- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Teşekkür ederimellerine sağlık başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimellerine sağlık başarılar
Evet tatlım benim :36 bende teşekkür ederim canımAslı canım sen misin nickin çok güzel olmuş :) teşekkür ederim
Rica ederim balımEvet tatlım benim :36 bende teşekkür ederim canım
Bende geldim seni yalnız bırakmayım dedim canım açtım konumu :)Rica ederim balım
Ellerine sağlık canım görünmüyor henüz merak ettim :)Bende geldim seni yalnız bırakmayım dedim canım açtım konumu :)
Teşekkür ederimilk tarif gelmiş bile.ellerinize sağlık.yarışmada başarılar dilerim
Bende açılmasını bekliyorum heyecanla :)Ellerine sağlık canım görünmüyor henüz merak ettim :)
Teşekkür ederim senin de ellerine sağlık ablacımEllerine sağlık Saricik3
Yalancı su böreğine benzer sodalı börek (benim tarifte soda sayısı fazla) , çok lezzetlidir.
Başarılar dilerim yarışmada
Rica ederimNevreste ablacım teşekkür ederim başlık için
Teşekkür ederim çok sevindim beğenmenize sizin de ellerinize sağlık şimdiden afiyet olsun tadı gerçekten çok güzelÇok güzel görünüyor ellerinize sağlık Türkiye geldiğinde muhakkak yapıcam bu tarifinizde başarılar
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık Ben de en çok sodalı börek yaparım ama benim tarifim biraz daha farklı
Yakışmıştır bence çökelek de. Ben de sodalı böreğe hiç maydanoz koymam. Ellerine sağlık canımTeşekkür ederim canım
Sodalının çok çeşidi var mesela maydanoz hiç sevmem koymadım ama koyulabilir bende çökelik koydum çok güzel oluyor
Tekrar teşekkürler canımYakışmıştır bence çökelek de. Ben de sodalı böreğe hiç maydanoz koymam. Ellerine sağlık canım