- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Canım bu arada çamaşır makinemiz hariç diğerleri aynı kiAşkla kullanalım
Bende hatta çamaşırı öyle alacaktımÇeyiz kardeşiyiz biz kiii
Bende hatta çamaşırı öyle alacaktımaklıma girdiler artık nasip hepimiz çok memnun kalalım inşallah
Canım dolabını çok beğendim nerden aldın? Kelebekte mi vardı ikeada mı bilemedim önceden görmüştüm sanki. Bir de ne kadara aldın?Yatak oda takımımı seçtim arkadaşlar, uzun zamandır bu modeli beğeniyordum zaten, sizlerle de paylaşmak istedim..
Eki Görüntüle 1341256
Kapitonesinnden emin değilim? Düz kumaşta olabilir, kumaş renginide değişebilirim perdelerime göre karar vereceğim, bir de menteşelerini eskitme metal yaptıracağım bu model de kullanmamışlar ..
Burda ki gibi düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1341262
Aynen canım şans işi bende elektrikliler konusunda çok şansız bir insanımdır neye elemi atsam duru bozulur ama bakalımİnşallah canım, siemens en iyisi dediler aldık, ama beyaz eşya şans işi o marka, bu marka da olsa.
Canım dolabını çok beğendim nerden aldın? Kelebekte mi vardı ikeada mı bilemedim önceden görmüştüm sanki. Bir de ne kadara aldın?
hmm modokoda da görmüş olabilirim, bir yerde gördüm ama hatırlamıyorum. Ben de yatak odası için ortalama 5000 civarı bi bütçe ayırmıştım, olmazsa sadece dolabı yaptırıp başka şeylerden de kısabilirim, bilemiyorum.Yok canım modoko da var bu mobilya ama ben özel yaptırıyorum yatak odam 6,500 lira 1,5 sene önce falan 7 binlerdeydi yanlış hatırlamıyorsam?
hmm modokoda da görmüş olabilirim, bir yerde gördüm ama hatırlamıyorum. Ben de yatak odası için ortalama 5000 civarı bi bütçe ayırmıştım, olmazsa sadece dolabı yaptırıp başka şeylerden de kısabilirim, bilemiyorum.
Hayırlı olsun canım, sen de yaptırdıktan sonra tekrar paylaş bizimle, meraklıyız :)))
Yatak odani cok begendim canim iyi guerde agiz tadiyla kullanin insallah :) Ben de yatak odami bu tarz istiyorum insallah istedigim gibi alabilirim ben de. Baktikca insanin ici aciliyor :)Yatak oda takımımı seçtim arkadaşlar, uzun zamandır bu modeli beğeniyordum zaten, sizlerle de paylaşmak istedim..
Eki Görüntüle 1341256
Kapitonesinnden emin değilim? Düz kumaşta olabilir, kumaş renginide değişebilirim perdelerime göre karar vereceğim, bir de menteşelerini eskitme metal yaptıracağım bu model de kullanmamışlar ..
Burda ki gibi düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1341262
Yatak odani cok begendim canim iyi guerde agiz tadiyla kullanin insallah :) Ben de yatak odami bu tarz istiyorum insallah istedigim gibi alabilirim ben de. Baktikca insanin ici aciliyor :)
Amin :)İnşallah gönlündekini Rabbim nasip etsin canım..
Canım çeyizlerinin çoğuna baktım.
Cok özenerek seçilmiş parçalar. Anladığım kadarıyla sürekli alışveriş yapıyorsun. Cok güzel günlerde kullan inşallah :)
Sorun olmazsa geyikli pijamalarını ve yumurta sepetini nereden aldığını öğrenebilir miyim?
Çok güzeller canım çok tatlılar aşkla giy
canım öncelikle tüm aldıklarını iyi günlerde kullan.
şu yemek takımını ve çatal bıçak setleri nereden aldın acaba?
Eki Görüntüle 1369053 Eki Görüntüle 1369054
canım öncelikle tüm aldıklarını iyi günlerde kullan.
şu yemek takımını ve çatal bıçak setleri nereden aldın acaba?
Eki Görüntüle 1369053 Eki Görüntüle 1369054