Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

sirkenn hazırlaması kolay oldugu için sabahlarıda aç karnına içiyorum iştah falan kalmıyo kokusu yetiyor yani soğan suyu genelde kahvaltıdan sonra içebiliyorum çünkü kahvaltı hazırlayana kadar soğumuyor işyerine götürüyorum 2 bardak falan orda içiyorum artık..akşamda yemekten önce soğan suyu içiyorum ve 6dan sonra asla bişey yemiyorum gecede sirkeli ılık su içiyorum resmen kendimi kampa girmiş gibi hissediyorum::)))

kola, çikolata ve faastfood çok sevmeme ragmen asla yemiyorum((( iann su gibi kola içerdim çok özlüyorum...

hımm anladım bunu uygulıcam ama balla içilmesi daha ii duymuştum fakat bu formülünü 1 hafta uygulıcam:)

ark buraya yazarım demiştim evet soğan suyuyla tam 12 kilo verdim daha önümde vermem gereken 10 kilo olsa bile bu çok güzel herkese tavsiye ederim

ark buraya yazarım demiştim evet soğan suyuyla tam 12 kilo verdim daha önümde vermem gereken 10 kilo olsa bile bu çok güzel herkese tavsiye ederim

aa ne guzel masallah iyi icmissin canim ben sogan suyunu icemiyorum sen nasil ictin yaa kac gunde verdin bu kadar kiloyu canim yazarmisin

arkadaşlar tartılmıcam demiştim ama tartıldım ve 1 haftada 2 kilo vermişim belki kilo değil su verdim ama ne olursa olsun tartıda öel görünc daaaha çok gaza geldim ve devam

kızlar nasıl hazırlanıyor günde kaç kere içiliyor ve her içmeye tazemi olması gerekiyor yazabilirmsiniz lütfen

günaydın gece sormuştum ama bu sabah denedim soğan suyunu bir soğanı dörde böldüm
iki bardak suda haşladım sonra yarım limon sıkıp içtim tadı fena değil içilebilir
yanlız kaynarken ev baya soğan koktu sabahın 6 sında :S
ve şu anda hala burnuma kokusu geliyor içerken çok açtım iştahımı pek kesti sayılmaz
kessede sabah sabah pek bana göre değil en iyisi ben bal elma sirkesini deniyim

ben sogan suyunu denedim ama icemedim midem bulandi insallah sizler devam edersiniz herkes ideal kilosunja ulasir insallah

selam arkadaşlar.ben 20 gün oldu soğan suyu içmeye başlayalı.ve akşam saat 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum.çok aç hissedersem kendimi elma,mandalina yiyorum.günde en az 2 bardak yeşilçay içiyorum ve bol bol su.ekmek yemiyorum zaten çook uzun zamandır.tatlı yok,tuz yok ...ve biraz da spor yapıyorum.

ve bu 20 gün içinde tüm bunlara dikkat ederek ancak 1,5 kilo vermişim .oda vücuttaki suyu atmışım diye düşünürsek...vayy emeklerimmm vayyyyyyy...

nasıl hırs ve hevesle başladım bu kez anlatamam.ben ALLAH'IN C.C izni ile 2 ay hiç vazgeçmeden devam etmek istiyorum.modum biraz düştü ama pes etmemem lazımmmmm.

şu sayfalarca okuduğum soğan suyunun mucizesini bende görmek istiyoruuum.

sevgili arkadaşlar ayrıca soğan suyunu tecrübe eden ,yada şu anda uygulayan arkadaşlarımız yorumlarını lütfen bizimle paylaşırsanız çok sevineceğim.

bende soğan suyunukullanıyorum 20 oluyor sanırım 2kilo vermişim ve 2cm incelmişim fark oldukca yazıcam arkadaşlar

arkadaslar bende denemeyı dusunuyorum bı kez yaptım bı daha yapamadım pek vaktım olmuyor
ama sogan suyunu kullanan bırını tanıyorum ve kılo verdı tabı dıyette yaptı bır ay falan hıc gıtmedı sonra bı anda hızlanıyor dedı

aa ne guzel masallah iyi icmissin canim ben sogan suyunu icemiyorum sen nasil ictin yaa kac gunde verdin bu kadar kiloyu canim yazarmisin

6 ayda verdim ama hiç kasmadım kendimi her şeyi yedim sen diyette yaparsan daha hızlı verirsin ama yağları süper yakıyor onu ne zaman 15 gün içsem kaşıntı başlıyor yağları vücut eritirken tatlı bir kaşıntı oluyor.....iştahı da kapatıyor pcos hastalarına birebir yumurta oluşuyor rahimde iltihap varsa söküyor ama gebelik düşünen sakın içmesin düşüğe sebeb oluyor................

arkadaşlar 17 ekimden beri soğan suyu içiyorum tabi 15 gün içtim 2 gün ara verdim bu 2 gün arada detoks yaptım ve 75 kilo ile başladım şu anda 71 kiloyum. soğan suyuma 2 gün aradan sonra devam ediyorum hem acıkmıyorum hemde dinç kalıyorum ama ben öğlenleride içiyorum ve akşam6 dan sonra hiçbirşey yemiorum akşam yemek bazen yiyorum..
size tavsiyem soğn suyunu düzenli kullanıp birazda yedklerimize dikkat edip ve her diyette olduğu gbi bol bol su içersek hııı bide yeşil çay emin ol inceldiğinizi ve kilo verdiinizi görüceksiniz..
ben uyguladım halada uyguluyorum kesinlikle tavsiye diyorum:)

kimse soğan suyu kullanmıyor galiba.Escape arkadaşım,sen daha ne kadar soğan suyu içmeye devam edeceksin.ben en az 2 ay daha devam edeyim diye düşünüyorum.acaba zararı olurmu?

sogan suyunu bende 20 kadar içtim ama sirkeli suda içiyordum sanki oda ii geldi ben sirkeli suya devm ediyorum ve 1.5 ay oluyor 4 kilo verdim

ben 2 gündür içiyorum. ben akıntı,iltihap için başaldım ama zayıflatı özelliği de varmış. daha da sevindim çünkü 5kg fazlam var. inşallah işime yarar.

bu arada ben 15 gün kullanmak gerekiyor diye okumuştum. ama süresi hakkında bilgisi olan varmı

Bende bir haftadır içiyorum ıbrahim saraçoğlundan duymuştum bende iltihap için kist varsa gitsin diye içiyorum .Birde en önemlisi bağışıklık güçlensin diye.15 günlük bir kür benim de yaptığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…