Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

maşallah her şeyin çok hoş olmuş, güle güle kullan. düğünün de yakınmış, her şey gönlünce olsun canım

ayyyy heyecanlımısnnn ev ıslerın bıttımı :)

Ev bitmiyor ya eksik hep çıkıyor :) Ama genel itibariyle evet bitti.
Hala kınamın etkisindeyim çok eğlendim, çok güzeldi o yüzden düğüne adapte olamadım daha iyi ki de arka arkaya olmamış benimkisi..

maşallah her şeyin çok hoş olmuş, güle güle kullan. düğünün de yakınmış, her şey gönlünce olsun canım

Amin inşallah canım teşekkür ederim..

Allah utandirmasin canim darisi bizlerin basina benim de kaldi 31 :)

Teşekkürler..
Merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor hele de koşuşturma devam ettiği için anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini..
Şuan bol vaktin var neyi ne kadar halletin bilmiyorum ama hiç birşeyini son ana bırakma benden tavsiye..

Benim her şey bitti sayılır kına elbisemin etek boyu kesilecek bir de afiş hazırlayacağım :) Boş geçecek sanırım son zamanlar :)

Benim her şey bitti sayılır kına elbisemin etek boyu kesilecek bir de afiş hazırlayacağım :) Boş geçecek sanırım son zamanlar :)

Kınam da Allaha şükür benimde eksiğim yoktu tefler, resim çerçevesi, selfie çubuğumuz, taçlarımız, el pankartları herşey hazırdı bizim evin hazırlığı, elbise provaları da aynı zamana denk geldiği için ben biraz gerilmiş olabilirim..

Resim koymayacağım ama avatarımı değiştirebilirim görmek isteyen olursa

Koy ben bakarım :)

Teşekkür ederim mekan otantik olunca bende biraz etnik olayım, değişik olsun dedim canım..
Bakalım benim nasıl olacak. En çok kınam için heyecanlanıyorum zaten :) Ben organizasyon firmasıyla anlaştım önce abiye sonra da sultan kıyafeti giyeceğim :) Heyecan bastı yine :)) Tekrar söylüyorum çok güzel çok cici olmuşsun :)

ayy gelinlikli halini de görürüz inşallah sen zevkli kızsın zaten canım hepsi güzel

Bende sizi inşallah..

Evimi de göstermek isterim ama topic açmayacağım ya da konumda paylaşmak istemiyorum çünkü kalıyor sonra ve buralarda bir yakınım çıkacak diye tırsıyorum açıkçası evimin resimlerini görmesinden değil sonuçta burada sadece resim paylaşmıyoruz bazen doluyoruz derdimizi de açıp içimizi boşaltıyoruz, belki oradan tanıyamaz ama evimin resimlerimden şak diye aaa der anlar o yüzden görmek isteyen arkadaşları özel mesaja davet edip göstermek istiyorum..

amin canım inşallah
haklısın canım direk koyma tabi ama ben çok görmek isterim evini ,gelinlikli halini , o güzel ayakkabılarını bile çekebilirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…