Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar bende bir süredir devam ediyordum ama 1hafta kadar ara verdim tekrar başlıcam 2kilom gitti:)zaten 2kg fazlam var onuda vercem inş.:nazar:

slm arkadaşlar bende bir süredir devam ediyordum ama 1hafta kadar ara verdim tekrar başlıcam 2kilom gitti:)zaten 2kg fazlam var onuda vercem inş.:nazar:

merhaba arkadaşlar
konuyu araştırıken msjlara denk geldim.
Belimin rahatsızlığı nedeniyle kilo vermem şart.

Soğan suyunu kullananlar cevap verebilirmi
gerçekten zayıflatıyormu nekadar zamanda sonuç veriyor
tavsiye ediyormusunuz

slm soğan suyunu 1ay boyunca kullandım 52 kh 50düştüm ayrıca benim sırt bölgemde yağlanma olmuştu +göbişim var:)

soğan suyunu akşam yatmadan ve sabah kalktığımda hazırlayıp devam ettim bayram boyunca ara verdim ama yine başladım dün zemuszemus

slm arkadaşlar ben soğan suyunu 1ay düzenli kullandım yan etkisni görmedm özellikle sırt bölgemde yağlar azalmaya başladı bayram boyunca ara vermiştm dün tekrar başladım tavsiye ediyorum .kaydirigubbakcemile2 ben akşam yatmadan ve sabah kalktığımda hazırlayıp içiyorum ayrıca beyaz ekmeği bıraktım birazda şekeri azalttım.

arkadaşlar.
bu soğan suyuna bende başlayacağım ve azimle içeceğim.
denedim bir kere içtim içilmeyecek bişi değil. bir dikişte içmek gerek sadece son yudumda soğan kokusu geliyor ama onada dayanılır.

ama benim sorum şu : nasıl ne şekilde kaynatacaz. soğanın türü önemlimi.
kullanan deneyen tecrübeli arkadaşlarımızdan cevap bekliyorum

Arkadaş sana ne derece yardımcı olabilirim bilmiyorum ama... Elma -krom hapı düzenli kullandığın takdirde özellikle gös altı ve diz kapağı arasındaki kiloları sağlıklı bir şekilde atarsın ( bu hapın asıl hedefi o bölge) Ben daha önce yeni değil sabah akşam kullandım içinde 48 adet kapsül var günde 2 adet alırsan 24 günde biter fakat ben çok geçerli nedenlerimden dolayı düzensiz kullandım3 kg. verdim. Şuna emin ol düzenli kullanırsan mükemmel bir ürün ben böylesini görmedim. Ben daha yeni 2 pk. aldım kullanmaya başlayacağım. Kullanan (düzenli) arkadaşlarım var günlük bir adet almışlar 48 günde tam 10 ile 15 arasında kilo vermişler.Sende al dene emin ol kesinlikle pişman olmazsın. İştahı kapatıyor ve bol su içmeni sağlıyor. Bir dene istersen umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi kilo vermeler.

merhaba selma arkadaşım

forumda arkadaşa yazdığın bu msjı okudumda. elma kromdan bahsetmişsin
bende kullanmak istiyorum ama tereddüt ettim.
gerçekten zayıflatıyormu.
tavsiye ediyormusun.

iyi geceler

Soğanın dışı beyaz olandan kullanıyorum çünkü bunun tadı daha güzel tatlımsı gibi oluyor.Dışı turuncu gibi olanın bana göre sanki kokusu daha fazla bu yüzden ben beyaz olanı tercih ediyorum.Ve normal tencerede orta boy soğanı dört yada beşe bölerek üzerine 4 bardak su koyuyorum kaynamaya başladıktan sonra tencerenin kapağını kapayarak kısık ateşte kaynamaya bırakıyorum 15 dk gibi zaten bu 4 bardak su 3 bardak kadar oluyor.Genelde akşamları hazırlıyor ılınınca 1 bardak gibi içiyorum kalanını buzdolabına koyuyorum sabahları ise hafif ısıtarak geri kana suyu bitiriyorum.Ağızda tende koku yapmıyor

hayat bu ...... soğan suyunu sıcakmı içmek gerekiyor
soğuğa yakın ılık içsek olmazmı. sıcak içmesi zor olurda

umarım sende istediğin sonucu alırsın kilolu olmak iyi bişey değil ya insan kendinden başka hiç bişeyi düşünemez oluyo mesela bi yeremi gitceksin ay şimdi herkes bana çok kilo almışsın diycek ya ne giysemki şimdi ben herşeyde göbeğim çıkıyo yok yok ben en iyisi evde oturuyum evde oturursun açarsın tv yi tüm dizilerde manken gibi kızkar sanki senin inadına için bunalır kafanı uzatırsın camdan yaz gelmiş her yer cıvıl cıvıl tatil gelir aklına ya bu sene nereye gitsemki sonra sen bu bedenle mağaraya git en iyisi olursun ben bunları gercekten yaşadım abartmıyorum psikolojim bozuldu sıkıntıdan iyice yemeye başladım verdiğim sadece 4 kilo çok bişey değil ama belinizin inceldiğini eski kıyafetlerinize sığdığınızı görmenin sevinci bambaşka inanın ye ye ye nereye kadar sonu yokki diyelim doydun yediğinle bu seferde canım talı isted biraz yiyim ne olacakki zaten kiloluyum falan ay çok sıcak ben soğuk bi kola içiyim en iyisi bunun hiç sonu yok yiyosun ama mutsuzsun özgüvenini yitirmişsin ben 34 bdenden 42 ye yükseldm o yuzden şu an verdiğim 4 kilo bana mükemmel motivasyon oldu 4 ü verdiysem gerisinide veririm innşallah ama içiyim soğanı azcıkta yiyim olmuyo kısacaksınız ye ama tadımlık ye akşam yeme biraz spor yap kendinle uğraşmayı bırak başarcam de inanarak ozaman başarırsın ama kararlı ol herşeyden önce ben bunu yaptım sadece karar verdim ve Rabbim yardım etti

