Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ay kalmış :) Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur.Aslında benim büyük eşyalarım az işte tepsim, bardağım, tabağım 2-3 çeşit var. Onun dışında zaten şuan aksesuar tarzı alıyorum, evi gösterende aksesuardır çünkü, hiç olmayan ev bana soğuk geliyor biraz, valla bilmiyorum canım ya aslında yerleşmesi lazım ama bekliyoruz hala..
Benim de annemle kayınvalideme vermeyi düşündüklerim var :) Ya da paketleyip kaldıracaklarım :)Ha benim çeyizimden çıkardıklarım da çok oldu ve bence gene olacaklar çabuk sıkılan biriyim çünkü..
Çeyiz yerleştirirken bi taraftan ben şunu sen al, şunu da sen yapacağım kesin..
Benim de annemle kayınvalideme vermeyi düşündüklerim var :) Ya da paketleyip kaldıracaklarım :)
1 ay kalmış :) Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur.
enerjiniz sanki internet sayfasından çıktı içime doldu gibi hissettim. mutluluğunuzu çok iyi anlıyorum. mutlulukla güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Kızlaaaar dün akşam işten çıktıktan sonra evime gittim, mutfak çeyizimi yıkadık pakladık yerleştirdik.
Çok garip bir duygu, tek tek paketlerinden çıkarırken benden mutlusu yoktu. 3 senedir bi şekilde çeyiz yapıyorum ve nihayet kullanacağım günler artık çok yakın...
fotoğraflasaydın keşke canım:) mutlu günlerde kullan hepsiniiiii....Güle güle aşkla kullan
fotoğraflasaydın keşke canım:) mutlu günlerde kullan hepsiniiiii....
hayırlı olsun kuzumm darısı başımıza inşaallahhhKızlaaaar dün akşam işten çıktıktan sonra evime gittim, mutfak çeyizimi yıkadık pakladık yerleştirdik.
Çok garip bir duygu, tek tek paketlerinden çıkarırken benden mutlusu yoktu. 3 senedir bi şekilde çeyiz yapıyorum ve nihayet kullanacağım günler artık çok yakın...
Buzmavileylak arkadaşım sayesinde yeni aldığım ciciler..
Eki Görüntüle 1458345
Eki Görüntüle 1458346
Eki Görüntüle 1458347
Tv' miz..
Eki Görüntüle 1469832
Salona aldığım avizem..
Eki Görüntüle 1468674
Yatak odamın avizesi alındı..
Eki Görüntüle 1468679
Englısh Home komple kaldırsam gene de bıkmam..
Pastel aşkıı..
Eki Görüntüle 1468665
Ekoseli çkb..
Eki Görüntüle 1469857
Kağıt havluluğum
Eki Görüntüle 1469825
Duvar askılarım..
Eki Görüntüle 1469827
Eki Görüntüle 1469826
Çamaşır Sepetimizi koymayı unutmuşum..
Eki Görüntüle 1469909
Bu da Madame Coco' dan küçük balkonumuza aldığımız kilimimiz..
Eki Görüntüle 1469913
Evimin resimlerini paylaşır mıyım bilmediğimden hazırlıklarımı paylaşayım..
Salonumuza Royal' in melodi serisini tercih ettik.
Resimlerde bişey belli olmuyor, karışık görünüyor ama direkt görüp beğenerek aldım, çok yumuşak, soft bir dokusu var.
Eki Görüntüle 1469954
Holümün halısı 2 adet
Eki Görüntüle 1469956
Mutfak Halım..
Eki Görüntüle 1469957
Yatak odamın fonları Englısh Home görüntü benim evimden değil, alıntı..
Eki Görüntüle 1469958
Mutfak tülümü englısh home' dan hazır tercih ettik.
Deseni tam olarak bu mu hatırlayamıyorum ama bu olmasa bile çok benzeri, rengi şampanya..
Eki Görüntüle 1470049
Kızlaaaar dün akşam işten çıktıktan sonra evime gittim, mutfak çeyizimi yıkadık pakladık yerleştirdik.
Canım hepsi çok güzeller inşallah gönlüne göre yerleştirdiğinde hepsi harika duracaktır Değilmi senelerdir hayalini kuruyoruz o anlar geliyor çok heyecanlı inşallah hepimiz tercihlerimizden memnun kalırız
Bence duruluruz canım ihtiyacımız oldukça alırız bence önce bir yerleşelimİnşallah canım, bi taraftan bitsin bu çeyiz, evimi düzüp oturayım diyorum diğer taraftan görüpte hala beğendiğim, almak istediklerim oluyor. Evlendikten sonra durulurmuyuz ki..
Bence duruluruz canım ihtiyacımız oldukça alırız bence önce bir yerleşelim
Tabisi canım şuanda herşeyde hevesimiz var Ben artık son eksikleri alacağım sonra aksesuarlara mobilya eksiklerine düğün detaylarına falan geçeceğizYani, bu da geçer elbet..
Tabisi canım şuanda herşeyde hevesimiz var Ben artık son eksikleri alacağım sonra aksesuarlara mobilya eksiklerine düğün detaylarına falan geçeceğiz