Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

Çok ciciler ya, bende almaya cesaret edemedim, arkadaşım buna benzer bişi aldı çöpe atmış küflenmiş kmisi kopmuş 6ay oldu daha evleneli yani... Tatlı çatalı için boyutu uygunmu kuzum?

Çok ciciler ya, bende almaya cesaret edemedim, arkadaşım buna benzer bişi aldı çöpe atmış küflenmiş kmisi kopmuş 6ay oldu daha evleneli yani... Tatlı çatalı için boyutu uygunmu kuzum?

Yemek çatalı nasılsa öyle işte canım, inşallah sorun olmaz çünkü bende bir set daha var tutmaçları plastik ama onlar tatlı çatalı ve dondurma kaşığı tantitoniden almıştım bir çok kişi almış gördüm de umarım memnunlardır..

Canımı çektirdin kızçe ya, deli gibi çeyiz alasım var ama borçlarımı ödemem gerek şu aralar, bu çeyiz işi beni batırdı resmen

Ha bu arada evim net. te sanki küçük boyutlarda da vardu (tatlı çatalı, meyve bıçağı vs.) anlış hatırlamıyorsam canım..

Ha bu arada evim net. te sanki küçük boyutlarda da vardu (tatlı çatalı, meyve bıçağı vs.) anlış hatırlamıyorsam canım..
Tamam canım teşekkür ben bir göz atayım, ucuzluk görürsen bana da haber et. Madam cocoda battaniyeler 50tl çift kişilik kalınlardan geçenlerde ben 80e almıştım tavsiye ederim çok güzeldi

Taşlı tuşlu fırfırlı şeylerden hoşlanmamam sebebiyle yatak örtüsü arayışım madame coco' nun sayesinde son buldu..

Eki Görüntüle 1422967

Canım yeni cicilerinde yine bir o kadar cici şeker kuzum aşkla güle güle kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…