Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dogru tında yesil duvar rengi her daim favorim bu da cok güzel..ev her haliyle benimsenen tarzının cok güzel bir örnegi tebrikler ayrıca sizin gibi tarz sahibi insanlara hayranım .. banyodaki aplikler ve aynada beni benden ayrıca aldıgüle güle oturun..
Çok zevkli herşey gerçekten.. Banyo ve yer karoları eve ruh katmış, bayıldım Benim oturacağım ev çok küçük olmasaydı hep böyle hayal etmiştik biz de, kısmet..
Haftalık yayınlanan bir dekorasyon dergisinde gördüğüm bir İngiliz tasarımcının kendi evinin fotoğrafları canlandı gözümde...Öyle anımsatıyor ki onları...İçinde ağız tadıyla,mutlulukla yaşamanız umuduyla...
merhaba, zevkiniz çok hoş. iyi günlerde, nazarsız, kazasız, huzurlu kullanın her şeyinizi. ben orta sehpayı merak ettim. nerden ve kaç liraya aldınız? bir fırsat bulup gezemedim mağazaları.