canım erkek pijama takımını nerden aldın öğrenebilirmiyim.ilk fotoğraftaki altı gri üstü bordo olan.
bu tencereyi görmeseydim iyiydi.bende essenin siyahını almıştım.aklım bunda kalıcak.
güle güle kullan canım çok güzeller :)
teşekkürler canım :)Teşekkür ederim, esse' yi evde kullanıyoruz yalnız yiğidi öldür hakkını yeme çok memnunuz, inşallah biev' den aldığım da o derece sağlam ve kaliteli olur.
Bu arada tüm pijamalar defactodan alındı..
güle güle kullan canımm çok güzeller :)Buzmavileylak arkadaşım sayesinde yeni aldığım ciciler..
Eki Görüntüle 1458345
Eki Görüntüle 1458346
Eki Görüntüle 1458347
güle güle kullan canımm çok güzeller :)
Maşallah canım hepsi birbirinden çok ama çok güzel hepsini ayrı ayrı çok beğendim iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allahımaldıkların bana çok fikir verdi Allahım banada ve isteyen herkese nasip etsin
amin canım inşallah benim daha var yaaBeğendiğine çok sevindim canım, daha güzelleri senin olsun inşallah..
amin canım inşallah benim daha var yaa
bizim o kadarı bulmaz heralde 2 buçuk sene oldu daha isteme söz nişan bişey yok bu sene askerlik var 1 sene askerlik 1 senede öyle dursak eksikler için oldu mu sana 5 seneBenim de vardı ki, 8 senelik flört, 3 senedir çeyiz yapıyorum yavaş yavaş, 10 ay nişanlılık oldu 9 sene
bizim o kadarı bulmaz heralde 2 buçuk sene oldu daha isteme söz nişan bişey yok bu sene askerlik var 1 sene askerlik 1 senede öyle dursak eksikler için oldu mu sana 5 sene
aslında 23-25 uygun evlenmek için daha olgun oluyo insanBize sorsan biz de 23' te evlenecektik. 21' de öyle diyorduk ama işte hayat şartları maalesef, pişman da değilim insan yaşı geçtikçe farkediyor büyüdüğünü o yaşlarsa evlenseydim, çok erken olacaktı ha bu arada bizim kadar da bekleyen bulunmuyor ama, bizim herşeyimiz çok abartılı oldu hani m..kunu çıkara çıkara resmen..
aslında 23-25 uygun evlenmek için daha olgun oluyo insan
aynen öyle canım benimde 25 i bulucakBence 25 ve üstü, zaten bu devir de hayat şartları öncesine müsade etmiyor. Okul, askerlik, iş, evlenecek paranın olması derken bir bakmışsın seneler geçmiş..
Hepsi çok güzel güle güle kullanın :) Lakin smuwila bunları koyacak yer bulamayacaksınTv' miz..
Eki Görüntüle 1469832
Salona aldığım avizem..
Eki Görüntüle 1468674
Yatak odamın avizesi alındı..
Eki Görüntüle 1468679
Englısh Home komple kaldırsam gene de bıkmam..
Pastel aşkıı..
Eki Görüntüle 1468665
Ekoseli çkb..
Eki Görüntüle 1469857
Kağıt havluluğum
Eki Görüntüle 1469825
Duvar askılarım..
Eki Görüntüle 1469827
Eki Görüntüle 1469826
Hepsi çok güzel güle güle kullanın :) Lakin smuwila bunları koyacak yer bulamayacaksınBen haftasonu evimi yerleştirdim senin kadar çok olmamasına rağmen açıkta kalanlarım var Bakalım ne yapacaksın inşallah sığdırırsın :))
İnşallah sığsın zatenSığar tatlım sığar..
Benim Allah' tan evim büyük, küçük bir mutfağım da yok sığarlar bir şekilde..
İnşallah sığsın zatenBenim de mutfağım küçük olmamasına rağmen koyamadıklarım var Diğerlerinde sıkıntı yok da :) Ne zaman yerleştireceksin evini az kaldı düğüne?