Begenmek ne kelıme bayıldımmm eger geniş bi hol olursa bakalım aklımda senin halın oyle bişey alabılırm yuvarlak hiç aklıma gelmemişti ev belli olsunda
Ev belli olmadığı için henüz kuzum almam ama evet senin o yolluklardan daha mantıklı olmuş eminim çok şık durmuştur :)Benim yatak odam uzun biraz yatak odası setlerine (3 parça yolluk) müsait değil çünkü yatağı cama yaklaştırdık enmelesine yatağın yanına aynı duvara gardrop, gardrobun karşısına da tuvalet masasını koyduk ortada tek geniş bir alan kaldı. Böyle çok iyi oldu dekor açısından da ölçüleri 160x160 öneririm şiddetle..
Ev belli olmadığı için henüz kuzum almam ama evet senin o yolluklardan daha mantıklı olmuş eminim çok şık durmuştur :)
İnşallah hayatım :) Senim düğün yakın sanırım?Belki senin de uygun olur canım dur bakalım
İnşallah hayatım :) Senim düğün yakın sanırım?
oooo cok cok cok az kalmış senınnn ne guzell :)9 Benım daha 4bucuk ayım varEvet canım 17 gün kaldı...
oooo cok cok cok az kalmış senınnn ne guzell :)9 Benım daha 4bucuk ayım var
Tatlı telaşlar bunlar kuzum cok varken dusundukce stres ev ara bul temızle yerlestır ooooo bı dunya işim var daha :SKeşke çok olsa ya kafa daha rahat oluyor şimdi son dönemeçteyiz her anımız telaş, koşturmaca valla yoruldum..
Tatlı telaşlar bunlar kuzum cok varken dusundukce stres ev ara bul temızle yerlestır ooooo bı dunya işim var daha :S
Allah kolaylık versın canım yetısır ınsallah cok az zamanın kalmış cunku..Bizimkisi bol aksilikle ilerliyor :)
Biz evi Şubatta tuttuk ama daha yerleştiremedik mobilyam geçen hafta geldi yarım yamalak koltuklar daha yapılıyor bu haftasonu ev yerleşicek ama koltuklar haftaya gelecek :S
En zoru büyük parçalar oldu bizim için, koltukları başka mobilyayı başka yerden aldık. Kumaşları ayrıyetten kendimiz aldık. Mobilyayı yapan kişi sandalyeleri ters yapmış yani 4 tanesi desenli kumaştan olacakken düz kumaştan yapmış değiştirecekler. Rüyam da görmüştüm bunu, hatta nişanlıma söylemiştim böyle yapmışlar rüyam da diye
Koltuklara da kumaş yetmedi tekrar alınacak, fon perdemin siparişini geçen hafta verdim. Çalışınca daha da zor haftaiçi akşamları bi de haftasonu vakit ayırabiliyosun bir günde 5 işi birden halletmen gerekiyor..
Allah kolaylık versın canım yetısır ınsallah cok az zamanın kalmış cunku..
Yavas yavas yaparsın canım ya boyle seylerde her kafadan bı ses cıkıyor tabı ıster ıstemez sınır bozuyor ama bşeyde diyemıyosn anlıyorum :) Benım topiğimede beklerm cnm gercı hepsını koyamadm ben ceyızlermın kaldırdgım cok sey var aklma gelenlerı ve akldıklarımı eklıyorum artık hepsı meydana cıknca paylasıcam :)Evet maalesef, mutfak çeyizimi açtım yıkadım yerleştirdim de diğer herşey duruyor neredeyse 1 ay olacak durduğu yerde kirlendiler resmen, insan kendi başına hareket edemiyor ki, teyzelerim sağolsunlar kendi evleriymiş gibi kararlar alıp veriyorlar bişey de diyemiyorsun kırmamak için öyle, uyuyoruz işte biz de :)
canım herşeyını cok begendım evının fotograflarını merakla beklıyorum:)
ne kadar güzel bunlar böyleKonsolumun arkasındaki duvara yaptırmakta olduğum kokulu taş çerçevelerim. Benim son 3 çerçevemin içinde çiçek olacak sadece
Eki Görüntüle 1489460 Eki Görüntüle 1489461
Bunlar gibi..
Eki Görüntüle 1489489
Veya onları da mı koyduğum resimdeki gibi yaptırsam içi desenli kararsızım..
ne kadar güzel bunlar böylenerden buldunuz acaba çok hoş
Aaa cok guzel ya ben de alsam keskeİnstagram da canım, kişi kendisi yapıp satıyor teşekkür ederim..
Aaa cok guzel ya ben de alsam keske
aaa isterim isterim çok teşekkür ederimistersen özel den verebilirim adresini belki yasaktır reklama girmesin