekte,özel gelir bana,huyudur arkadaşlarımla beraberken arayıp beni kızartıp bozartacak,cevap veremeyeceğim mevzular açmak. Çocukları erken uyutalım,seni özledim diyebilir mesela en basitinden. Bende hımm ,öylemi,bakarız kem küm diye zırvalamışımdır çoğu kez,artık akıllandım,uzaklaşıyorum. Ayşe de eşini bile bile girmeseydi mevzuya sizi örnek göstererek yada az ötede konuşsaydı.
Sizin tarafınızdan bir sorun yok bence,Ayşe'nin eşi öküz,Ayşe'de bunun farkında gayet,o gün sıcağı sıcağına kusura bakma ya,benim eşim biraz patavatsız,deyip geçseydi zaten konu kapanmıstı.
Boşverin,birşey olmamış gibi davranmaya devam.