Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

Ne güselll bende başlamak istiyorum ama karar veremedim bi türlüü soğan suyumuuuu ?
Lahana maydanoz suyumuuu ???

lahana sarımsı yeşil olacak yani beyaz kültür lahanası değil bide maydanozu bulmak zor çünkü saraçoğlunun dediği maydanoz küçük yapraklı kısa boylu ince dallı olanlar varya hani eskiden hep öyleydi,şimdiki maydanozlar ağaç gibi kalın saplı büyük yapraklı bunlar uygun değil hatta bu maydanozdan yapan biri sivilcelendiğini yazmış saraçoğluna oda kullandığı maydanozu görmek istemiş.kadının götürdüğü maydanozu görünce şok oldum diye yazmış sitesine bu büyük yapraklı ağaç gibi olanlar. bunlar kür için uygun değil sivilce yapar yazmış.ama o küçük yapraklı maydanozlardan yokki artıksenağlama

teşekkür ederim canım cevabın için herkes farklı yapıyor işe yaramıyor diyen var,kimi düdüklüde bikaç tane soğanla yapıyor anlamadım.sende işe yaramış o yüzden sordum nasıl yaptığınıa.sa.s.

Canım tabı yapan bılır ama ben duduklude pek faydalı olacagını sanmıyorum..
hem zaten 15 dakıkada kaynıyor dudukluye gerek te yok..
ayrıca soganları taze taze her ıcmede kaynatıp ıcmek daha faydalı... tazelıgını yıtırınce o kadar etkılı olmaz dıye dusunuyorum.. a.s

Bugüne kadar bir kez bile soğan yememiş biri olarak yarın sabah başlamayı düşünüyorum soğan suyuna :KK43:...umarım değer soğan suyu içmeme

bende diyetteyim ve kahvaltida yedigim maydonozun saplarini gece veya ikindi parcalayip bardaga atip uzerine kaynar su dokuyorum bes dakka kadar bekletip iciyorum ayrica madonozun uykususzluga iyi geldiginide okumustum bi yerden bir kac dal maydonozu yatmadan once agzinizda iyice cigneyip yutarsaniz 8saat uyku garantiymis

aman canım yaa lahana cok zor sogandan..
hele o kokusu yokmuu.. :bbo: kesınlıkle sogandan basla bence..
tadında sogan tadı bıle yok suyun.. kaynatırken bıraz kokuyor o kadar.. a.s

hımm sağol canımcım öle yapiim ozamann kaydirigubbakcemile5

Bende başlıyorum bugün inş.işe yarar şu göbek ve basenlerimden kurtulsam daha ne isteriimmm!!!

arkadaslar sonuc alanlar sureklı buraya yazsın olur mu..
ben bugun basladm gelısmeler oldukca yazacagım.. olacagına ınanıyorum :)

arkadaşlar bende başlamaya karar verdim burdaki tüm yazıları okudum inşallah işe yarar yalnız bir sorum olacak kabuğunu soyacakmıyız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydınnnn herkesee....
bende dün gece itibari ile başladım bir koca su bardağı içtim ilk olarak dün...
az öncede işe gelmeden kaynatıp içtim koca bir bardak daha...tadını kafasına takıp başlamayı sürekli erteleyen arkadaşlar hiçççççççç korkmayın bi kerede ılık olarak isterseniz burun tıkalı olarak için...
bu arada fazocumm kabuğunu soyup kaynayan suya atıp 5 dk daha kaynatacaksın..zaten renginden ve kokusundan anlıyosunn olduunu canımcımmm......

merak etmeyin hic kokusu olmuyor iki yil once seda sayandan duyup yapmistim :kahve:

haklıymışsın canım az önce içtim kokusu yok .Gerçi hiç nesef almadan tek içişte bitirdim.Şu an 62 kiloyum bir hafta tartılmıycam.Bir haftanın sonunda yazarım.Umarım kilo vermiş olurum:teytey:

Canlarım çok güzel zayıflıyorum,zayıflamanın ötesinde çok inceliyorum.Yeni aldığım pantolanlar çok bol geliyorrrrrrrr:))))))

15 günü tamamlıyorum 1 beden net zayıfladım.Ara vermek gerekiyor diye biliyorum ama kaç gün?
Bilen biri varsa bilgilendirsin ltf

Canlarım çok güzel zayıflıyorum,zayıflamanın ötesinde çok inceliyorum.Yeni aldığım pantolanlar çok bol geliyorrrrrrrr:))))))

15 günü tamamlıyorum 1 beden net zayıfladım.Ara vermek gerekiyor diye biliyorum ama kaç gün?
Bilen biri varsa bilgilendirsin ltf

mısracımmm süpersinnn a.s.
15 günde bir beden incelmek çok iyi bence...
bize detaylarını anlatırsan bu 15 günün sevinirim canım..
mesela neler yiyosun egzersiz var mı soğansuyunu ne zamanlar ve ne kadar içiosun...
bende dün akşam başladım inş.senin gibi bi sonuç elde edebilirim tatlımm Şeniz
ara vermeye gelince sen süreklmi kullandın bu onbeş gün boyunca ben beş gündebir 2-3 gün tam bilmiorum ama ara verilecek diye biliorum canımcımm kaydirigubbakcemile5

Bugun ıkıncı suyumu ıctımm...
yalnız sabah kaynatırken su nedense buhar olmus cok az kalmıstı.. yarım su bard gıbı bırsey cıktı..
onu ıctım.. sımdı oğlen oldu bır daha yaptım ıcıyorum.. ıcıme sınmedı sabahkı...
:kahve:

kızlar bende bu sabah ıtıbarı ile baslamıs bulunuyorum..
60 kg ıle hamıle kaldım,76 kg ıle doğum yaptım
sımdı 63 kıloyum.ama hamıle kaldığımda 3-4 kg fazlam vardı zaten.hedefım en azından 6 kg verebılmek.ve 57 olabılmek..
pilates yapıyorum,ekmek cok az tuketıyorum.(kahvaltıda 1 dılım oda sut ıcın)
bol su ıcıyorumve gun ıcınde menüde ne vasa yıyorum ama abartmadan.adamakıllı bır dıyet yapamam emzırdiğim ıcın..
aburcubur yok..
bakalım verebılecek miymm..guzel haberlerımı verırım inş.

çıtır - pıtırcımm hoşgeldin aramıza umarım güsel haberlerini verirsin bizlere...
blackkittycimm regl döneminde çoğalma ya da kesme gibi bişi görünmüyomuş okuduğum yorumlara göre ama ben de yeni başladığım için kesin ve net bişi diyemicemm...

bende yarın başlayacağım.Ama ben de yengemden duymuştumbir soğanı bölüp bir bardakta bir gece bekletip sabah o su içiliyormuş diye.Komşusu şeker hastasıymış ve ona bu hastalığı için tavsiye edilmiş.Fakat kadın bir süre sonra ki bu kadıncağız yaşlı bir teyze yeme düzeni değişmediği halde zayıfladığını farketmiş.Bunun üzerine gelini de yapmış ve kilo vermiş.Böylece bana kadar ulaştı.Evet bende çok sıcak bakmamıştım ama aynı başlıkla karşılaşınca böyle bişeyin gerçekten var olduğuna şimdi daha çok inandım.

X