Smiley (İfadeler) talepleriniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D2mdqo.gif
LANn60.gif
kBpWQJ.gif
ZkpE6o.gif
pzkWJn.gif
8Z5NEa.gif
Mp2aXg.gif
j3pQjL.gif
bored-smiley.gif
brod-kavelarg-smiley.gif
drool-smiley.gif
evil-angle-smiley.gif
P%C3%B6ses_M%C3%A4dchen.gif

1vBGNY.gif
57XGYD.gif
bunlar güzel abla ya Mune Mune
Şu balık bıçaklayana hastaydım ben. Onu izlerdim salak gibi :D çocuk sallayanla çamaşır asan da efso :D

Bi ara elinde bi demet papatya koklayıp uzatan vardı o süperdi..

Elinde kahveden bi yudum alıp klavyeden laf yetiştiren vardı o süperdi,

Gaydırıguppak cemile diye vardı iki üç versiyon..
Bunlar süperdii..

Eski kklılardan kim kaldı:KK66:

Sonraaa gelin damat olsuun, aşık smile olsuuun, merdaneli tehdit eden vardı ondan olsunnnnnn :KK200:
yıllardır merak ediyordum bazı yazı sonlarında gaydurigubbakcemile yazıyordu o smileymis meğer çok teşekkürler oh rahatladım :KK76:

Bi ara elinde bi demet papatya koklayıp uzatan vardı o süperdi..

Elinde kahveden bi yudum alıp klavyeden laf yetiştiren vardı o süperdi,

Gaydırıguppak cemile diye vardı iki üç versiyon..
Bunlar süperdii..

Eski kklılardan kim kaldı:KK66:

Sonraaa gelin damat olsuun, aşık smile olsuuun, merdaneli tehdit eden vardı ondan olsunnnnnn :KK200:
Eskiden üye olmadan önce okurken hep gaydduruguppakcemile cikiyordu bi ara dedim birinin nicki heralde sonra bakıyorum her konuda var haha yılların merakıydı bu çok sagol agnes ya :KK70::KK70::KK70:

Kusma çok guzel. Bir de sen elinde sopa olan bir smiley kullanmıştın
O da cok tatli:-)

İfadeleri verdim Curly'e, 30 kadar ifade eklenecek, bıçaklı, oklavalı, kahve içen, dondurma yiyen, sizlerin taleplerini karşılayacağını umuyorum, bir aksilik olmazsa haftasonu cici ifadelerinizi kullanmaya başlarsınızHoppa

Ayy akima geldi. Bence elinde tabela tutan bir smiley olsun. Tabelada da bence bosan yazsin. Onceden yazilmis midir bilmiyorum ama bence gerekli ;-)

Back
X