- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi Noona_noona
-
Serbest muhasebeci mali müşavir mi demek ki acepÇOK Cahil kaldım afola
SMMM ne demek ?
Olabilirsin sınav ve staj şartlarını yerine getirirsen. Ama merak ettim neden end. müh. okuyorsun? Daha alakalı bir bölüm okusaydın keşke. İşletme masterı yap bir yandan.Merhabalar. Ben endüstri mühendisiyim öğrencilikten bu yana muhasebe burosunda calisiyorum. Acaba smmm olabilirmi endustri muhendisleri? Pek bilgim bu konularda bilgili arkadaslaridan yardim etmelerini rica ediyorum .
Serbest muhasebeci mali müşavir mi demek ki acep
ÇOK Cahil kaldım afola
SMMM ne demek ?
Serbest muhasebeci mali müşavir mi demek ki acep
Evet serbest mali musavir demek :)
Bildiğim kadarıyla olmuyo. Muhasebe derslerinin gördüldüğü bölümlerden oluyo
Olabilirsin sınav ve staj şartlarını yerine getirirsen. Ama merak ettim neden end. müh. okuyorsun? Daha alakalı bir bölüm okusaydın keşke. İşletme masterı yap bir yandan.
Pardon hala öğrencisin sanmıştım. Okulun bitmiş. İşletme masterı yap, sınavlara çalış, alırsın belge sonrasında.
Evet serbest mali musavir demek :)
Endüstri mühendisi olunca bağlantı kuramadım
Hani sanki o dal ile alakalı birşey zannetim :)
Halbuki muhasebe bürosunda çalışıyorum demişsiniz bağlantı kurmalıydım
Neden branşınla ilgili bir şey yapmak istemiyorsun?Merhabalar. Ben endüstri mühendisiyim öğrencilikten bu yana muhasebe burosunda calisiyorum. Acaba smmm olabilirmi endustri muhendisleri? Pek bilgim bu konularda bilgili arkadaslaridan yardim etmelerini rica ediyorum .
iktisat işletme ile ilgili bir alandan mezun olmak veya bu ikisi ile ilgili yüksek lisans yapmak gerekiyor.
ama smmm olmak çok meşakatli ve zor bir süreç...
olamazsın 4 sene iktisadi idari bölümler fakültesi iktisat -işletme mezunu olup dha sonra gereken smm derslerini almak sınava girmek sınav sonrası staj yapıp yeterlilik snavına girmek zorundasın.
Neden branşınla ilgili bir şey yapmak istemiyorsun?
Ülkede muhasebeciden geçilmiyor adım başı muhasebe bürosu. Yeminli olmak da çok kolay değil zaten olsa herkes olur.
Bence mesleğine yoğunlaş.
Kaçıncı dönemdesin sen?Hepinize tesekkur ediyorum. Dedigim gibi suan is bulamadim muhasebeyle ugrasiyorum. Bizim bolum heryone kayabiliyor. Olabikiri varsa deneyebilirim belki diye konuyu acmistim.
Bilgilendirdiginiz icin tesekkurler :)
Master yapması yeterli.olamazsın 4 sene iktisadi idari bölümler fakültesi iktisat -işletme mezunu olup dha sonra gereken smm derslerini almak sınava girmek sınav sonrası staj yapıp yeterlilik snavına girmek zorundasın.
Kaçıncı dönemdesin sen?
Mezuniyete ne kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?