Smyrne'in Evi

özellikle mutfağını çok sevdim.

mickeymause merhaba :)
evet, ben de mutfağımı çok seviyorum:)
kış nedeniyle balkondaki masayı mutfağa aldım, şimdi daha da sıcak bir ortam oldu.
aslında şu küçük beyaz masalardan istiyorum ama şu an buna ayıracak bütçem yok :KK1: belki bir-iki ay sonra..
iyi ki aklıma getirdin, bugün yarın mutfağın bu halini de koyayım bloga..teşekkür ederim!:)
Sevgiler

ooo Kadis, ben mutfağı koydum, kullanışsız buldum, kaldırdım ama buraya hep fotoğraf koymayı unutuyorum..hoş bloğa da koymuyordum son zamanlarda, geçen koydum bir tane..
aslında evde bir sürü değişiklik oldu, birara onların fotoğraflarını paylaşayım..:44:

ay bir konuya yazdım ama nereye hatırlamıyorum, ayna aldım onu paylaşacaktım unuttum :26:
oğlan yüzünden boy aynası alamıyoruz eve, bu ayna girişte çok işimizi gördü, en azından çıkışta saçıma başıma bir göz atma fırsatım oluyor :KK1:

Eklentiler

• $IMG_8413.jpg
    $IMG_8413.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_8369.jpg
    $IMG_8369.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 68
sonunda bir resim daha :))

Smyrnecim lütfen değişik yaptıkça koy buraya, kafası sürekli karışık ve bu nedenle sürekli arayışta olan bir insan için iyi oluyor resimlerin :))

bu tarz ve bu parçalar kolay değil........ iyi cesaret sonuç da çok başarılı......... muhteşem olmuş herşey.... bizde yeni aldık senin dediğine katılıyorum herşey içine sinerek yavaş yavaş olmalı beğenmediğin birşey olmamalı evinde.......ben yeni evli sayılrım şu anda eşyalarımı sil baştan değiştiremem ama ufak teek dokunuşlarla daha da içime sinecek güzel birşey yapmak istiyorum dekorasyonda inşallah olur................siz de güle güle mutlulukla huzurla oturun

ooo Kadis, ben mutfağı koydum, kullanışsız buldum, kaldırdım ama buraya hep fotoğraf koymayı unutuyorum..hoş bloğa da koymuyordum son zamanlarda, geçen koydum bir tane..
aslında evde bir sürü değişiklik oldu, birara onların fotoğraflarını paylaşayım..:44:

ay bir konuya yazdım ama nereye hatırlamıyorum, ayna aldım onu paylaşacaktım unuttum :26:
oğlan yüzünden boy aynası alamıyoruz eve, bu ayna girişte çok işimizi gördü, en azından çıkışta saçıma başıma bir göz atma fırsatım oluyor :KK1:

yeni resimlerini bekliyoruz tatlım
ayna çok hoş olmuş gerçekten
güle güle kullan:nazar::nazar::nazar::nazar:

Evinizi çok beğendim, zaten yıllardır country aşığıyım, modern hiç bana göre değil, o zamanlar böyle evler yoktu tabii, sık sık Tepe Home gidiyorduk bunlara bayılıyorum dediğinde şaşkınca bakıyordu sevgilim, hatta daha on kere fikrin değişir diyordu. Ben bile diyordum kendime bir tek ben mi aşığıyım bu tarzın diye :)

Neyseki başka aşıkları da görerek daha bir mutlu oldum.
İnsana rahatlık ve huzur veriyor, zevkle itinayla döşenmiş, güle güle oturun. :KK34:

Son düzenleme:
merhabaaa güle güle oturun
ben özellikle salonu beyendim,girişte ve mutfakta olan yerdeki döşemeyi pek yakıştıramadım
ev modern ve counrty tarzda oldugu için yerler çok tuhaf kalmış
umarım yanlış anlmazsın fikirlerimi paylaşmak istedim:KK34:

sonunda bir resim daha :))

Smyrnecim lütfen değişik yaptıkça koy buraya, kafası sürekli karışık ve bu nedenle sürekli arayışta olan bir insan için iyi oluyor resimlerin :))

cillibom selammm, nasılsınnn
senden yeniden haber almak çok güzel..:KK16:
canım aslında bir sürü şey yaptım, Nisan itibarıyla daha da hızlanacak çalışmalarım ama hep unutuyorum buraya koymayı..
farkettim de oğlumun odasını, yaptığımız kileri falan..hiçbirini koymamışım buraya, blogta yazdığımdan nasılsa takip ediliyor diye unutuyorum buraya koymayı..
aklıma geldikçe koymaya çalışırım..
sen nasılsın, neleer yaptın evde, değişiklikler var mı?
sevgiler

bu tarz ve bu parçalar kolay değil........ iyi cesaret sonuç da çok başarılı......... muhteşem olmuş herşey.... bizde yeni aldık senin dediğine katılıyorum herşey içine sinerek yavaş yavaş olmalı beğenmediğin birşey olmamalı evinde.......ben yeni evli sayılrım şu anda eşyalarımı sil baştan değiştiremem ama ufak teek dokunuşlarla daha da içime sinecek güzel birşey yapmak istiyorum dekorasyonda inşallah olur................siz de güle güle mutlulukla huzurla oturun

