Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

ben 15gündür, sabah akşam içiyorum, hafta sonları hariç.

toplamda 7.5 kilo verdim ama, tabi sıkı diyet ve spor da yapıyorum.

başka soğan suyu içen var mı???

bugün başladım bende tam diyet değil ama yediklerime dikkat ediyorum sabah biraz egzersiz ve ip atlıyorum 65 kiloyum 8 kilo fazlam var inşallah faydasını görürüm

ben de bugün başladım bakalım hayırlısıyla... 1 aydır 5i bir yerde içiyorum, şeker yemiyorum şekerli şeyler de, tatlı falan yok. kahvemi şekersiz sütsüz içiyorum, ekmek yemiyorum, pilav makarna vs yiyorum ama abartmamak kaydıyla.sabahları sadece 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. bugün yürüyüşe de başladım 1 saat yürüyorum. a ayda beşi bi yerde çayıyla yaklasık 5 kılo verdim.
soğan suyunun da yağları yakmaya yardımcı oldugunu okudum ve hemen basladım.. tabiki yediklerinize dikkat etmeden isterseniz soğan suyunu kazanla için yine fayda etmez arkadaşlar bu tarz şeyler yediklerinizi eriten yok eden bişey değil. onu bunu denedim kilo veremedim diyen arkadaşlar bence yediklerine dikkat etmiyor tek bir şeye umut bağlıyor ya da hormonal bozukluk var baska ihtimali yok yani...
emziren arkadaşlar da soğan suyunu rahatlıkla içebilirmiş, hatta soğan süt yaparmıs annem beni emzirirken günde bir soğan yermiş muhakkak. ama fazlası bebekte gaz yapabiliyormus. bunun dısında bir zararı olmadığını duydum çoğu kişiden. yengem de emziriyor ve o da baslıcak soğan suyuna, ona da anneannesi söylemiş hem göbeğin gider hem sütün olur demiş.

2.bardak soğan suyumu şimdi içiyorum. Bugün ilk günüm acelemiliğime denk geldi, yarın sabah yürüyüşten önce ve akşam yemekten içicem. bugünlük böyle olsun:)

slm arkadaslar ben de sogan suyunun faydalarindan yararlananlardanim.bu sitede tavsiye üzerine okudum ve kullandim.tam ameliyat olacakken ameliyattan kurtuldum.doktorumun 6 aydir ilac tedavisiyle yok edemedigi kistlerimdem sadece 2-3 hafta sogan suyu icerek kurtuldum.hala devamediyorum icmeye ve birakma gibi bir niyetim yok.büyük birnimet su sogan kiymeti iyibilmek gerekiyor.herkese saglik günler dilerim

selam! ben de bu soğan kürünü yumurtalık kisti için kullanacağım. Daha önce aynı problemden dolayı hayıt tohumu içmiştim ama saç dökülmesi yapmıştı, hemen bıraktım o yüzden. Acaba sağan suyunun da böyle bir yan etkisi var mı? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.... :26:

merhaba arkadaslar.Ablamın deneyerek kılo verdıgı bı yontem bu ve gercekden etkılı.
1 ortaboy soganı 4 e bolun bı tencereye goz kararı su ekleyıp 15 dk kaynatın.Bu kaynama zamanı soganın ozunun cıkması ıcın yeterlı. Ve koydugunuz su mıktarını ıyı ayarlayın cok da olmıyacak azda olmıyacak.kaynadıkdan sonra 1 subardagı dolacak kadar kalmalı suyu.
Suyun rengı bıraz boz olabılır.Sonra 1 subardagı sogan suyuna yarım lımon sıkıp ac karnına ıcın seker fılan yok ama a.s.Cay gıbı ıcılecek sıcaklıkda olmalı soguk olmıyacak.Ve hergun taze yapılarak ıcılmelı .Buyuk olcude ıstah kesıyor ve boylelıkle kılo verıyorsunuz.
Ablam 1 ay da hemen suzulmusdu 3 cocukdan sonrakı gobegı erıdı yanıı. Su ne acı nede kokulu oluyomus hanı belkı tıksınırsenız sogan kokar bu su dıye.Ben denemedım cunku suan zaten 45 kıloyum bıde onu denersem ıskelet olarak dolasırım artık:eek: yerimseniben

ayyy teşekkürler canım ama kesin zayıflatıomu kokusu nasıldır çok merak ediyorum akşam eve gidicem üzerimi değişmeden soğan suyumu yapıcam kesin yapıcam inş tiskinmem ben yeşil çayı bile zor içiyorum teşekkürler inş bu yerleşmiş kilolar gider a.s

selam arkadaşlar. ben soğan suyuna devam edemedim ne yazıkki. soğanı çok sevdiğim halde kaynatırkenki kokusu ve içerkenki tadını midem kaldırmadı. yemeklerin içinde bile soğandan iğrenmeye başlayınca bıraktım. soğanı çok severim kaybetmek istemem:)) beşi bi yerde içiyorum zaten 1 aydan fazla süredir, ona devam edicem.

