Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

İnşallah canım, zira bulaşık makineme yakın bir meblağ da para ödedim, sırf almışken bir kere alınsın mantığı ile, aslında bana son çıkan bir modelini önerdi, tabiki de gönül en son çıkanı almak ister ama fiyatı çok tuzlu geldi, ki sadece bir kaç özellik değişiyor ben benim almış olduğum model konusunda bilgi aldım.

Filtreleri diğer markalar gibi philips dahil, sık sık belirli zamanlarda değiştirme durumu yok, emiş gücü çok iyi halı üzerinde denedim, siklonlar sayesinde hani evi süpürür arkanı dönüp baktığında tozların yeniden yerleşmekte olduğunu görürsün ya, öyle bir sorun yaşamazsınız kesinlikle diye söylediler. Parçaları uçak teknolojisinde kullanılan malzemelerden yapıldığından çok daha fazla dayanıklı bu bilgileri 2 ayrı satış noktasından aldım, ilk siemens bayiisine girdik, adam en ucuz modeli bile bir çok markanın süpürgesinden iyidir dedi.

Sonra da bir de phılps' e baktık, içini de açıp baktık, açıkçası beni dyson kadar etkilemedi, o yüzden dyson aldım.. :KK51::KK66:

güle güle kullan canım süpürge için ennn ennn fazla 750-1000 düşünüyorum bana kısmet değil dyson galiba :))

canım hayırlı olsun topiğin .

bende bu marka ile phılıps arasında kararsız kaldım alerji durumu gbi hayvanlardan korkm olduğu için besleme gbi bir durum söz konusu eğil ne kadar a aldın canım bu süpürgeyi

Teyzemler beni deli ediyor, pike mi piko mu ne yaptıracaklarmış bana, hani şu satene danteller dikiyorlar ya öyle şeyler sanırım, delirdim duyunca istemiyorum dedim ama ne zaman beni dinlediler ki, kullanmam diyorum yok, sen çok biliyorsun diyorlar, eskisi gibi önem verilmiyor ki artık böyle şeyere? Bir dünya para verdirecekler bize.. :mad:

allah yardımcın olsun ve teyzenler niye bu kadar müdahale ediyorlar , çok istiyorlarsa ve elalemin aa çok demelerini o kadar gitsinler bir zahmet yapılanların arasını ödesinler ne gerekk var şu hayat şartlarında para kolay mı kazanılıyor allah aşkına , elalemin ne dicek diye ben kendimi niye borç batağına sokayım ..?

Öyle söyle sen , siz bu yaptırdıklarınızın parasını ben istemeyin benden beş kuruş işlemez diye bana sordunuz bende size cevabımı verdim hala yaptırmak istiyorsanız bir zahmet ödeyin ben ödemiyorum bir şey diyin

allah yardımcın olsun ve teyzenler niye bu kadar müdahale ediyorlar , çok istiyorlarsa ve elalemin aa çok demelerini o kadar gitsinler bir zahmet yapılanların arasını ödesinler ne gerekk var şu hayat şartlarında para kolay mı kazanılıyor allah aşkına , elalemin ne dicek diye ben kendimi niye borç batağına sokayım ..?

Öyle söyle sen , siz bu yaptırdıklarınızın parasını ben istemeyin benden beş kuruş işlemez diye bana sordunuz bende size cevabımı verdim hala yaptırmak istiyorsanız bir zahmet ödeyin ben ödemiyorum bir şey diyin

İstemediğim birşeyi direkt söylerim zaten ve bu yüzden asiyim, laftan anlamayanım zaten canım, kına yerime kadar karışıyorlar. Anaannemin orada, meydan da yapacakmışım, istemiyorum dedim! Nedeni ise; düğünüm zaten kalabalık, curcuna olacak, kınamın da kadınlar arasında, organizasyon şeklinde olmasını istiyorum.

Kaldı ki onların istedikleri yer köy meydanı, erkekli kadınlı, çocuklu kalabalık ve bütün gençlerin içtiği genel de kavga çıkması çok muhtemel bir ortam, geçmişten örneklerimiz çook Ama ne? Herkes görsün... Risk almak ve kınamdan hiç bişey anlamamak istemiyorum açıkçası..

canım hayırlı olsun topiğin .

bende bu marka ile phılıps arasında kararsız kaldım alerji durumu gbi hayvanlardan korkm olduğu için besleme gbi bir durum söz konusu eğil ne kadar a aldın canım bu süpürgeyi

Çok teşekkür ederim canım, ben teknosadan 1,400 liraya aldım taksitle. :KK36::KK39:

Canım düğün ne zaman?Akrabalarının çok karışıyor sanki,evlenincede yapacak gibiler mümkünse uzak dur evlenince.
Gönlüm ve dualarim seninle ,seni çok sevdim nedense,allah kıymet bilenlerle birlikte etsin seni.

