Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

Çok güzel canım aşkla kullanın çok şeker bir oda olacak halına ayrıca bayıldım ne kadardı bende düşünebilirim ev belli olduktan sonra

Çok teşekkür ederim canım ben 120x180 ölçüsünü 80 liraya aldım. Shaggy hiç düşünmüyordum aslında ama benimde çok hoşuma gitti..

Yine soft renkler yine ciciler aşkla kullan canım eksiklerin neredeyse bitti

Hepsine bayıldımm tam benim zevkim :) Allah ağız tadıyla kullandırsın

Bu arada takı kutum iptal edilmiş, stokta var diye görünmesine rağmen! İşte buna da uyuz oluyorum..
Bir de Madame Coco' nun online satışından hiç memnun değilim. 5 tane ayrı ayrı sipariş oluşturuyorum farklı zamanlarda 2'si gönderiliyor sadece o da 1 ay sonra, yurtıdışı sitelerinden alışveriş yapsam daha iyi, siparişimin gelmeyeceğini öğrenmem ise tam bir muamma eğer siteye girip bakarsam ne ala ne mail, ne msj giricem de madame coco' ya göreceğim iptal edildiğini gördüğüm de ise direkt '' iptal edildi'' yazıyor. Hayır neden 1 ay insan oyalıyorlar stokta yoksa anlamıyorum..

Bir de arayıp görüştüm siparişi daha ilk oluşturduğum da stokta var dediler.

Takı kutunun iptal olmasına üzüldüm çok tatlıymış çünkü :) Herşeyin çok güzel canım huzurla kullan inşallah :) Halına bayıldım özellikle

Takı kutunun iptal olmasına üzüldüm çok tatlıymış çünkü :) Herşeyin çok güzel canım huzurla kullan inşallah :) Halına bayıldım özellikle

Evet, bende çok beğenerek almıştım..
Amin çok teşekkür ederim halımı beğenmene çok sevindim

Evet, bende çok beğenerek almıştım..
Amin çok teşekkür ederim halımı beğenmene çok sevindim
Begenmek ne kelıme bayıldımmm eger geniş bi hol olursa bakalım aklımda senin halın oyle bişey alabılırm yuvarlak hiç aklıma gelmemişti ev belli olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…