Softec kaset test guvenilir mi?

İnşallah canım benim sabah silikti test durunca iyice Belirginlesmis .. ilk böyleydi yaklaşıp görebilirsin çözünürlük düşmezse.

Eklentiler

• IMG_20250324_092028.webp
    IMG_20250324_092028.webp
    9 KB · Görüntüleme: 44
Reglim gecikti gebelik şüphem var beta hcg baktırmak istiyorum diceksin canım bir sey olmaz 😂
İnşallah böyle dilli olurum 🙈 daha geçen ay vukatim var yalancı pozitiften gitmiştim kan vermiştim negatifti adamın yüzüne de zor bakicam ben çok utangacim bu konuda

İnşallah böyle dilli olurum 🙈 daha geçen ay vukatim var yalancı pozitiften gitmiştim kan vermiştim negatifti adamın yüzüne de zor bakicam ben çok utangacim bu konuda
Utanılacak bir şey yok canım sonuçta gebelik testine güvenip gidiyoruz kan vermeden bunu kesinleştiremeyiz onların işi bu boşuna germe kendini 😊

Utanılacak bir şey yok canım sonuçta gebelik testine güvenip gidiyoruz kan vermeden bunu kesinleştiremeyiz onların işi bu boşuna germe kendini 😊
Haklısın canım zaten üzerimde aşırı gerginlik var bu da belirti mi bilmiyorum Cok sinirleniyorum agresiflik var üzerimde ama regl dönemi de böyle oluyordum

Canım benimde bat’a 8 gün var az önce sarımsı ve aynı yumurtlama dönemindeki gibi çok ve uzayan akıntım oldu aşırı ıslaklık hissediyorum 😬
Benim uzayan bir akıntım hiç bir adet donemine yakın gelmedi canım bilemiyorum ama inşallah gebelik vardır ovulasyon testi falan kullanmismiydin

Ama 11 i çatladı yazmışsınız ilk mesajda genelde çatlamadan 14 gün sonra regl gelir 25 i olmanız lazım
Evet ama normalde ben 32 günde bir regl olduğum için 28 di bat tarihim. Ama şöyle bişey var yumurtlamadan 15.gun bile regl gelebiir en erken bence 14. Çünkü ben bundan önceki ovulasyon kullandıgimda 15.gun regl oldum birindede 16. Gün. O bence tahmini bir durum14.gunden itibaren gelebilir.yarin kan vereyim mi ne diyosun bu konuda

Evet ama normalde ben 32 günde bir regl olduğum için 28 di bat tarihim. Ama şöyle bişey var yumurtlamadan 15.gun bile regl gelebiir en erken bence 14. Çünkü ben bundan önceki ovulasyon kullandıgimda 15.gun regl oldum birindede 16. Gün. O bence tahmini bir durum14.gunden itibaren gelebilir.yarin kan vereyim mi ne diyosun bu konuda
Testte çıkan kanda kesin çıkar ama kimyasal gebelik konularını kafama takıp stres olmak istemem derseniz bekleyin derim

Back
X