- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Valla ben de sallamazdim acikcasiEvet diğer arkadaşın söyleme ihtimali benim de aklıma geldi açıkçası.. Onların iletişim tarzı da tabiki beni ilgilendirmez ama adam benim kocamın nezdinde tüm erkeklere topitop deyince iş biraz onların iletişim sınırlarını aşmış oluyor aslındaTeknik olarak benim yerimdeki bir çok insan buna o anda tepki bile verebilirdi ama ben biraz gamsız bi insan olduğumdan "amaaan ben bunlarla mı uğraşacam yeaaa" kafasındayım açıkçası.. Yine de kız kafasına taktı galiba diye bi izlenimim olunca bu sabah, ne yapmam gerektiğini bilemedim gibi oldu. Bana kalsa zaten pıs-tıs yani :)
Valla zamanında ben de çok üzüldüm ama kocasından da çok şikayetçi biri değil aslında böyle mutlu gibi yani o tuhaf ama öyle :)Zamanla ayşeyle normale dönersiniz. Sorun yok. Bence Ayşe buraya döksün sorunlarını vallaha yazık üzüldüm.
Öyle mi diyorsun peki o zaman her zaman dediğimi diyorum o zaman, herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşarValla acıyacak bir durumu da pek yok yani kimse kimseyi bir öküzle yaşamaya zorlamadı sonuçta kendi tercihi.. Yani zaten adamı da iç güveysi gibi besliyo adama bi mecburiyeti de yok. O yüzden ben acımıyorum şahsen
Bu arada kahvede sordum neyin var bi durgun gibisin diye, yoo iyiyim bişey yok dedi :) Ben de aynen normal şekilde devam etmeye karar verdimÖyle mi diyorsun peki o zaman her zaman dediğimi diyorum o zaman, herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar ☺
Bence içten içe birBu arada kahvede sordum neyin var bi durgun gibisin diye, yoo iyiyim bişey yok dedi :) Ben de aynen normal şekilde devam etmeye karar verdim
Ayşe 17 yıllık arkadaşlığını bitirmemek için kendi yerine kocasına söylermiş düşüncelerini.. Mahcup ayaklarına yatıp senin tam duyup duymadığını kontrol ediyor.yani bence duyduğuma tam emin değil ben de hiçbişey olmamış gibi davrandığım için, ama duymadığıma da emin olmadığı için tedirgin gibi geldi