- 4 Haziran 2013
- 12.319
- 8.574
Çok ciciler ya, bende almaya cesaret edemedim, arkadaşım buna benzer bişi aldı çöpe atmış küflenmiş kmisi kopmuş 6ay oldu daha evleneli yani... Tatlı çatalı için boyutu uygunmu kuzum?Daha kullanmadım canım ama instagramda rastladığım çok oldu. Ben bi 6 sene önce tatile gitmiştik pazardan plastik saplı çatal almıştım. Hala duruyorlar rengi falan gidiyor tabii ama öyle kullanılamayacak düzeyde olmadılar sadece bağlantı yeri turuncumsu gibi oldu o kadar bunları da ben evmanyadan aldım geldiğinde üzerinde 100 kez diyim tam hatırlayamadım makinada yıkamaya dayanıklıdır yazıyordu.
Çok ciciler ya, bende almaya cesaret edemedim, arkadaşım buna benzer bişi aldı çöpe atmış küflenmiş kmisi kopmuş 6ay oldu daha evleneli yani... Tatlı çatalı için boyutu uygunmu kuzum?
Canımı çektirdin kızçe ya, deli gibi çeyiz alasım var ama borçlarımı ödemem gerek şu aralar, bu çeyiz işi beni batırdı resmenYemek çatalı nasılsa öyle işte canım, inşallah sorun olmaz çünkü bende bir set daha var tutmaçları plastik ama onlar tatlı çatalı ve dondurma kaşığı tantitoniden almıştım bir çok kişi almış gördüm de umarım memnunlardır..
Eki Görüntüle 1424851
Eki Görüntüle 1424852
Çok ciciler ya, bende almaya cesaret edemedim, arkadaşım buna benzer bişi aldı çöpe atmış küflenmiş kmisi kopmuş 6ay oldu daha evleneli yani... Tatlı çatalı için boyutu uygunmu kuzum?
Tamam canım teşekkür ben bir göz atayım, ucuzluk görürsen bana da haber et. Madam cocoda battaniyeler 50tl çift kişilik kalınlardan geçenlerde ben 80e almıştım tavsiye ederim çok güzeldiHa bu arada evim net. te sanki küçük boyutlarda da vardu (tatlı çatalı, meyve bıçağı vs.) anlış hatırlamıyorsam canım..
Canımı çektirdin kızçe ya, deli gibi çeyiz alasım var ama borçlarımı ödemem gerek şu aralar, bu çeyiz işi beni batırdı resmen
Az kalmış canım artık Allah kavuştursunmu desem bilemedimCanım ya 2 senedir bende borç, borç, borç..
2 ay sonra düğünüm olduğu için bekleyemiyorum da..
Tamam canım teşekkür ben bir göz atayım, ucuzluk görürsen bana da haber et. Madam cocoda battaniyeler 50tl çift kişilik kalınlardan geçenlerde ben 80e almıştım tavsiye ederim çok güzeldi
Evet az kaldı, hala inanamıyorum ev tuttuk, halı aldık falan şaka gibi..
Çeyiz paylaşmak eskisi kadar tat vermesede
'' işte yeni cicilerim ''
Eki Görüntüle 1410109 Eki Görüntüle 1410110 Eki Görüntüle 1410111 Eki Görüntüle 1410112 Eki Görüntüle 1410113 Eki Görüntüle 1410115 Eki Görüntüle 1410116 Eki Görüntüle 1410173
Eki Görüntüle 1410695
Hiç su bardağımın olmadığını farkettim..
Eki Görüntüle 1410697
Koltuk şalım..
Eki Görüntüle 1410698
Çay bardaklarım..
Eki Görüntüle 1410700
Eki Görüntüle 1410701
Eki Görüntüle 1410702
Bu da biev' in hediyesi bıçağım..
Eki Görüntüle 1410703
Hep bir çeyiz düzenleme hali, site değişince formatta bozuldu biliyorsunuz ki, yasak olmasa yeni bir topic açacağım neredeyse çünkü hiç hoşuma gitmiyor böyle resimlerin yarısı var yarısı yok ama maalesef ki yasak olduğundan ancak böyle arka sayfalara ekleyip ilk sayfam da linkini vererek düzeltebiliyorum..
Misafirlik ve günlük çbk takımlarım..
2 ay sonra kutuda değil, çekmecemde duracaklar sonunda..
Eki Görüntüle 1422919
Eki Görüntüle 1422935 Eki Görüntüle 1422937
Eki Görüntüle 1422942
Eki Görüntüle 1422916
Taşlı tuşlu fırfırlı şeylerden hoşlanmamam sebebiyle yatak örtüsü arayışım madame coco' nun sayesinde son buldu..
Eki Görüntüle 1422967
Yemek çatalı nasılsa öyle işte canım, inşallah sorun olmaz çünkü bende bir set daha var tutmaçları plastik ama onlar tatlı çatalı ve dondurma kaşığı tantitoniden almıştım bir çok kişi almış gördüm de umarım memnunlardır..
Eki Görüntüle 1424851
Eki Görüntüle 1424852
Canım yeni cicilerinde yine bir o kadar cici şeker kuzum aşkla güle güle kullan inşallah
İyi günlerde kullanın canım :)Çok aradağım battaniyeyi sonunda buldumm..
Eki Görüntüle 1429646
Eki Görüntüle 1429648
Bu da can arkadaşlarımın hediyesi nevresim takımım..
Eki Görüntüle 1429647
Çok aradağım battaniyeyi sonunda buldumm..
Eki Görüntüle 1429646
Eki Görüntüle 1429648
Bu da can arkadaşlarımın hediyesi nevresim takımım..
Eki Görüntüle 1429647
ayy bunca çeyizi nerde muhafaza ediyorsun.
iyimiş valla bende oralara koyayım bari koycak yer yok diye bişey almaya üşeniyorumBunca derken? 2 ay sonra düğünüm var şekerim, normal hızlanması bu arada bazaların altında, balkonda, gardrop üstünde, vitrinlerin arkasında vs. vs.
iyimiş valla bende oralara koyayım bari koycak yer yok diye bişey almaya üşeniyorum
Yine şekerler ki aşkla kullan canım pembiş pembiş ve en ferah renk mint yeşili