- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Şu balık bıçaklayana hastaydım ben. Onu izlerdim salak gibi çocuk sallayanla çamaşır asan da efso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu balık bıçaklayana hastaydım ben. Onu izlerdim salak gibi çocuk sallayanla çamaşır asan da efso
yıllardır merak ediyordum bazı yazı sonlarında gaydurigubbakcemile yazıyordu o smileymis meğer çok teşekkürler oh rahatladımBi ara elinde bi demet papatya koklayıp uzatan vardı o süperdi..
Elinde kahveden bi yudum alıp klavyeden laf yetiştiren vardı o süperdi,
Gaydırıguppak cemile diye vardı iki üç versiyon..
Bunlar süperdii..
Eski kklılardan kim kaldı
Sonraaa gelin damat olsuun, aşık smile olsuuun, merdaneli tehdit eden vardı ondan olsunnnnnn
Hahahahahahah:) işte o smile kalktığı için öyle yazısı çıkıyodu sadece:) rica ederimyıllardır merak ediyordum bazı yazı sonlarında gaydurigubbakcemile yazıyordu o smileymis meğer çok teşekkürler oh rahatladım
Eskiden üye olmadan önce okurken hep gaydduruguppakcemile cikiyordu bi ara dedim birinin nicki heralde sonra bakıyorum her konuda var haha yılların merakıydı bu çok sagol agnes yaBi ara elinde bi demet papatya koklayıp uzatan vardı o süperdi..
Elinde kahveden bi yudum alıp klavyeden laf yetiştiren vardı o süperdi,
Gaydırıguppak cemile diye vardı iki üç versiyon..
Bunlar süperdii..
Eski kklılardan kim kaldı
Sonraaa gelin damat olsuun, aşık smile olsuuun, merdaneli tehdit eden vardı ondan olsunnnnnn
Bencr madalya lazım herkesi sevindirdimEskiden üye olmadan önce okurken hep gaydduruguppakcemile cikiyordu bi ara dedim birinin nicki heralde sonra bakıyorum her konuda var haha yılların merakıydı bu çok sagol agnes ya
Öyle miymis nasil bir smiley di o acaba?yıllardır merak ediyordum bazı yazı sonlarında gaydurigubbakcemile yazıyordu o smileymis meğer çok teşekkürler oh rahatladım
Öyle miymis nasil birsey bilmiyorum .heryerde gaydurigubbakcemile yerimseniben ve saruboceq yazıyordu bende hiç soramadim kendimi kk cahil olarak gördüm bir ara
Evettt biri aciklasin litfinnnn. Curly galiba bu islerin basinda.Evet kızlar yerimsenibenben smileyi gaydyrugubbakcemile sarubiceq nasildi
Ohh teşekkürler emeği geçen herkeseİfadeleri verdim Curly'e, 30 kadar ifade eklenecek, bıçaklı, oklavalı, kahve içen, dondurma yiyen, sizlerin taleplerini karşılayacağını umuyorum, bir aksilik olmazsa haftasonu cici ifadelerinizi kullanmaya başlarsınız