arkadaşım seni tebrik ederim.a.s.
peki şuanki son kilo ve zayıflama durumun ne aşamada. merak ettim doğrusu :dance:

herkese merhaba.bende soğan suyuna başladım bugün 4. gün.kuzenim soğan suyu,5 i biryerde çay ve elma sirkesiyle 2 ayda 11 kilo vermiş.5 gün önce görüştüm kilo problemim var deyince anlattı.70 kilodan 59 a düşmüş.bende başladım,kuzenim ben verdiysem sen daha rahat verirsin dedi ve zayıfladıkça daha çok motive oldum dedi.bakalım azimle devam edicem,65 kiloyum doğum öncesi kiloma ani 57 kiloya inmek için uğraşıcam.beyaz ekmeğide kestim,günde 2 dilim çavdar ekmeği iyorum artık.gelişmeleri burada paylaşıcam.

herkese merhaba.bende soğan suyuna başladım bugün 4. gün.kuzenim soğan suyu,5 i biryerde çay ve elma sirkesiyle 2 ayda 11 kilo vermiş.5 gün önce görüştüm kilo problemim var deyince anlattı.70 kilodan 59 a düşmüş.bende başladım,kuzenim ben verdiysem sen daha rahat verirsin dedi ve zayıfladıkça daha çok motive oldum dedi.bakalım azimle devam edicem,65 kiloyum doğum öncesi kiloma ani 57 kiloya inmek için uğraşıcam.beyaz ekmeğide kestim,günde 2 dilim çavdar ekmeği iyorum artık.gelişmeleri burada paylaşıcam.

selam İrem arkadaşım.:teytey:
hayırlı uğurlu olsun canım. benim 10 kilo vermem gerek ama 5-6 yada razıyım.
bende bu sabah başladım. sadece soğan suyu içiyorum
5i bir yerde çayıda arada içerim ama elma sirkelisuyu içemiyorum.
bakalım ikimizde nasıl sonuç alacaz. birbirimize destek motive vererek zayıflayalım
durumları haber verelim olurmu.a.s.

selam İrem arkadaşım.:teytey:
hayırlı uğurlu olsun canım. benim 10 kilo vermem gerek ama 5-6 yada razıyım.
bende bu sabah başladım. sadece soğan suyu içiyorum
5i bir yerde çayıda arada içerim ama elma sirkelisuyu içemiyorum.
bakalım ikimizde nasıl sonuç alacaz. birbirimize destek motive vererek zayıflayalım
durumları haber verelim olurmu.a.s.

tamam nazlıcan son durumları yazarım.bu sabah tartıldım bugün 5. gün 65 çıkıyordum tartıda bu sabah 64 çıktım.iştahımda gitti.sabah 1 dilim çavdar ekmeğini bitiremedim.kahvaltıdan önce 1 tatlı kaşığı sirkeyi 1 su bardağı ılık suya koyup içiyorum.gün içinde 4-5 bardak 5i biryerde çay içiyorum.3 su bardağıda soğan suyu içiyorum.çok acıkırsam elma mandalina yiyorum.tatlı ve kuruyemiş daha doğrusu abur-cuburdan uzak duruyorum.ben zayıflıycağıma inanıyorum.bu işlemlerin etkili olacağı kesin ama azim önemli bende çok kararlıyım kilo vermeye.herkes kilon normal desede ben eski kiloma dönmek istiyorum.inşallah başarılı oluruz canım.kolay gelsin...hihoyyythihoyyythihoyyyt

Arkadaslar bende basladim bu sogan suyuna.. hem spor hem rejim hem o sogan suyu iciyorum..
subata kadar 10 kilo vermek istiyorum.. Asker Esim izine geliyo.. :) bi degisiklik olsun demi..

2 sene once de kendi diyetimle 2 ayda 18 kilo verdim.. simdide bunu denemek istedim..
Hadi bakalim hayirlisi.. :)

merhabalar
kızlar ben yumurtalıklarımdaki kistler için içtim 15 gün bu soğan suyunu böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum 48 kiloyum zaten verilecek kilom falan kalmadı 46 oldum :gitme:
neden kilo verdiğimi düşünürken arkadaşım soğan suyundandır diyince mantıklı geldi baktım böyle bir diyet bile varmış etkili olduğunu düşünüyorum kesinlikle çünkkü ben hiç kilo alıp vermem normalde :KK43:

Kızlar benim derdim kilolar diil ama sogan suyu iciyorsunuz ya siz acaba yüzünüzdeki sivilcelere falanda iyi geldimi?

ben de başlicam inş, soğan suyu ile kilo verenler yada içmeye devam edenler gelişmeleri tecrübelerimizi paylaşalım burdan reglim bitince başlicam bakalım:lepi:

slm arkadaşlar bende yaklaşık olarak 1 aydır soğan suyu içiyorum ,yediklerime dikkat ediyorum ve bol su içiyorum.Daha kilo vermedim ama sanki biraz incelme oldu.bende okuduğum yorumlara göre 2. aydan sonra kilo vermeye başlanıyormuş.inş.kilo veririm. Merakla Bekliyorum

kaydirigubbakcemile5

X