- 30 Ekim 2016
- 451
- 207
- 103
- 27
İyi yapmışsınız inşallah vardır gebelikİşte bayağı koyu olmasını beklemedigim için takip etmedim olur ya yumurtlama ihtimalini düşünerek degerlendirdim
İnşallah hayırlısı olsunİyi yapmışsınız inşallah vardır gebelik
Biri ovulasyon testi biride gebelikİyi yapmışsınız inşallah vardır gebelik
Çok çok silik var gibi isterseniz kan verin sabredemem dersenizBiri ovulasyon testi biride gebelik
Bisey olur mu kan vermesem reglin gecikmesini bekleyebilir miyim acaba 5 gün varÇok çok silik var gibi isterseniz kan verin sabredemem derseniz
Sabrederim derseniz tabi beklemek daha iyi yine her gün yaparsınız test varsa zaten günden güne koyulaşır yarın bile daha koyu olur pozitifse yaniBisey olur mu kan vermesem reglin gecikmesini bekleyebilir miyim acaba 5 gün var
Tamam çok teşekkür ederimSabrederim derseniz tabi beklemek daha iyi yine her gün yaparsınız test varsa zaten günden güne koyulaşır yarın bile daha koyu olur pozitifse yani
Elinizde test varsa yarın bir daha yapıp atın bakalım o zaman net konuşuruz belkiTamam çok teşekkür ederim
Kaset test var iki tane. Bir tane de erken gebelik var zaten ovulasyon ile bile takip edilebilir diye düşünüyorum sizce?Elinizde test varsa yarın bir daha yapıp atın bakalım o zaman net konuşuruz belki
Ovulasyon asla güvenilir sonuç vermez siz gebelik testini esas alın her hamilelikte o da yüksek olacak diye bir şey yok demin nette biri gebelik ile Ovulasyon testini aynı anda yapmış gebelik iki çizgi koyu diğeri silikti ona güven olmaz yaniKaset test var iki tane. Bir tane de erken gebelik var zaten ovulasyon ile bile takip edilebilir diye düşünüyorum sizce?
Gerçi evet öyle durumlarda söz konusu... Elimdeki gebelik testleriyle ilerlerim .oruç tutuyorum gebelik varsa eğer o çok bı etkilemez değil mi varsa da gebelik nokta kadar ancadirOvulasyon asla güvenilir sonuç vermez siz gebelik testini esas alın her hamilelikte o da yüksek olacak diye bir şey yok demin nette biri gebelik ile Ovulasyon testini aynı anda yapmış gebelik iki çizgi koyu diğeri silikti ona güven olmaz yani
Yok tabiki etkilemez daha kalp atışı bile duyulmuyor o aşamaya kadar varsa öğrenirsiniz zaten yarın bugüne kadar koyulaşma olursa gidip kan verebilirsinizGerçi evet öyle durumlarda söz konusu... Elimdeki gebelik testleriyle ilerlerim .oruç tutuyorum gebelik varsa eğer o çok bı etkilemez değil mi varsa da gebelik nokta kadar ancadir
Tamam çok teşekkür ederim ilginiz için Allah gönlünüze göre versinYok tabiki etkilemez daha kalp atışı bile duyulmuyor o aşamaya kadar varsa öğrenirsiniz zaten yarın bugüne kadar koyulaşma olursa gidip kan verebilirsiniz
Merhaba evet ama test bozuk mu anlamadım çift çizgiden hariç başka çizgi de var gibiydi bende gidip başka marka kaset test alıp denedim onda silik çizgi çıkti ikinci idrar olmuş olduMerhaba test yaptınız mı bugün ilk idrarla
Fotoğraflarını at bizde inceleyelim canım var benceeeeMerhaba evet ama test bozuk mu anlamadım çift çizgiden hariç başka çizgi de var gibiydi bende gidip başka marka kaset test alıp denedim onda silik çizgi çıkti ikinci idrar olmuş oldu
Evet bende vardır diye düşünmeye başladım çünkü ben 9 aydır kaset testlerde tek bir nokta dahi görmedim umutlandırdı beni bu durum ama reglimi beklicem yinede negatif görmeyim diyorumFotoğraflarını at bizde inceleyelim canım var benceeee
Belirtilerin var mı peki canım?Evet bende vardır diye düşünmeye başladım çünkü ben 9 aydır kaset testlerde tek bir nokta dahi görmedim umutlandırdı beni bu durum ama reglimi beklicem yinede negatif görmeyim diyorum
Resmi yükledim üst yazıma gördün mü canım Niyetliyim diyemi bilmiyorum öyle aşırı bir belirti olduğunu sanmıyorum sadece Kasık ağrısı ve çok şiddetli şekilde gelip mahvediyor beni arada. Regl olacakken alt karın ağrılarım ve kasık ağrım olurdu şimdi kasık ağrısı çok baskın. Özellikle sağ kasığım. Bide sanki çok acikiyorum dünden beri karnım gurulduyor .. psikolojik değilse tabi buBelirtilerin var mı peki canım?
Bence vaaarrEvet bende vardır diye düşünmeye başladım çünkü ben 9 aydır kaset testlerde tek bir nokta dahi görmedim umutlandırdı beni bu durum ama reglimi beklicem yinede negatif görmeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?