Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Smear testimi yorumlayabilir misiniz, ben hiçbir şey anlayamıyorum?
Merhaba, smear testi oldum. Vajinal kanamalarım ve adet düzensizliklerim var. Acaba sonucumda ne çıktı? Anlayabilen var mı? KANSER MİYİM, ÖLÜYOR MUYUM??....
Merhaba, smear testi oldum. Vajinal kanamalarım ve adet düzensizliklerim var. Acaba sonucumda ne çıktı? Anlayabilen var mı? KANSER MİYİM, ÖLÜYOR MUYUM??....
sizin entrylerinizi okudum aynı kanama sizde de olmuş sanırım. İlişki sonrasında çok fazla kanama. Sonra HPV falan demişsiniz. Smear'de HPV gözüküyor mu? Siz nasıl anladınız? Kanama yaralardan mı kaynaklıymış?
sizin entrylerinizi okudum aynı kanama sizde de olmuş sanırım. İlişki sonrasında çok fazla kanama. Sonra HPV falan demişsiniz. Smear'de HPV gözüküyor mu? Siz nasıl anladınız? Kanama yaralardan mı kaynaklıymış?
Benim kanamaların ilişki sırasında penis sigillere degdigi için oluyormus yani sanırım ilişki sırasında kopup kanama yapıyor..benden parça alıp göndermislerdi öyle hpv olduğumu öğrendim ben ki zaten siğiller de hpv den ötürü oluyormus..ben ilk kist için doktora gitmiştim ilişki sırasında kanama ve kötü koku oluyordu doktor muayene ederken sende siğil var biliyormuydun dedi bende bilmiyordum dedim ilk öyle çıktık yola..