selam arkadaşlar 5 ay önce buraya yapacağım yazmıştım fakat yapamadım. tadı, kokusu çok kötü ben içemedim. içebilen herkesi tebrik ediyorum. şimdi başka arayışlara girdim. bebğim 16 aylık ama halen emiyor. Bu da benim elimi kolumu bağlıyor. hangi sistemi araştırsam emzirenler kullanamz diyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de süte zararsız birşeyler duyarsanız lütfen bana da yazın. lütfeen
benım ılk kurum bıtıı yanı 20 gun ara verdım ben 85 kıloydum sımdı 74 kıloyum ama sadece sogan suyuyla zayıflamadım safran cayı dıye bısey var nette bulursun ondan kullandım ama duzenlı degıl yınede benı zayıflattım ama ben cok yemek yıyorum tatlılar acayıp yıyorum sogan suyuda sankı benım vucucdumu zayıflattı sogan suyunu 2 3ay yapacam ılk bır ay kılo vardırmıyo ama zayıf gorunuyosun dene bak ınsallh sende verırısın bu arada zonguldagın neresındensına.s.
selam arkadaşlar 5 ay önce buraya yapacağım yazmıştım fakat yapamadım. Tadı, kokusu çok kötü ben içemedim. Içebilen herkesi tebrik ediyorum. şimdi başka arayışlara girdim. Bebğim 16 aylık ama halen emiyor. Bu da benim elimi kolumu bağlıyor. Hangi sistemi araştırsam emzirenler kullanamz diyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de süte zararsız birşeyler duyarsanız lütfen bana da yazın. Lütfeen
benim aslında fazla kilom yok 57 58 arası gidip geliyorum buda doğumdan kalan son kilolarım eskiden 50 kiloydum benim tek istediğim eski kiloma dönebilmek birde bu göbekten kurtulmak kilo konusunda çok takıntılı bir insanım bazı arkadaşlar belki bana kızacak 57 kilosun daha ne istiyorsun diyebilirler ama her insanın kendini mutlu hissettiği bir kilosu var işte ben zonguldak çaycumadanım birde sen kaç soğan kullanıyorsun ben bir tane soğanla yapıyorum ama acaba doğrumu
kızlar selam şimdi ben soğan suyu ile ilk hafta 2 kg verdim ama 2. hafta sadece 500 gram verdim gerçi su kaybetmişimdir belki dedim ama değil olmayan pantolonlarım oluyo şu anda o yüzden sonra bıraktım zaten 15 gün yapıp ara verin falan demişler neyse tabi gene dikkat ediyorum arada kaçamak yapsam da bu gün tam olarak 19 gün oldu ve tartıldım 59,7 geldim yarın gene başlayayım diyorum 1 haftadır içmiyorum çünkü toplam 12 gün falan içtim toplam kayıp: 2,7 kg 19 günde 20 gün daha yapsam 3 kg daha versem çok iyi olur doğumdan önce 55-56 geliyodum
kafamçokkarıştı2 gündür soğan suyu içiyorum saabah ve akşam birer bardak kaynamış olarak.ancak ilk içtiğimden beri midem bulanıyor..sanırım bende mide sorunu falan var.çünkü ben de soğann mideye yaramadığımı duymuştum...her neyse bu arada acayip iştahım da açldı acaba yaklaşan reglimle mi ilgili yoksa soğanın bana bir cilvesi mi merak ediyorum.sizlerden de iştahı açılan var mı?? her an bırakabilirim