Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

herşeyin fevkalade ..
bayıldım canımmm..
mutlulukla kullann..

:123::123:

Herşeyin mükemmel canım aşkla huzurla kullan inşallah O kadar ciciler güzeller ki peri masalı gibi

Önceki haline de bayılmıştım bu çeyizin, şimdi de
Her bir parçanın nasıl özenle seçildiği belli oluyor, tam bir english home
Güle güle kullan canımm

Bende yemek takımını alamam düşüncesiyle okuyoken çay setini almıştım sonra yemek takımını da almak nasip oldu çok şükür :)) amin canım inşallahhhhh 😚

Hepsi çok güzelmiş maşallah canım poponu kaşı nazar değmesin

Zevklerimiz çok benziyor hele yemek takımın tam benlik

herşeyin fevkalade ..
bayıldım canımmm..
mutlulukla kullann..

:123::123:

Çok teşekkür ederim canım..

Canım herşeyin mükemmel, maşallah

Çok teşekkür ederim, senin çeyizinde öyle nazar değmesin maşallah..

Herşeyin mükemmel canım aşkla huzurla kullan inşallah O kadar ciciler güzeller ki peri masalı gibi

Oy çok teşekkür ederim, hepimiz inşallah mutlu günler de kullanırız inşallah..
Önceki haline de bayılmıştım bu çeyizin, şimdi de
Her bir parçanın nasıl özenle seçildiği belli oluyor, tam bir english home
Güle güle kullan canımm

Çok teşekkür ederim, englısh home girince kendimi unuttuğum, bütün negatig enerjimi attığım bir yer, renklerin ve kokuların sinerisine inanırım, her insanın mutlu olabileceği ortamlar da yaşaması insan için gerçekten çok faydalı, inşallah çeyimiz gibi evimizi de istediğimiz zevkte döşeyebilme imkanı buluruz..

Bende yemek takımını alamam düşüncesiyle okuyoken çay setini almıştım sonra yemek takımını da almak nasip oldu çok şükür :)) amin canım inşallahhhhh 😚

Çok mutlu oldum, insanın beğendiği birşeyi almak kadar güzel birşey olamaz bence..

Hepsi çok güzelmiş maşallah canım poponu kaşı nazar değmesin

Zevklerimiz çok benziyor hele yemek takımın tam benlik

Çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

biz temmuz gibi dusnuyoruz canım okulların kapanması lazım kapanıncada ramazan gırıyo en yakn tarıhhte temmuz kalıyo gerıye

Doğru canım, biz çok uzun zamandır söz, nişan beklediğimizden İlkbahar gelince tamam dedik bir de düğün sezonu tam açılmamış oluyor gerçi dediğin gibi Ramazan, ya öncesi ya sonrası ama genel de herkes tam yaz aylarını ve sonbaharı tercih ediyor bakalım kısmet artık, sizin de hayırlı olsun inşallah.

hepsi birbirinden harika maşallah Rabbim ağız tadıyla huzurla aşkla kullanmanızı nasip etsin bayıldım pembiş pembiş açık renkelr içim açıldı valla

sizinde canım amin inşallh

Merhaba yeniden
Düğün tarihimiz kesinleşti arkadaşlar Allahın izniyle 31.05.2015 tarihinde evleniyoruz
Dün beyaz yani gri eşyalarımızı da almis bulunmaktayız tercihimizi Siemens oldu

Eklentiler

• MCSA00501116_D5246_SN26L880TR_114699_def.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 174
  • MCSA00643761_WM10Q48XTR_def.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 161
  • Siemens-KG57NPI34-N-A-Enerji-Sin_100705_1.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 213
  • MCSA046536_KG57NP72NE_def.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…