Bende gormek isterim canim kina kiyafetini ve evini:) ozellikle kina kiyafetin fikir acisi dan yardimci olabilir bana ben bulamadim cunku istedigim kiyafetiKoyuyorum canım..
Bende gormek isterim canim kina kiyafetini ve evini:) ozellikle kina kiyafetin fikir acisi dan yardimci olabilir bana ben bulamadim cunku istedigim kiyafeti
Canimmm cok guzel olmussun cok yakismis gercekten:) Darisi basimiza artik bide ben buksam gonlume gore kina kiyafeti baska bisey istemiyorm artik:) ceyizlernden belli ama zewklisin burdaki cogu kisinin zewkleri benziyo zaten..Koydum canım
ayyy ama ben göremedimm kaçırdımmKoyuyorum canım..
Kınam da Allaha şükür benimde eksiğim yoktu tefler, resim çerçevesi, selfie çubuğumuz, taçlarımız, el pankartları herşey hazırdı bizim evin hazırlığı, elbise provaları da aynı zamana denk geldiği için ben biraz gerilmiş olabilirim..
Resim koymayacağım ama avatarımı değiştirebilirim görmek isteyen olursa
ŞAFAK KAÇ :)Düğüne çok az kaldıı..
ama ben hala seni kına kıyafetinle göremedimmDüğün günüyle birlikte 4..
ama ben hala seni kına kıyafetinle göremedimm
bende gormek ıstıyorummmTamam canım girdiğinde haber ver koyayım tekrardan olur mu?
cokkkk guzel olmuşşşş cok begendımm :)Koyuyorum canım
olurrTamam canım girdiğinde haber ver koyayım tekrardan olur mu?
Canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim o küçük ekrandan gördüğüm kadarıyla harika bir gelin olmuşsun gelinliğine bayıldım özelden resimlerini beklerimGelin oldum ben..
mutluluklar dilerimGelin oldum ben..