1 adet orta boy soğanı 4 e bölüyorum 2 su bardağı suyu kaynatıp içine atıyorum ve 5 dakika kaynatıyorum doğrumu yapıyorum? ve merak ettiğim sabahki yaptığımdan 2 bardak çıkıyor o kalan bardağıda akşam içiyorum akşam yeniden yapmıyorum. yani sormak istediğim tarif doğrumu ve akşam aynı suyu içmem yanlışmı akşama yeniden yapmaya gerek varmı?şimdiden cvp için tşkler:KK34:

yroumları okumadım ama. karışımın içine limon suyu sıkıp öyle için. yağları daha çabuk yakmak için.

Arkadaslar Merhaba,

Ben 2 gundur detoks diyeti yapiyorum kendi capimda..ilk gun Sabah kalktim once yarim bardak suya 2 yemek kasigi elma sirkesi karistirip ictim..Yarim saat sonra 1 adet sogani tencereye 4'e bolerek koydum kaynattim 15 dk falan..Sonra 1 bardaga bosalttim ki zaten bir bardak cikti//YArim limon siktim icine ..cay gibi sicak sicak ictim..oyle mide bulandiravak yad rahatsiz edecek bir tadi yoktu..Sonra Kahvalti niyetine 1 bardak sut ictim..Oglene kadar yesil cay-normal cay ve su ictim..Oglen yemeginde 1 kase corba ve sulandirilmis yogurt yedim..Sonrasinda yine yesilcay su oyle gitti..Aksam ligt kola ictim 1 bardak ..aptallikti ama canim soguk ve gazli birseyler iztedi..(Aslinda maden suyuna limon sikip icecektim ama meden suyum soguk degil) sonra 50 mekik cektim..50 sopali hareket..ic bacak hareketi falan..Aklima ne geldiyse..cok uzun surmedi ama yordu..Sonra yine sogan kaynattim ictim..
bugun 2.gununm ve sabah balli elma sirkeli su yaptim ilik ilk 1 bardak ictim ilk is olarak..Sonra soganimi kaynattim yine onu da cay gibi ictim..Istah kalmadigindan kahvalti niyetine birsey icmedim..(Sutum de yoktu olsa icerdim)
oglen yine corba ve yogurt olur buyuk ihtimal ile..Esim burda olmadigindan zaten yemek yiyesim yok..Hafif ve rahat uyudum dun aksam ..birde Esim giderken beni tartiya cikardi..gece o kadar yemek yemistim,siskin bir durumdaydim..66.700 gordum..Bu sabah tartiya ciktim kalakar kalmaz 64.200 du..Buyuk olcude su kaybettigim kesin...ama butun gun 2.5 lt su iciyorum belki fazla..Bu sivi detoks diyetime p.tesine kadar devam etcem..Esim o gun geliyor cunku..Bakalim..Sonra normal diyete basliycam//Bu aksamda spor salonuna yazilcam//Hergun 1 saat salonda spor yapcam //Ara ara yazarim..HEpinize incelme ve guzellesme yolunda basarilar diliyorum..

Merhaba Arkadaslar,
Tekrar ben...:)) Bu sabah tartida 63.700 gordum ..:)) boyle giderse esim geldiginde 62.00 olurum heralde:)) Pazartesi normal beslenmeye gececegim..Hala sivi diyetimi yapiyorum..acikmiyorum halsizlesmiyorum..Elma sirkeli balli sudan mi sogan suyundan mi bilmiyorum ama iyi gidiyor..
Belki pazartesi Amerkan kalp vakfi diyetine baslarim..1 hafta yapar sonra 2 gun pirinc lapasi diyeti sonra 1 hafta yine devam ederim amerkan diyetine..oyle oyle haziran 15 'e kadar devam etcem..Birde spora baslayabilsem..Dun aksam yazilamadim salona ..>(((
Sizler neler yapiyorsunuz..nasil gidiyor savas..

Aslinda Hepimiz irademizle savasiyoruz...:)) Ama biz kazanacagiz:)

Merhaba Arkadaslar,
Tekrar ben...:)) Bu sabah tartida 63.700 gordum ..:)) boyle giderse esim geldiginde 62.00 olurum heralde:)) Pazartesi normal beslenmeye gececegim..Hala sivi diyetimi yapiyorum..acikmiyorum halsizlesmiyorum..Elma sirkeli balli sudan mi sogan suyundan mi bilmiyorum ama iyi gidiyor..
Belki pazartesi Amerkan kalp vakfi diyetine baslarim..1 hafta yapar sonra 2 gun pirinc lapasi diyeti sonra 1 hafta yine devam ederim amerkan diyetine..oyle oyle haziran 15 'e kadar devam etcem..Birde spora baslayabilsem..Dun aksam yazilamadim salona ..>(((
Sizler neler yapiyorsunuz..nasil gidiyor savas..

Aslinda Hepimiz irademizle savasiyoruz...:)) Ama biz kazanacagiz:)

soğan suyuna zayıflamak için başlamıştım fakat kıl dönmeside vardı dün akşam iltahabım aktı çok iyi geldi bu arada kilom da 71,9

soğan suyuna zayıflamak için başlamıştım fakat kıl dönmeside vardı dün akşam iltahabım aktı çok iyi geldi bu arada kilom da 71,9

süper :)) umarım istediğin kiloya düşersin ama bu soğan suyu neden baş ağrısı yapıyor anlamadım bu sorunu yaşayan başkası varmı ?

Ben kullanan birkaç tanıdığımdan duydum, gerçekten işe yarıyormuş kızlar.. :)

X