- 23 Haziran 2024
- 1.808
- 536
- 38
İnşallah canım benim sabah silikti test durunca iyice Belirginlesmis .. ilk böyleydi yaklaşıp görebilirsin çözünürlük düşmezse.Bence vaaarr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim sabah silikti test durunca iyice Belirginlesmis .. ilk böyleydi yaklaşıp görebilirsin çözünürlük düşmezse.Bence vaaarr![]()
Artık yarın kan ver kesinleştirelimm var gibi duruyor inşallah öyledirİnşallah canım benim sabah silikti test durunca iyice Belirginlesmis .. ilk böyleydi yaklaşıp görebilirsin çözünürlük düşmezse.
İnşallah canım ama sağlık ocağına ne dicem reglim gecikti mi dicem regl oncesi gidip kan vermeyi o kadar garipsiyorum kiArtık yarın kan ver kesinleştirelimm var gibi duruyor inşallah öyledir![]()
Reglim gecikti gebelik şüphem var beta hcg baktırmak istiyorum diceksin canım bir sey olmazİnşallah canım ama sağlık ocağına ne dicem reglim gecikti mi dicem regl oncesi gidip kan vermeyi o kadar garipsiyorum ki![]()
İnşallah böyle dilli olurumReglim gecikti gebelik şüphem var beta hcg baktırmak istiyorum diceksin canım bir sey olmaz![]()
Utanılacak bir şey yok canım sonuçta gebelik testine güvenip gidiyoruz kan vermeden bunu kesinleştiremeyiz onların işi bu boşuna germe kendiniİnşallah böyle dilli olurumdaha geçen ay vukatim var yalancı pozitiften gitmiştim kan vermiştim negatifti adamın yüzüne de zor bakicam ben çok utangacim bu konuda
Haklısın canım zaten üzerimde aşırı gerginlik var bu da belirti mi bilmiyorum Cok sinirleniyorum agresiflik var üzerimde ama regl dönemi de böyle oluyordumUtanılacak bir şey yok canım sonuçta gebelik testine güvenip gidiyoruz kan vermeden bunu kesinleştiremeyiz onların işi bu boşuna germe kendini![]()
Pozitif düşünmeye çalış canımmm inşallah bebişin vardır germe ikinizideHaklısın canım zaten üzerimde aşırı gerginlik var bu da belirti mi bilmiyorum Cok sinirleniyorum agresiflik var üzerimde ama regl dönemi de böyle oluyordum
Pozitif düşünmeye çalış canımmm inşallah bebişin vardır germe ikinizide![]()
First hızlı gebelik ilk 5 dk içinde cikiverdi zaten . Diyorum tüm testler mi bozuk ya da yalancı. Bugün bide ovulasyon testide denicem dünküne göre nasıl diyeTest markası ney ben de görüyorum ya
Sizin bat yarın mıFirst hızlı gebelik ilk 5 dk içinde cikiverdi zaten . Diyorum tüm testler mi bozuk ya da yalancı. Bugün bide ovulasyon testide denicem dünküne göre nasıl diye
Hayır şuan 4 gün var.. kan için beklemeliyim senceSizin bat yarın mı
Canım benimde bat’a 8 gün var az önce sarımsı ve aynı yumurtlama dönemindeki gibi çok ve uzayan akıntım oldu aşırı ıslaklık hissediyorumTamam canım benim sağol
![]()
Ama 11 i çatladı yazmışsınız ilk mesajda genelde çatlamadan 14 gün sonra regl gelir 25 i olmanız lazımHayır şuan 4 gün var.. kan için beklemeliyim sence
Benim uzayan bir akıntım hiç bir adet donemine yakın gelmedi canım bilemiyorum ama inşallah gebelik vardır ovulasyon testi falan kullanmismiydinCanım benimde bat’a 8 gün var az önce sarımsı ve aynı yumurtlama dönemindeki gibi çok ve uzayan akıntım oldu aşırı ıslaklık hissediyorum![]()
Evet ama normalde ben 32 günde bir regl olduğum için 28 di bat tarihim. Ama şöyle bişey var yumurtlamadan 15.gun bile regl gelebiir en erken bence 14. Çünkü ben bundan önceki ovulasyon kullandıgimda 15.gun regl oldum birindede 16. Gün. O bence tahmini bir durum14.gunden itibaren gelebilir.yarin kan vereyim mi ne diyosun bu konudaAma 11 i çatladı yazmışsınız ilk mesajda genelde çatlamadan 14 gün sonra regl gelir 25 i olmanız lazım
Testte çıkan kanda kesin çıkar ama kimyasal gebelik konularını kafama takıp stres olmak istemem derseniz bekleyin derimEvet ama normalde ben 32 günde bir regl olduğum için 28 di bat tarihim. Ama şöyle bişey var yumurtlamadan 15.gun bile regl gelebiir en erken bence 14. Çünkü ben bundan önceki ovulasyon kullandıgimda 15.gun regl oldum birindede 16. Gün. O bence tahmini bir durum14.gunden itibaren gelebilir.yarin kan vereyim mi ne diyosun bu konuda
Ne kadar beklerim peki öyle olursa araya bayram girer diye düşünüyorum uzar bayağıTestte çıkan kanda kesin çıkar ama kimyasal gebelik konularını kafama takıp stres olmak istemem derseniz bekleyin derim
En garanti perşembe cuma sankiNe kadar beklerim peki öyle olursa araya bayram girer diye düşünüyorum uzar bayağı