Arkadaşlar ben bu gün ,soğan suyu içmeye başladım .tüm yazılan mesajları okuduğumda öyle güzel motive olmuş hissediyorum ki kendimi ; bu kez kesin kafamda,beynimde de iş bitti diyorum.ama bu ancak bir kaç gün sürüyor.ondan sonra yine umutsuzluk la olmayacak,yapamayacağım demeye başlıyorum.o motivasyonu sürekli kılamıyorum kendimde.çünkü ben ekmeği ve tatlı ,tuzlu şeyleri çok uzun zamandır hayatımdan çıkarmış olmama ,akşam saat 7 den sonra hiç bir iey yemeyip,yediklerime dikkat etmeme rağmen kilo veremeyip aksine aldığımı gördükçe bu olumsuz düşünce yerleşti sanırım.artık şaşırdım ben.nasıl bir yol izliyeceğimi bilemiyorum,nerden nasıl başlayıp nasıl sürdürürüm onuda bilemiyorum.kendimi çok kötü hissediyorum.kilolarımdan dolayı dışarı çıkmak istemiyorum.sosyal hayattan kopuyorum ve a sosyal biri olup çıktım.70 kiloyum şu anda.bu 70 i düşündükçe kolum kanadım kırılıyor ve kendimde hiç bir şey yapacak güç bulamıyorum.ne yapacağım,nasıl toparlayıp,kendimi zayıflayacağıma nasıl inandıracağım bilemiyorum çook mutsuzummm.