Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.5 ay sonra çıkan Smear sonucum. Bakabilir misiniz?
Merhaba sonunda sonuçlarım çıktı. Rutin olarak kontrole gittiğimde doktor birde Smear alalım dedi daha önce hiç vermemiştim. Sonuçlarım şu şekilde anlayan varsa yardım edebilir mi? (Hpv negatifim)
Çok teşekkür ederim. Sonucu görür görmez randevu aldım ama tabii daha Nisan ayına devlet olunca. İnternette biraz baktım vajinal enfeksiyon yazıyor çoğu yerde. Florayı ben bozdum sanırım. Çok yıkıyordum..
Merhaba sonunda sonuçlarım çıktı. Rutin olarak kontrole gittiğimde doktor birde Smear alalım dedi daha önce hiç vermemiştim. Sonuçlarım şu şekilde anlayan varsa yardım edebilir mi? (Hpv negatifim)
Yoo eşlik bi durum yok ona tedavi gerektirmez Size fitil yada antıbıyotık verır.ilacları kullanırken ilişkiye kısa bi mola verırsenız daha verımlı olur.
Yoo eşlik bi durum yok ona tedavi gerektirmez Size fitil yada antıbıyotık verır.ilacları kullanırken ilişkiye kısa bi mola verırsenız daha verımlı olur.