- 1 Ekim 2013
- 8.459
- 20.501
İnşallah canım, zira bulaşık makineme yakın bir meblağ da para ödedim, sırf almışken bir kere alınsın mantığı ile, aslında bana son çıkan bir modelini önerdi, tabiki de gönül en son çıkanı almak ister ama fiyatı çok tuzlu geldi, ki sadece bir kaç özellik değişiyor ben benim almış olduğum model konusunda bilgi aldım.
Filtreleri diğer markalar gibi philips dahil, sık sık belirli zamanlarda değiştirme durumu yok, emiş gücü çok iyi halı üzerinde denedim, siklonlar sayesinde hani evi süpürür arkanı dönüp baktığında tozların yeniden yerleşmekte olduğunu görürsün ya, öyle bir sorun yaşamazsınız kesinlikle diye söylediler. Parçaları uçak teknolojisinde kullanılan malzemelerden yapıldığından çok daha fazla dayanıklı bu bilgileri 2 ayrı satış noktasından aldım, ilk siemens bayiisine girdik, adam en ucuz modeli bile bir çok markanın süpürgesinden iyidir dedi.
Sonra da bir de phılps' e baktık, içini de açıp baktık, açıkçası beni dyson kadar etkilemedi, o yüzden dyson aldım..
güle güle kullan canım süpürge için ennn ennn fazla 750-1000 düşünüyorum bana kısmet değil dyson galiba :))
amin canım benim en basta saglık versin inşAllahÖyle deme hiç bişey belli olmuyor tatlım, Allah gönlüne göre versin inşallah..
amin canım benim en basta saglık versin inşAllah
Okadar çok emek harcamissin ki evin ,evliliğin için rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsı çok mutlu etsin seni.
Teyzemler beni deli ediyor, pike mi piko mu ne yaptıracaklarmış bana, hani şu satene danteller dikiyorlar ya öyle şeyler sanırım, delirdim duyunca istemiyorum dedim ama ne zaman beni dinlediler ki, kullanmam diyorum yok, sen çok biliyorsun diyorlar, eskisi gibi önem verilmiyor ki artık böyle şeyere? Bir dünya para verdirecekler bize..
allah yardımcın olsun ve teyzenler niye bu kadar müdahale ediyorlar , çok istiyorlarsa ve elalemin aa çok demelerini o kadar gitsinler bir zahmet yapılanların arasını ödesinler ne gerekk var şu hayat şartlarında para kolay mı kazanılıyor allah aşkına , elalemin ne dicek diye ben kendimi niye borç batağına sokayım ..?
Öyle söyle sen , siz bu yaptırdıklarınızın parasını ben istemeyin benden beş kuruş işlemez diye bana sordunuz bende size cevabımı verdim hala yaptırmak istiyorsanız bir zahmet ödeyin ben ödemiyorum bir şey diyin
canım hayırlı olsun topiğin .
bende bu marka ile phılıps arasında kararsız kaldım alerji durumu gbi hayvanlardan korkm olduğu için besleme gbi bir durum söz konusu eğil ne kadar a aldın canım bu süpürgeyi
hayırlı olsunn canım benimm çok sevindim..Merhaba yeniden
Düğün tarihimiz kesinleşti arkadaşlar Allahın izniyle 31.05.2015 tarihinde evleniyoruz
Dün beyaz yani gri eşyalarımızı da almis bulunmaktayız tercihimizi Siemens oldu
Canım düğün ne zaman?Akrabalarının çok karışıyor sanki,evlenincede yapacak gibiler mümkünse uzak dur evlenince.
Gönlüm ve dualarim seninle ,seni çok sevdim nedense,allah kıymet bilenlerle birlikte etsin seni.
hayırlı olsunn canım benimm çok sevindim..aynı zamanlarda asker yolu beklemiştikk seninle darısı başıma artıkk hayırlısıyla beyaz yanii gri eşyalarını da çok beğendimm mutlulukla kullanın
Alem neder ,millet neder bunlar beni öldürecek.Annemde böyle kardeşim evlenirken tutturdu kına yapılacak,sonunda yapıldı,Yoksa düğüne gelmicekmis yapmasa.
Smuwila düğün tarihini gördüm çok sevindim canım :) Mayıs ayında evlenecekler diye topiğim var buyur gel beklerim. Ben de 23 Mayıs'da evleniyorum :)Aynen kız kardeşim ben bohça yapmak istemiyorum diyor, kızıyorlar. Teyze hiç uğraşamam böyle boş işler, gereksiz masaflarla diyor..
Smuwila düğün tarihini gördüm çok sevindim canım :) Mayıs ayında evlenecekler diye topiğim var buyur gel beklerim. Ben de 23 Mayıs'da evleniyorum :)
Bekliyoruz o zamanÖyle mi? Zamanlamamız süpermiş, gelirim canım gelmem mi ..