Smiley (İfadeler) talepleriniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beklentilerinizi karşıladığına sevindim. Curly sağolsun ekledi bizler için :KK9:
Çok teşekkür ederiz o zaman Curly Curly ye de :KK36::KK9:
hani @tantanis in önerdiği sık kullananların üste çıkması gibi bir güzellik de yapılabilse ne güzel olurdu :KK22: özellikle telde istediğimizi bulmak zor olabiliyor da, tabi teknik açıdan da çok zorlamıyorsak :ıslık:

Merhaba Curly Curly hunili emoji de eklenebilir mi??? Baska sayfada bskn bskn arkadasim demisti Mune Mune ye ama bebekle hunili gezdiginden yazamamis.. onun adina ben de rica ediyorum:oops: ellerinize emeginize saglik

Merhaba Curly Curly hunili emoji de eklenebilir mi??? Baska sayfada bskn bskn arkadasim demisti Mune Mune ye ama bebekle hunili gezdiginden yazamamis.. onun adina ben de rica ediyorum:oops: ellerinize emeginize saglik
Ay çift huni olsun:dua:
Huni bizim hakkımız söke söke alırız.
En Büyük KK

Şu takla atan bebeye ek olarak cırlayan susmayan bebekde olabilir aslında :ıslık:

Anayız napak :KK64:

Whatsappta ve şuan facebookta olan şirin ifadeleri eklermisinizzz bunlar gibi :p
Screenshot_1.webp

Bence herseyden önce ifadeler biraz büyük olsa iyi olur çok küçük hangi ifadeyi koydum diye tekrar bakmak zorunda kalıyorum bazen :eek:

smiley leribiz cok guzel bayiliyorum hepsine soyle tekme tokat giren bir smiley super olurdu cogunluk bundan yana sanki bi kac yorum oyle gordum

abla tek kaşını hava kaldıran smiley istiyorum bende . Ben eksikliğini çok hissediyorum ya .

Bide şey bu Smiley leri kendimiz sıralasak nasıl olur . En çok kullandığımıza göre sıralarız ;) :KK51:

Back
X