Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş sana ne derece yardımcı olabilirim bilmiyorum ama... Elma -krom hapı düzenli kullandığın takdirde özellikle gös altı ve diz kapağı arasındaki kiloları sağlıklı bir şekilde atarsın ( bu hapın asıl hedefi o bölge) Ben daha önce yeni değil sabah akşam kullandım içinde 48 adet kapsül var günde 2 adet alırsan 24 günde biter fakat ben çok geçerli nedenlerimden dolayı düzensiz kullandım3 kg. verdim. Şuna emin ol düzenli kullanırsan mükemmel bir ürün ben böylesini görmedim. Ben daha yeni 2 pk. aldım kullanmaya başlayacağım. Kullanan (düzenli) arkadaşlarım var günlük bir adet almışlar 48 günde tam 10 ile 15 arasında kilo vermişler.Sende al dene emin ol kesinlikle pişman olmazsın. İştahı kapatıyor ve bol su içmeni sağlıyor. Bir dene istersen umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi kilo vermeler.bende 5 gündür içiyorum soğan suyunu. ama sabahları çok erken işe gittiğim içim sabahları içim almıyor içemiyorum akşamdan akşama bir bardak içiyorum. onun dışında ekmek yemiyorum bide başka yaptığım ekstra bişey yok sizce kilo verebilir miyim. her yönü denedim 20 kilo kadar vermem gerekiyor. 1.57 boyundayım 65 kiloyum. artık utanıyorum kendimden bende fazlaca takıntı oldu lütfen bana bişeyler söyleyin motive edin beni senağlama
valla bende 15 gün kullanmıştım 2 kilo verdim verdirdiğini düşünüyorum ya da psikolojik bişey bu onu içtiğim için yiyemiyordum
evet,hiç bir şey yiyemıyorsun ama idanın içeriğiyle aynıymış.acayipde bağırsaklarda parazit yapıyormuş.dikkatli olmak lazım.siz soğan suyu kullanıyormusunuz