Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

Ha benim çeyizimden çıkardıklarım da çok oldu ve bence gene olacaklar çabuk sıkılan biriyim çünkü..
Çeyiz yerleştirirken bi taraftan ben şunu sen al, şunu da sen yapacağım kesin..:KK53:

Aslında benim büyük eşyalarım az işte tepsim, bardağım, tabağım 2-3 çeşit var. Onun dışında zaten şuan aksesuar tarzı alıyorum, evi gösterende aksesuardır çünkü, hiç olmayan ev bana soğuk geliyor biraz, valla bilmiyorum canım ya aslında yerleşmesi lazım ama bekliyoruz hala..
1 ay kalmış :) Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur.

Ha benim çeyizimden çıkardıklarım da çok oldu ve bence gene olacaklar çabuk sıkılan biriyim çünkü..
Çeyiz yerleştirirken bi taraftan ben şunu sen al, şunu da sen yapacağım kesin..:KK53:
Benim de annemle kayınvalideme vermeyi düşündüklerim var :) Ya da paketleyip kaldıracaklarım :)

Çamaşır Sepetimizi koymayı unutmuşum..
M008049_large.jpg

Bu da Madame Coco' dan küçük balkonumuza aldığımız kilimimiz..
FO,9380,15,hali-50x70-cm.jpg

1 ay kalmış :) Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur.

Bizim evimizin en üst katına hırsız girmiş biliyor musun?:KK17:
Hem biz benim bütün çeyizleri götürüp küçük odaya koymuştuk.
Dış kapının şifresini değiştirmişler o şekilde öğrendik.
Bizim evde perde olmadığı için biz yırtmışız, ama beyaz eşyalar geldi, kurulumu yapıldı.
Evde yerleşince gayette yaşanılası bir yer olacağından yerleştikten sonra nişanlım evde kalacak.. :KK14:

Evimin resimlerini paylaşır mıyım bilmediğimden hazırlıklarımı paylaşayım..:KK51:
Salonumuza Royal' in melodi serisini tercih ettik.
Resimlerde bişey belli olmuyor, karışık görünüyor ama direkt görüp beğenerek aldım, çok yumuşak, soft bir dokusu var.

5252_buyuk_zoom.jpg

Holümün halısı 2 adet
139714271_tn70_0.jpg

Mutfak Halım..
139613748_tn70_0.jpg

Yatak odamın fonları Englısh Home görüntü benim evimden değil, alıntı..
20140217_160632.jpg

Mutfak tülümü englısh home' dan hazır tercih ettik.
Deseni tam olarak bu mu hatırlayamıyorum ama bu olmasa bile çok benzeri, rengi şampanya..
M013226_large.jpg

enerjiniz sanki internet sayfasından çıktı içime doldu gibi hissettim. mutluluğunuzu çok iyi anlıyorum. mutlulukla güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.:KK9:

Kızlaaaar dün akşam işten çıktıktan sonra evime gittim, mutfak çeyizimi yıkadık pakladık yerleştirdik. :rolleyes:

Çok garip bir duygu, tek tek paketlerinden çıkarırken benden mutlusu yoktu. 3 senedir bi şekilde çeyiz yapıyorum ve nihayet kullanacağım günler artık çok yakın...:KK55::KK36:

Güle güle aşkla kullan:nazar:

fotoğraflasaydın keşke canım:) mutlu günlerde kullan hepsiniiiii....

Daha tam olarak yerleştiremedik..:KK51:
Sadece bazı şeyler yerini buldu, saat' in 03:30 olduğunu görünce geriye kalanları dolaplara tıktık, ortalıktan kaldırdık sadece canım normalde evimi paylaşmam diye düşünüyorum ama mutfağımdan ufak çaplı kareler paylaşırım sizler için amiiin, çok teşekkür ederim hep beraber musmutlu günlerde kullanalım inşallah..:KK68:

Kızlaaaar dün akşam işten çıktıktan sonra evime gittim, mutfak çeyizimi yıkadık pakladık yerleştirdik. :rolleyes:

Çok garip bir duygu, tek tek paketlerinden çıkarırken benden mutlusu yoktu. 3 senedir bi şekilde çeyiz yapıyorum ve nihayet kullanacağım günler artık çok yakın...:KK55::KK36:
hayırlı olsun kuzumm darısı başımıza inşaallahhh :KK68:

Tv' miz..

Eki Görüntüle 1469832

Salona aldığım avizem..

Eki Görüntüle 1468674

Yatak odamın avizesi alındı..

Eki Görüntüle 1468679

Englısh Home komple kaldırsam gene de bıkmam..
Pastel aşkıı..:KK68:

Eki Görüntüle 1468665

Ekoseli çkb..
Eki Görüntüle 1469857

Kağıt havluluğum:KK68:

Eki Görüntüle 1469825

Duvar askılarım..:oops::KK68:
Eki Görüntüle 1469827

Eki Görüntüle 1469826

Çamaşır Sepetimizi koymayı unutmuşum..
Eki Görüntüle 1469909

Bu da Madame Coco' dan küçük balkonumuza aldığımız kilimimiz..
Eki Görüntüle 1469913

Evimin resimlerini paylaşır mıyım bilmediğimden hazırlıklarımı paylaşayım..:KK51:
Salonumuza Royal' in melodi serisini tercih ettik.
Resimlerde bişey belli olmuyor, karışık görünüyor ama direkt görüp beğenerek aldım, çok yumuşak, soft bir dokusu var.

Eki Görüntüle 1469954
Holümün halısı 2 adet
Eki Görüntüle 1469956

Mutfak Halım..
Eki Görüntüle 1469957

Yatak odamın fonları Englısh Home görüntü benim evimden değil, alıntı..
Eki Görüntüle 1469958

Mutfak tülümü englısh home' dan hazır tercih ettik.
Deseni tam olarak bu mu hatırlayamıyorum ama bu olmasa bile çok benzeri, rengi şampanya..
Eki Görüntüle 1470049

Canım hepsi çok güzeller inşallah gönlüne göre yerleştirdiğinde hepsi harika duracaktır :nazar::KK68:Değilmi senelerdir hayalini kuruyoruz o anlar geliyor çok heyecanlı inşallah hepimiz tercihlerimizden memnun kalırız:nazar::KK60:

Canım hepsi çok güzeller inşallah gönlüne göre yerleştirdiğinde hepsi harika duracaktır :nazar::KK68:Değilmi senelerdir hayalini kuruyoruz o anlar geliyor çok heyecanlı inşallah hepimiz tercihlerimizden memnun kalırız:nazar::KK60:

İnşallah canım, bi taraftan bitsin bu çeyiz, evimi düzüp oturayım diyorum diğer taraftan görüpte hala beğendiğim, almak istediklerim oluyor. Evlendikten sonra durulurmuyuz ki..:KK53:

İnşallah canım, bi taraftan bitsin bu çeyiz, evimi düzüp oturayım diyorum diğer taraftan görüpte hala beğendiğim, almak istediklerim oluyor. Evlendikten sonra durulurmuyuz ki..:KK53:
Bence duruluruz canım ihtiyacımız oldukça alırız bence önce bir yerleşelim:cool:

X