- 20 Ağustos 2009
- 97
- 0
- 30
bi dönem bende yapmıştım işe yaramıştı
yenidenmi denesem acaba
bende denemiştim ama sürekli yapamadığım için bırakmıştım ben suyun içine acık kekik acık kimyon acık pulbiber kısaca baharat atıyodum bi de bi bulyonun 8 de 1i kadar koyup içiyodum et suyu çorba gibi oluyodu denemek isterseniz diye yazim dedim
bilgi için tşkr ederim :1hug: deneyen arkadaşların verdiği bilgiler gerçekten önemli bizler için ayrıca herkesede paylaşımları için tşkr ediorum limonla içmekten sıkıldığım zamanlar değişiklik olsun die senin verdiğin tariflede içmeyi düşünüorum sanırım tadı güzel olsa gerek :enbuyukkk:
benim içinde sirkeli su iğrençti mesela kolay hemen hazırla iç ama dayanamadım yani :1ninca:
bunu içtiğimizde gün içinde tatlı yiyebiliyormuyuz bende elma sirkesini denemiştim ama tatlı yediğim için hiç kilo veremedim
ayy aynen sirkeli suyu bende denedim iğrençliği konusunda sana kat kat katılıyorum yani :sinifsinif: elma sirkesi allah günah yazmasın ama çok berbat bişe
üzüm sirkesi daha da fena :1ninca:
titocum verdiğin bilgiler için teşekkürler canım ama zaten insan yemesi gerektiği kadar yemesini öğrense kimse kilo almaz sanmıyorum yani ama çok zor gerçekten helede benimgibi yemek yemeği değildeatıştırmayı seven aburcuburdan keyif alan biri için
açlığı bilmeyen toklouğuda bilmezmiş önce bunu öğrenmeye çalışıyorum ben
benim sorunum bu işte anacım kaydirigubbakcemile3
titto yazdıklarını okudum bana ilham verdin, çok güzel şeyler yazmışsın.
sonunda anladım ki benim gözüm aç !!
Eğer hoşuma giden bir yemek,meyve,tatlı vs ne varsa malesef tokta olsam yiyorum yemezsem aklım kalıyor.
59.5 kiloyum hedefim 55 kg ama bu kiloya bir türlü düşemiyorum .
elma diyeti var ama ben 1 gün boyunca sürekli elma yiyemem mesela eve gidince annem akşam yemeğini hazırlamış oluyor mis gibi yeni pişmiş yemekler ben bunu yemeden nasıl dururum?!
ya da iş yerinde öğlenleri 4 çeşit yemek çıkıyor nasıl yemem?!
benim nefsimle ilgili sorunum var galiba yemek yemekten zevk alıyorum.