zuhalzerrin merhaba,
çok teşekkür ederim, mahçup ettin..
aslında benimki cesaret değil..eşyalarım yeni değil, 6-7 yıldır aynı eşyaları kullanıyorum..
aslında kural basit: öncelikle seni yansıtan bir mekan oluşturmalı..sonra kesinlikle işlevsel olmalı..süs olsun diye kolay kolay hiçbirşey almam evime, benim için kullanışlı olması çok önemli, bilhassa mobilyaların..sonra da kimsenin evi, tarzı, vs..etkisi altında kalmadan, ihtiyaçlarıma göre kendime özgü birşeyler oluşturmak..hepsi bu. İşte o zaman çok değişik, birbirine benzemeyen ve en önemlisi içinde huzurlu ve mutlu olacağımız ortamlar yaratırız :KK66:

dilerim sizin de gönlünüze göre, çok mutlu olacağınız bir mekan yaratma imkanınız olur..
ve evet, kesinlikle herşey birbirine uysun diye bir anda değil, yavaş yavaş, sindire sindire, sadece sevdiğiniz parçaları alarak...öteki türlüsü çok zorlama oluyor..
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim..
sevgiler

yeni resimlerini bekliyoruz tatlım
ayna çok hoş olmuş gerçekten
güle güle kullan:nazar::nazar::nazar::nazar:

sağolasın Kadisim, çok sevdim ben bu aynayı yaa :KK70:
daha iyileri senin olsun Kadisim, o güzel kalbinle sen fazlasını hakediyorsun..
sevgiler

Evinizi çok beğendim, zaten yıllardır country aşığıyım, modern hiç bana göre değil, o zamanlar böyle evler yoktu tabii, sık sık Tepe Home gidiyorduk bunlara bayılıyorum dediğinde şaşkınca bakıyordu sevgilim, hatta daha on kere fikrin değişir diyordu. Ben bile diyordum kendime bir tek ben mi aşığıyım bu tarzın diye :)

Neyseki başka aşıkları da görerek daha bir mutlu oldum.
İnsana rahatlık ve huzur veriyor, zevkle itinayla döşenmiş, güle güle oturun. :KK34:

smuwila selam,

aslında benim ev pek country sayılmaz..:KK1:
mesajda dediklerimi uygula, istediğin tarzı oturtmanda sana çok yardımcı olacaktır :KK66:
herşey gönlünce olsun!
sevgiler

merhabaaa güle güle oturun
ben özellikle salonu beyendim,girişte ve mutfakta olan yerdeki döşemeyi pek yakıştıramadım
ev modern ve counrty tarzda oldugu için yerler çok tuhaf kalmış
umarım yanlış anlmazsın fikirlerimi paylaşmak istedim:KK34:

hilal19 merhaba,
çok teşekkür ederim, ben de en çok salonumu beğenmiyorum, eşyalarımın değişmesi lazım, epeydir kullanıyorum, çok yıprandılar :KK1:
aslında evde birkaç tarzı karıştırdım ve evet yerler kolay bir desen değil, haklısın..ama ben Egeliyim, kanda mavi/beyaz kıpraşıp duruyor, gördüğüm an tereddüt etmeden bunları aldım :KK1: evde aldıklarımın çoğu böyle zaten, ilk hissetiğim çok önemli, sevdim ve aldım :)
asla yanlış anlamam, ayrıca dürüstçe söylediğin için ayrıca çok memnun oldum :KK34:
mutlu bir pazar dilerim
sevgiler

Ay harika eviniz bayıldım valla.merak ettim mimar mısınız??bu nasıl zevkli bir dekordur:KK54::KK9::KK9:

paposoner merhaba,

çok teşekkür ederim..
:KK1: hayır mimar değilim, ama ürünleri seçmeye gittiğimde oradaki personel de beni mimar sanmıştı :KK9:
yıllarca turizm yaptım, asıl mesleğim Fransızca Öğretmenliği :)
Sevgiler

cillibom selammm, nasılsınnn
senden yeniden haber almak çok güzel..:KK16:
canım aslında bir sürü şey yaptım, Nisan itibarıyla daha da hızlanacak çalışmalarım ama hep unutuyorum buraya koymayı..
farkettim de oğlumun odasını, yaptığımız kileri falan..hiçbirini koymamışım buraya, blogta yazdığımdan nasılsa takip ediliyor diye unutuyorum buraya koymayı..
aklıma geldikçe koymaya çalışırım..
sen nasılsın, neleer yaptın evde, değişiklikler var mı?
sevgiler

Symrne ben de blogunu takip edenlerdenim, lutfen ekle her yeniligi. Benim evimde de bazi degisiklikler var ama cok kucuk. Avizelerimi alabildim sonunda mesela :))
Boooool bol resim bekliyoruz senden :))

evin çok güzel..mutfak tezgahın siyah çok hoş granit mi peki kullanışlımı su lekesi kalıyor mu ...:nazar:

X