- 1 Ekim 2013
- 8.459
- 20.501
İnşallah canım, zira bulaşık makineme yakın bir meblağ da para ödedim, sırf almışken bir kere alınsın mantığı ile, aslında bana son çıkan bir modelini önerdi, tabiki de gönül en son çıkanı almak ister ama fiyatı çok tuzlu geldi, ki sadece bir kaç özellik değişiyor ben benim almış olduğum model konusunda bilgi aldım.
Filtreleri diğer markalar gibi philips dahil, sık sık belirli zamanlarda değiştirme durumu yok, emiş gücü çok iyi halı üzerinde denedim, siklonlar sayesinde hani evi süpürür arkanı dönüp baktığında tozların yeniden yerleşmekte olduğunu görürsün ya, öyle bir sorun yaşamazsınız kesinlikle diye söylediler. Parçaları uçak teknolojisinde kullanılan malzemelerden yapıldığından çok daha fazla dayanıklı bu bilgileri 2 ayrı satış noktasından aldım, ilk siemens bayiisine girdik, adam en ucuz modeli bile bir çok markanın süpürgesinden iyidir dedi.
Sonra da bir de phılps' e baktık, içini de açıp baktık, açıkçası beni dyson kadar etkilemedi, o yüzden dyson aldım..
güle güle kullan canım süpürge için ennn ennn fazla 750-1000 düşünüyorum bana kısmet değil dyson galiba :))