- 6 Mart 2020
- 3
- 0
- 24
- Konu Sahibi Too dead to die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, smear testi oldum. Vajinal kanamalarım ve adet düzensizliklerim var. Acaba sonucumda ne çıktı? Anlayabilen var mı? KANSER MİYİM, ÖLÜYOR MUYUM??....
hayır gidemedim, öğrenciyim ve aynı zamanda çalışıyorum hiç zaman bulamadım..11.ayda örnek alınmış 2 haftada ciksa sonucu sormak icin doktora gitmediniz mi?
sizin entrylerinizi okudum aynı kanama sizde de olmuş sanırım. İlişki sonrasında çok fazla kanama. Sonra HPV falan demişsiniz. Smear'de HPV gözüküyor mu? Siz nasıl anladınız? Kanama yaralardan mı kaynaklıymış?Temiz çıkmış gibi görünüyor
Hpv ye de bakılması gerekli bazen smear sonucu en iyi gelir hpv kötü gelir.sizin entrylerinizi okudum aynı kanama sizde de olmuş sanırım. İlişki sonrasında çok fazla kanama. Sonra HPV falan demişsiniz. Smear'de HPV gözüküyor mu? Siz nasıl anladınız? Kanama yaralardan mı kaynaklıymış?
Benim kanamaların ilişki sırasında penis sigillere degdigi için oluyormus yani sanırım ilişki sırasında kopup kanama yapıyor..benden parça alıp göndermislerdi öyle hpv olduğumu öğrendim ben ki zaten siğiller de hpv den ötürü oluyormus..ben ilk kist için doktora gitmiştim ilişki sırasında kanama ve kötü koku oluyordu doktor muayene ederken sende siğil var biliyormuydun dedi bende bilmiyordum dedim ilk öyle çıktık yola..sizin entrylerinizi okudum aynı kanama sizde de olmuş sanırım. İlişki sonrasında çok fazla kanama. Sonra HPV falan demişsiniz. Smear'de HPV gözüküyor mu? Siz nasıl anladınız? Kanama yaralardan mı kaynaklıymış?
Bende hpv kötü çıkıp smear testim temiz çıkmıştı şimdi düzenli olarak 6 ayda bı smear testi veriyorumHpv ye de bakılması gerekli bazen smear sonucu en iyi gelir hpv kötü gelir.
Ben geçen sene smear verdm temiz çıktı, hpv yide Eylül ya da ekimde verdm negatif geldi. şimdi benim tek smear vermem yeterli mi?Bende hpv kötü çıkıp smear testim temiz çıkmıştı şimdi düzenli olarak 6 ayda bı smear testi veriyorum
Benimde smear testimi yorumlayabilir misiniz ama adetken yapıldı internette okuduğum kadariyla adetken yapılmaz yazıyorduTemiz çıkmış gibi görünüyor
Ben iki kere smear testi verdim ikisinde de regl degildim..smear testi konusunda çok bilgi sahibi değilim bunu en iyi doktorunuz yorumlarBenimde smear testimi yorumlayabilir misiniz ama adetken yapıldı internette okuduğum kadariyla adetken yapılmaz yazıyordu