- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Bir klavye mağduru da benKuzum ellerine emeğine sağlık.
Böreği her türlü severim ama bu tepsi böbreklerine bayılıyorumm.
' biri beni durdursunnn ' moduna geçiyorum
Çok güzel görüyor.. Tekrar ellerine sağlık.
Kuzum ellerine emeğine sağlık.
Böreği her türlü severim ama bu tepsi böbreklerine bayılıyorumm.
' biri beni durdursunnn ' moduna geçiyorum
Çok güzel görüyor.. Tekrar ellerine sağlık.
Teşekkür ederim bitanem beğenmene çok sevindim gel ben sana tepsi tepsi börekler yapayımBir klavye mağduru da bentepsi tepsi böbrek isterim
Böbrek yazmışım canımTeşekkür ederim bitanem beğenmene çok sevindim gel ben sana tepsi tepsi börekler yapayım
Yazım yanlışını ben göremedim
Hahah sen demesen hiç farketmiyodumBöbrek yazmışım canım
Teşekkür ederim deynebim çok sevindimEllerine sağlık canım ,leziz duruyor,başarılar dilerim
Turşu sever olarak turşularına da bayıldımTeşekkür ederim deynebim çok sevindim
Bende turşulara bayılıyorum orda fark ettiysen bizim memlekette yetişen bir sebzenin turşusu da varTurşu sever olarak turşularına da bayıldım
Farketmez miyim hiçBende turşulara bayılıyorum orda fark ettiysen bizim memlekette yetişen bir sebzenin turşusu da var
Evet çok leziz bizim evin favori böreği bu :)Bende böyle yapıyorum harika oluyor tek fark yağını yarım su bardağı ekliyirum.1 su bardağı denemistim bir kaç kişi çok yağlı olduğunu dile getirdi artık yarım koyuyorum
Şeker pancarı sapı diyoruz biz deynebim kıtır kıtır missssFarketmez miyim hiçBayılırım pezik te derler,şeker pancarı dallarından değil mi?Lahanayı bulup yapıyorsun ,ama onu yapmak ta zor Börek yanında güzel gider turşu
Ayy canım ya 1 su bardağı diye okumusum özür dilerim ondan öyle yorum yaptım.ellerinizle sağlık afiyetler olsunEvet çok leziz bizim evin favori böreği bu :)
Yarım su bardağı da işte yaklaşık çay bardağı kadar olur ölçülerimiz aynı :)
Estağfurullah canım ne özürüAyy canım ya 1 su bardağı diye okumusum özür dilerim ondan öyle yorum yaptım.ellerinizle sağlık afiyetler olsun
Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindimCanim cok lezzetli görünüyoreline sağlık, bol şans ♡ canım gece gece turşu çekti
Hemen uyuyalım ozaman çabucak sabah olsunTeşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim
Sabah yeriz benim de çekti şimdi
Bende şöyle bi yutkunmadım değilHemen uyuyalım ozaman çabucak sabah olsunağzım sulandı valla ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?