Sende sarı akıntım oldu demiştin ya ondan sana sorayım dedim canım ovulasyon kullandım atmıştım sana da 2 gün piki değerlendirmiştim çatlamayı değerlendirememiştimBenim uzayan bir akıntım hiç bir adet donemine yakın gelmedi canım bilemiyorum ama inşallah gebelik vardır ovulasyon testi falan kullanmismiydin
Cuma zor ya salı çarşamba musaitim çoğunlukla.En garanti perşembe cuma sanki
Ayy bende kafa mı kaldı doğru kuzum pardon unuttum ya ben bianSende sarı akıntım oldu demiştin ya ondan sana sorayım dedim canım ovulasyon kullandım atmıştım sana da 2 gün piki değerlendirmiştim çatlamayı değerlendirememiştim
Bide ben folik asit kullanmıyorum onun içinde endiseliyim en iyisi gitmek doktora. Gebelik istediğim ilk 4 ay kullandım baktım gebelik yok ovulasyon testinide onuda bırakmıştım. Bu ay 10.ayimdiTestte çıkan kanda kesin çıkar ama kimyasal gebelik konularını kafama takıp stres olmak istemem derseniz bekleyin derim
Önemli değil canım olur mu öyle şey, dikkat et kendine haberleşirizAyy bende kafa mı kaldı doğru kuzum pardon unuttum ya ben bianbendeki sari akıntı üç dört gün mu geldi ne sonrası kesildi normal akıntı var renksiz. Uzayan yapışkan akıntı yok herkesin farklı oluyor ya bekle bakalım biraz daha geçsin belli eder ben öyle hamile gibi hissettiğim bir durum yok şuan sırtım ağrımaya başladı yemek hazırlığı yapıyorum. Bide kasık kramplarim oluyor. Uyku yüzünden de test yapmıştım
Tamam canım benim haberlesirizÖnemli değil canım olur mu öyle şey, dikkat et kendine haberleşiriz
Merhabalar silik çizgiyi ben de gördüm inşallah Allah gönlünüze göre versin var gibi duruyor kan verdiniz mi acaba ? Ben de bat 30 Mart Perşembe günü vermeyi düşünüyorum testlerde henüz bir şey çıkmadıEvet bende vardır diye düşünmeye başladım çünkü ben 9 aydır kaset testlerde tek bir nokta dahi görmedim umutlandırdı beni bu durum ama reglimi beklicem yinede negatif görmeyim diyorum
MerhabaMerhabalar silik çizgiyi ben de gördüm inşallah Allah gönlünüze göre versin var gibi duruyor kan verdiniz mi acaba ? Ben de bat 30 Mart Perşembe günü vermeyi düşünüyorum testlerde henüz bir şey çıkmadı
Amiinn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinMerhabahenüz kan veremedim yarın vericem inşallah yaniltmaz beni testler çok teşekkür ederim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah hemen kan verme o zaman testlerdede bişey yoksa ve rahatsız edici bir belirtin yoksa reglini bekle derim
Amin amin çok teşekkür ederim inşallahAmiinn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah hayırlı haberlerini alırız, bekliyorum bakalım sigara da kullandığım için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi olacağını düşünüyorum bakalim nasip
Evet bende hatırlıyorum sankiMerakla bekliyorum sonucunu seninle daha once konulardada yazistik diye hatirliyorum
2 gibi çıkabilir ara ara kontrol etEvet bende hatırlıyorum sankiumarım hayırlı haberler alırım verdim kanı geç sonuçlanır galiba sağlık ocağında verdim
Bir gölge görüyorum umarım yaniltmaz umarım gebesindir ve gebeyimdir... Sağlık ocagindaki hemşire bile aynı şeyi söyledi evde yapılan testlerde çok yanılma payı oluyor dedi. Gerçekten de öyle geçen ay beni yaniltti o yüzden bu kez kan vereyim dedim beni kötü etmesin diyeBnde dun yaptim boyle bugun günüm oldu olacak gibiyim beyaz akinti ve islakilik geliyor
Ins e vet son zamanlarda vukuat testler hatta izledigim bir diziye bile taşındı bu konu test yapti cikti ama kanda cikmadiBir gölge görüyorum umarım yaniltmaz umarım gebesindir ve gebeyimdir... Sağlık ocagindaki hemşire bile aynı şeyi söyledi evde yapılan testlerde çok yanılma payı oluyor dedi. Gerçekten de öyle geçen ay beni yaniltti o yüzden bu kez kan vereyim dedim beni kötü etmesin diye
O kadar haklısın ki ama işte bırakamadım ramazan da azalttım Allah'tan oruçluyken içemiyorum diye akşam da az içiyorumAmin amin çok teşekkür ederim inşallahsende haklısın tabiki ama bu süreçte keşke sigarayı bırakma ihtimalin olsa senin içinde bebek içinde daha kolay olurdu rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bu mübarek ayda
Ins e vet son zamanlarda vukuat testler hatta izledigim bir diziye bile taşındı bu konu test yapti cikti ama kanda cikmadi
Geçen ay vermiştim 6 gibi çıktı sonuç öyle hatırlıyorum2 gibi çıkabilir ara ara kontrol et
Evet oruç birazda olsa engel olmuş sigarana iyi bişeyO kadar haklısın ki ama işte bırakamadım ramazan da azalttım Allah'tan oruçluyken içemiyorum diye akşam da az içiyorumBenim belirtilerim 3 gün önce daha çoktu baş ağrısı, gaz problemleri, çok hafif mide bulantıları, süt gibi akıntı (bu bir kaç gün devam etti), göğüslerim de hassasiyet, kasik ağrısı ama adete yaklaştıkça hafif agrilar kaldı sadece belim çok ağrıyor. Amiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?