Merhaba yeniden :KK25:
Düğün tarihimiz kesinleşti arkadaşlar Allahın izniyle 31.05.2015 tarihinde evleniyoruz:KK36:
Dün beyaz yani gri eşyalarımızı da almis bulunmaktayız tercihimizi Siemens oldu:KK52::KK36::KK66:
hayırlı olsunn canım benimm çok sevindim..:nazar:aynı zamanlarda asker yolu beklemiştikk seninle darısı başıma artıkk hayırlısıyla:KK22:beyaz yanii gri eşyalarını da çok beğendimm mutlulukla kullanın:KK36:

Canım düğün ne zaman?Akrabalarının çok karışıyor sanki,evlenincede yapacak gibiler mümkünse uzak dur evlenince.
Gönlüm ve dualarim seninle ,seni çok sevdim nedense,allah kıymet bilenlerle birlikte etsin seni.

31.05.2015 canım, evet maalesef ben doğru birşeyi bile yanlış anlaşılmamak için söyleyemezken, onlar nasıl bu kadar karışma hakkı buluyorlar kendilerinde anlam veremiyorum? Düşündüğüm doğru yanlışlık birşey de değil üstelik, ben kına mı köy meydanında yapmak istemiyorum bu, kına yapmayacağım istemiyorum değil ki, kızım bir kere gelin olacaksın, kına yakacaksın yap sonradan pişman olma diye düşünsünler. Başka bir teyzem de görümcesi kınasına gelicem mutlaka demiş, gel köy de yapacak demiş, hayır diyorum bağırıyor, kızıyor sankı yapmayacağım ben kına, bakalım sonunda kim galip gelecek.. :KK14:

hayırlı olsunn canım benimm çok sevindim..:nazar:aynı zamanlarda asker yolu beklemiştikk seninle darısı başıma artıkk hayırlısıyla:KK22:beyaz yanii gri eşyalarını da çok beğendimm mutlulukla kullanın:KK36:

O zamanlar zaman hiç geçmezken şimdi bakıyorum da askerden geleli 6 ay oluyor, askerlik süresini bile geçmiş içinde bulunduğumuz zaman dilimi, nişanlanmışız, zaman hızlı gerçekten de. Çok teşekkür ederim inşallah sende en kısa zaman hayal ettiğin günlere hayırlısıyla kavuşursun.. :KK51:

Alem neder ,millet neder bunlar beni öldürecek.Annemde böyle kardeşim evlenirken tutturdu kına yapılacak,sonunda yapıldı,Yoksa düğüne gelmicekmis yapmasa.

Alem neder ,millet neder bunlar beni öldürecek.Annemde böyle kardeşim evlenirken tutturdu kına yapılacak,sonunda yapıldı,Yoksa düğüne gelmicekmis yapmasa.

Aynen kız kardeşim ben bohça yapmak istemiyorum diyor, kızıyorlar. Teyze hiç uğraşamam böyle boş işler, gereksiz masaflarla diyor..

Aynen kız kardeşim ben bohça yapmak istemiyorum diyor, kızıyorlar. Teyze hiç uğraşamam böyle boş işler, gereksiz masaflarla diyor..
Smuwila düğün tarihini gördüm çok sevindim canım :) Mayıs ayında evlenecekler diye topiğim var buyur gel beklerim. Ben de 23 Mayıs'da evleniyorum :)

İş değişikliği yüzünden foruma giriyorum ama aktif olamıyorum ne yazık ki, son zamanlar da aldıklarımı fırsatını bulmuşken paylaşmak istedim.. :KK24:

Tek sayfa da almadı hepsini nedense..:KK64:

pr_01_815_max.jpg pr_01_818_max.jpg llvg0l0iigb7qeapdnjx.jpg wmxxa3jrololtp5iifav.jpg lir0qvpjul8oazhckrzo.jpg fhi7pu74iwyslxjnq4ix.jpg 200X-201410190041_ggmavi.jpg 200X-2014101722438_bgfbfgb.jpg 200X-20141019027_mavick.jpg

X