• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smmm olmak

Biliyorum bu yüzden elimden geldiğince kırmadan doğru bir üslup ile anlatmaya çalıştım çünkü harika bir mesleğin var bence çünkü endüstri muhendisligi kolay bir bölüm değil ama iş alanı çok fazla en azından tekirdag bölgesinde öyle. Allah yolunu açık etsin kardeşim hakkında hayırlısı

Nezaketinizden dolayi cok tesekkur ediyorum. Ben meslegimi severek okudum,kendi alanimda calismak istiyorum ama is bulamamak bunaltti beni galiba ne yapacagimi sasirdim maymun istahiyla sunu yapayim su kursa gideyim diyorum surekli:)
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ediyorum,rabbim hepimiz icin guzel kapilar acsin insallah. Sizede simdiden hayirli dogunlar dilerim,saglikla alin yavrunuzu kucaginiza :)

Nezaketinizden dolayi cok tesekkur ediyorum. Ben meslegimi severek okudum,kendi alanimda calismak istiyorum ama is bulamamak bunaltti beni galiba ne yapacagimi sasirdim maymun istahiyla sunu yapayim su kursa gideyim diyorum surekli:)
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ediyorum,rabbim hepimiz icin guzel kapilar acsin insallah. Sizede simdiden hayirli dogunlar dilerim,saglikla alin yavrunuzu kucaginiza :)
Teşekkür ederim. Şehir değiştiremezmisin? Bak bulunduğum şehirde çok fazla aranıyor senin meslegin. Her gün ilanlarda kaç tane görüyorum

Yanlış bilgi vermiyorum. Master yapması yeterli. İşletme masterı yap dedim o yüzden 2 mesajımda da. Tekrar okursan sevinirim mesajlarımı. Mühendislik mezunu birisi İİBF'de master yaparsa olur şekerim.

İkinci mesajı görmedim kusura bakmayın.Gözüme takılan yorumları okuyup doğru yanlış diye düzeltme yapmak istedim.Evet masterla mümkün.Bende yazdım onu daha sonra. :)

Back