• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smmm olmak

Noona_noona

Bol dua,az keşke...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
1.396
2.009
133
Merhabalar. Ben endüstri mühendisiyim öğrencilikten bu yana muhasebe burosunda calisiyorum. Acaba smmm olabilirmi endustri muhendisleri? Pek bilgim bu konularda bilgili arkadaslaridan yardim etmelerini rica ediyorum .

Merhabalar. Ben endüstri mühendisiyim öğrencilikten bu yana muhasebe burosunda calisiyorum. Acaba smmm olabilirmi endustri muhendisleri? Pek bilgim bu konularda bilgili arkadaslaridan yardim etmelerini rica ediyorum .
Olabilirsin sınav ve staj şartlarını yerine getirirsen. Ama merak ettim neden end. müh. okuyorsun? Daha alakalı bir bölüm okusaydın keşke. İşletme masterı yap bir yandan.

Bildiğim kadarıyla olmuyo. Muhasebe derslerinin gördüldüğü bölümlerden oluyo

Olabilirsin sınav ve staj şartlarını yerine getirirsen. Ama merak ettim neden end. müh. okuyorsun? Daha alakalı bir bölüm okusaydın keşke. İşletme masterı yap bir yandan.

Çok tesekkur ediyorum. Ben mezunum fakat is bulamadim suan muhasebe isi yapmaya devam ediyorum en azindan bu alanda gelisebilirmiyim diye sormak istedim

Endüstri mühendisi olunca bağlantı kuramadım
Hani sanki o dal ile alakalı birşey zannetim :):KK25:
Halbuki muhasebe bürosunda çalışıyorum demişsiniz bağlantı kurmalıydım :KK64:

Ögrenciyken harclik ciksin diye basladim is bulamayincada kaldim burda.
Simdi arayis icindeyim ne yapsam katki saglar diye.
İlginiz icinde tesekkur ederim :)

iktisat işletme ile ilgili bir alandan mezun olmak veya bu ikisi ile ilgili yüksek lisans yapmak gerekiyor.
ama smmm olmak çok meşakatli ve zor bir süreç...

olamazsın 4 sene iktisadi idari bölümler fakültesi iktisat -işletme mezunu olup dha sonra gereken smm derslerini almak sınava girmek sınav sonrası staj yapıp yeterlilik snavına girmek zorundasın.

Neden branşınla ilgili bir şey yapmak istemiyorsun?
Ülkede muhasebeciden geçilmiyor adım başı muhasebe bürosu. Yeminli olmak da çok kolay değil zaten olsa herkes olur.
Bence mesleğine yoğunlaş.

iktisat işletme ile ilgili bir alandan mezun olmak veya bu ikisi ile ilgili yüksek lisans yapmak gerekiyor.
ama smmm olmak çok meşakatli ve zor bir süreç...

olamazsın 4 sene iktisadi idari bölümler fakültesi iktisat -işletme mezunu olup dha sonra gereken smm derslerini almak sınava girmek sınav sonrası staj yapıp yeterlilik snavına girmek zorundasın.

Neden branşınla ilgili bir şey yapmak istemiyorsun?
Ülkede muhasebeciden geçilmiyor adım başı muhasebe bürosu. Yeminli olmak da çok kolay değil zaten olsa herkes olur.
Bence mesleğine yoğunlaş.

Hepinize tesekkur ediyorum. Dedigim gibi suan is bulamadim muhasebeyle ugrasiyorum. Bizim bolum heryone kayabiliyor. Olabikiri varsa deneyebilirim belki diye konuyu acmistim.
Bilgilendirdiginiz icin tesekkurler :)

Back