kızlar emzıren anneler sogan suyu kullana bılıyolarmı cevap beklıyorum
emziren annelere soğan yedirirler sütü bol olsun diye bende anneyim evet sütü artırıyor fakat kaynayınca değişirmi bilmiyorum bence sorun olmaz ama kesin bir bilene danış bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar emzıren anneler sogan suyu kullana bılıyolarmı cevap beklıyorum
ben 1 haftada 2 kilo verdim elma sirkesi ile bal kurunu yaparak.. ama dedigim gibi bende istah kesmedi.. sabah kahvaltimi düzenli yaptim.. öglen yemegimide yedim ama aksam 6dan sonra yesil elma haric kesinlikle bisey yemiyorum..birde elimden geldigi kadar aksamlari spor yapmaya calisiyorum 30-45 dakika..
biraz tereddüt icinde kaldim o karisimin mi faydasi oldu yoksa kendi yediklerime dikkat ederek mi zayifladim diye.. bugünde sogan suyuna basladim simdilik bende bi degisiklik yok.. yine aciktim yine yesil elmamla acligimi giderdim..
çok şaşırdım daisybaby bende kulllanmıştım oğlumu emziriken bende öyle bir problem olmamıştı bebeğin nekadarlık canım olmaz sa emzirme bitince devam et şimdilik diyete devam et çünkü, kilolar yerleşiyor ben doğumdan sonra18 kilo vermiştim
merhaba arkadaslar.Ablamın deneyerek kılo verdıgı bı yontem bu ve gercekden etkılı.
1 ortaboy soganı 4 e bolun bı tencereye goz kararı su ekleyıp 15 dk kaynatın.Bu kaynama zamanı soganın ozunun cıkması ıcın yeterlı. Ve koydugunuz su mıktarını ıyı ayarlayın cok da olmıyacak azda olmıyacak.kaynadıkdan sonra 1 subardagı dolacak kadar kalmalı suyu.
Suyun rengı bıraz boz olabılır.Sonra 1 subardagı sogan suyuna yarım lımon sıkıp ac karnına ıcın seker fılan yok ama a.s.Cay gıbı ıcılecek sıcaklıkda olmalı soguk olmıyacak.Ve hergun taze yapılarak ıcılmelı .Buyuk olcude ıstah kesıyor ve boylelıkle kılo verıyorsunuz.
Ablam 1 ay da hemen suzulmusdu 3 cocukdan sonrakı gobegı erıdı yanıı. Su ne acı nede kokulu oluyomus hanı belkı tıksınırsenız sogan kokar bu su dıye.Ben denemedım cunku suan zaten 45 kıloyum bıde onu denersem ıskelet olarak dolasırım artık yerimseniben
emzıren annelerden cevap beklıyorum nasıl kullandılar sogan suyunu
arkadaşlar bende 1 soğanı geceden bir bardak suya koyacaksın ama kabuklarıyla ve kesmeden elinle kırarak ve onun sabah içeceksin diye biliyorum acaba hangisi doğru
cnm ya bende emziren anneyim bende kullandım ek gıdaya baslamdınsan zayıflatabilir benim kızım 7,5 aylık ek gıda yedirdigim için etkisin görmedim aslın kızım kabız oldugunda rahat yapmasını saglıyordu herkes farklı zararı olmaz sanırım
canım bende emziriyodum içtim 5gün kadar 1,5kilo verdim ama çocuğumda ishal yaptı birde onunda zayıflamaya başladığını gördüm. bıraktım. emzirmeyi kesince devam edicem. bence sende bekle biraz. yasakkelime
tesekkurler canım benım kızımda 9 aylık esım doktor bısey olmaz dıyo ama ben tam guvenemıyorum cunku kızım bebeklıgınden berı duzenlı ememmıyo ya bıde ben 9 aydan berı adet olmuyorum 1 dogumdan sonrada 1bucuk sene olmamıstım bu kurude en cok onun ıcın kullanmak ıstıyorum hihoyyyt
7 aylıktı ve ek besinlere 4. ayında geçtik. çalışıyorum çok fazla emzirmediğim halde zararını gördüm çocuktacıkolataprenses bebısın kac aylıktı sen sogan suyunu kullandıgında cevaplarsan sevınırım
canım bende emziriyodum içtim 5gün kadar 1,5kilo verdim ama çocuğumda ishal yaptı birde onunda zayıflamaya başladığını gördüm. bıraktım. emzirmeyi kesince devam edicem. bence sende bekle biraz. yasakkelime