anlamıyolar ki canım ne kadara yaptırcaksınızTeyzemler beni deli ediyor, pike mi piko mu ne yaptıracaklarmış bana, hani şu satene danteller dikiyorlar ya öyle şeyler sanırım, delirdim duyunca istemiyorum dedim ama ne zaman beni dinlediler ki, kullanmam diyorum yok, sen çok biliyorsun diyorlar, eskisi gibi önem verilmiyor ki artık böyle şeyere? Bir dünya para verdirecekler bize..
anlamıyolar ki canım ne kadara yaptırcaksınız
bende annemin kalbi kırılmasın diye birtane yaptırmasına ses çıkarmadım
şartlarım dantel ve kumaş aynı renk olucak ve kumaş saten olmıycak :)
pikodan bahsediyosun:)
kumaş pikocudan 100 tl ye yaptırıyoruz biz zaten bi nevresim takımı fiyatı :)
Onlar bir taneyle doymaz ki, herkesin aaa amma da çok demesi lazım. Çünkü bir sürü dedi, napıcam ben o kadar pikoyu Allahsen? Ve biri kızına yaptırmış toplam da 700 liraya çıkmış, artık kaç tane yaptırıp, başka neler aldıysa? Sadece 1 pikoyla kalsalar neyse diyeceğim? Bir sürü nevresimim, pikem var, üstelik daha o kadar çok eksiğim var ki, ben asıl onlara yetişmeye çalışırken, bir de piko derdi çıkardılar başıma ya.
700 lira mı daha neler ben o parayla tüm ıvır zıvır olan mutfak eşyalarımı alırım Allah sana sabır versin canım çok istiyolarsa yaptırsınlar para kısmına karışma
İyi de size sormuşlar hayır istemiyorum demişsiniz, daha sonra kendileri yine de biz alacağız diyorlarsa parasını neden siz ödüyorsunuz satıcıyla konuşun ben size böyle bir sipariş vermedim eğer dikerseniz satın almayacağımı da bilin diye. Zaten bu şartlar altında dikeceğini sanmıyorum.
Cok enteresan ama bi yandan annecigin rahmetli onun yerine seninle ilgilenip annelik yapmaya calisiyorlar da olabilir. Ama oyle bile olsa insan yegenine bi sey alirken parasini da yegenine odetmez hediyedir der kendi oder ya da sen bilirsin kizim der. Cozemedim. Neyse kotu dusunme yine de ilk drdigim gibi banca annelik yapmaya calisiyorlar.Bizimkiler böyle işte, rahmetli annemin yün yorganları varmış zamanında sökmüş onları ama yünleri atmaya kıyamamış, saklamış. Duran şeyi aldılar, götürüp yorgan diktirdiler evde 6 adet yorgan oldu, 350 tl, resmen ihtiyaç dışı çok acelesi varmış gibi para ödedik, babam da kızdı ama çokta bişey diyemiyo yine de, eniştemin yeğeni evleniyor vitrin almamış, herkes 1 tane küçük olsaydı, eşyası var demişler. Bende almayacağım teyze dedim olur mu? Yahu evde ben yaşayacağım ama alacağım mobilyaya bile fikir sunamıyorum.
En sonunda da kira da olacağım, ev nasıl olacak acaba ben belki bir masayı bile zor sokacağım, siz bana vitrin diyorsunuz dedim o zaman sustu teyzem..
Cok enteresan ama bi yandan annecigin rahmetli onun yerine seninle ilgilenip annelik yapmaya calisiyorlar da olabilir. Ama oyle bile olsa insan yegenine bi sey alirken parasini da yegenine odetmez hediyedir der kendi oder ya da sen bilirsin kizim der. Cozemedim. Neyse kotu dusunme yine de ilk drdigim gibi banca annelik yapmaya calisiyorlar.
Hep philips Marathon alacağımı düşünürdüm bugün Teknosa ve Siemens mağazalarında ayrı ayrı dyson hakkında bilgi aldım, en düşük fiyatta olan modelinin bile piyasadaki bir çok markadan daha iyi olduklarını söyleyip bir de deneme yapınca tamam dyson dedim :)
Alerjik rahatsızlığım yok, hayvan da beslemedigim için dc33c modeline karar verdim
Eki Görüntüle 1225727
güle güle kullan tatlım hangi özelliklerini begenerek tercih ettin bana da fikir olsun
Harika bir karar canım. Zaten çoğu çeyiz parçalarımız aynı seninle. benim de elektrik süpürgem dyson. dc37 animal,Hep philips Marathon alacağımı düşünürdüm bugün Teknosa ve Siemens mağazalarında ayrı ayrı dyson hakkında bilgi aldım, en düşük fiyatta olan modelinin bile piyasadaki bir çok markadan daha iyi olduklarını söyleyip bir de deneme yapınca tamam dyson dedim :)
Alerjik rahatsızlığım yok, hayvan da beslemedigim için dc33c modeline karar verdim
Eki Görüntüle 1225727
Sende benim gibi davlumbaz - ocak ve fırını almamışsın :) ev belli olduktan sonra alırız artık :)
Harika bir karar canım. Zaten çoğu çeyiz parçalarımız aynı seninle. benim de elektrik süpürgem dyson. dc37 animal,
Aynen canım, yeni bir ev olur, herşeyi ankastreye uygun olur biz gider normal bir ocak alır, sıkıntı yaşarız. Gömmeli alsak tam tersi olabilir, aciliyeti yok duruma göre bakarız dedik biz de.
Doğru bir seçim yaptığıma sevindim şimdi..
Evet zevklerimiz benziyor gerçekten de ama senin daha kapsamlı..
Animal hayvan besleyenler açısından uygundu sanırım?
Bir de allegry vardı?
İkisi de bende olmayınca bu seriyi almaya karar verdim..
Memnuniyet açısından bir kaygım yok ta, rengi kırmızı olmasaydı daha güzel olacaktı..
Aynen canım ben de hayvan beslemeyeceğim ama bu modeli çok beğendim, biraz da rengi cezbetti beni, o yüzden bunu alıverdim... Kırmızı rengi ben hiç sevmem hem de hiç ama bu makinede kötü durmamış tatlım ya, hem de çok az yeri kırmızı hiç takılma sen :)
Bende sevmiyorum, sevmediğim için de hep kırmızılar denk geliyor inat gibi, ben mint, bebek pembesi, mavisi bu renklerden hoşlanıyorum kısacası pastel ve romantik tonlar.. Esse' den tava aldım, onlar da indirimliydi rengi kırmızı, şansıma dedim artık :)
Bir ara migrosta renkliler vardı ama kalite derecesi nedir ne değildir emin olamadığım için almadım, şimdi almaya kalksam gereksiz olacak, sırf rengi için o yüzden dolap içinde kalacak tencere, tava gibi şeyler de artık yapacak bişey yok sunum gereçleri ve ev aksesuarlarının renk uyumuna ağırlık verdim şuan..
ben de aldım monetanın tencere setini kırmızı o, bir de lavanın döküm tenceresini aldım o da kırmızı denk geldi :) aman ne yapalım o kadar olacak. ben aldım ya o migrostaki tavalardan 4 rengini de. tanesi 9.90 dı :) onları misafir sofralarımda kullanacağım çok yıpranmalarını istemiyorum zaten kalite olarakta çok mükemmel değiller :) ben de senin sevdiğin gibi seviyorum renkleri. tatlım ne sorucam, su takımını nerden ne kadar aldın ? bana önerebileceğin bir takım var mı?