Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

ben bıraktım arkadaslar ilk hafta 2 kilo verdim bu hafta kilo veremedim 80 79 kiloda gidip geliyorum:kızgın::kızgın: bende soğan suyunu bıraktım artık baska yöntemmi bulsam yada benmi acele ediyorum bilmiyorum sanki herhafta 2 kilo verecegimi sanıyorum veremeyince üzülüyorum fisfisfis acayip emek vermiştim ekmak kestim hiç ama kiç agzıma almıyorum tuz yag seker ide kesitim atı bir 1 saat boyunca spor yapıyorum sogan suyuda içiyordum tık olmadı bende soganı bıraktım kilo vermemişim ama 1 cm incelmişim basen kalca bel incelme olmus ya arkadaslar bırakıyıpmı yoksa devammı ediyimi fikiiiirrrrrrrr verin kızlara.s

ben bıraktım arkadaslar ilk hafta 2 kilo verdim bu hafta kilo veremedim 80 79 kiloda gidip geliyorum:kızgın::kızgın: bende soğan suyunu bıraktım artık baska yöntemmi bulsam yada benmi acele ediyorum bilmiyorum sanki herhafta 2 kilo verecegimi sanıyorum veremeyince üzülüyorum fisfisfis acayip emek vermiştim ekmak kestim hiç ama kiç agzıma almıyorum tuz yag seker ide kesitim atı bir 1 saat boyunca spor yapıyorum sogan suyuda içiyordum tık olmadı bende soganı bıraktım kilo vermemişim ama 1 cm incelmişim basen kalca bel incelme olmus ya arkadaslar bırakıyıpmı yoksa devammı ediyimi fikiiiirrrrrrrr verin kızlara.s

bikaçgün ara verip yeniden dene dicem ben ama :eek:

evet cnm sence :uhm::uhm:

ya işte bırak yeniden başla diycem utanıyorum demek istedim hani ters bi teklifmi olur diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 naparsan yap bağırsak problemin varsa başka bi sıvı tüketmeye bak lahana suyu olabilir nebilim sirkeli su olabilir ödem atıyo bence çünkü soğan suyu geri gelmesin onun için diyorum yerimseniben

2kilo ne kadar zamanda verdin ben 2kilo için neler yapmazdım çok zor kilo veriyorum

Canım yapıp iç sende dene sağlıksız bişey değil yapması zor değil soğan her evde var ben ilk yaptığım gün 800 gr gitmişti tartıda çünkü beni tuvaletede çıkarmıştı ikinci gün 400gr mı ne öle bişi üçüncü gün 100 gr baktım daha gitmiycek bıraktım düngece yeniden yaptım bi 3 gün daha hadi bakalım:1closedeyes:

ya işte bırak yeniden başla diycem utanıyorum demek istedim hani ters bi teklifmi olur diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 naparsan yap bağırsak problemin varsa başka bi sıvı tüketmeye bak lahana suyu olabilir nebilim sirkeli su olabilir ödem atıyo bence çünkü soğan suyu geri gelmesin onun için diyorum yerimseniben

lahana suyuda ictim z sirkeli suyu daha denemedim denemeyi düsünüyrm lahana suyunu da dönmeyi düsünüyorm aslında :sm_cool:

cnm bir haftada verdim 2 kiloyu belden 6 cm incelmiştim basen bel kalca 2 cm incelmiştim

yenimi başladın diyete yani bu hafta ilk haftanmı ilk hafta çok kilo kaybı olur derlerde hep onun için sordum. Birde spor yaptınmı yapmadım ded üşüp bayılayım 6cm ye

Maşallah bu arada tabiki
:nazar:

yenimi başladın diyete yani bu hafta ilk haftanmı ilk hafta çok kilo kaybı olur derlerde hep onun için sordum. Birde spor yaptınmı yapmadım ded üşüp bayılayım 6cm ye

Maşallah bu arada tabiki
:nazar:

3 haftaydım bıraktım ilk hafta 2kilo verdim spor 1 saat boyunca yaptım yemin edrimki ben bile sasırdım belimin incelmesine belim 86 dı 80 olmus sasırdım vedeeeeee cok sevindm kızlar ya diger hafta kilovermem belki 500 gr vermiş olabilirim 80 79 da gidip geldim bunda 1 cm bverdim basen bel kalca dan :KK43: benneyaptımki :1no2:

teşekkürler kızlar ben soğan suyunu kaynatmaya gidiyorum hadi hayırlısı inşallah kokmaz eşim okuldan gelinceye kadar gecer kokusu

X