Smear testi pozitif

moral arayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
689
369
33
35
Arkadaşlar merhaba.Sezaryen doğum yapalı 10 ay oldu.Doktorum bi ara smear testi ver demişti verdim be bugün öğrendim pozitifmiş.Korktum ve strese girdim yarına özel hastaneden randevu aldım hemen.İdrar yolu enfeksiyonundan dolayı pozitif çıkmış olabilir mi.Hamileliğim boyunca hep vardı doğumdan sonra da emzirme dönemi olduğu için ilaç kullanamadım.Korkmalı mıyım?

Olabilir. Size pozitif çıktığınızı eşiniz mi söyledi? Hastane mi aradı. Smear da enfeksiyon bile çıkıyor o yüzden sordum. Bende verdim enfeksiyon çıktı mesela. Belki sizinde öyledir.
Toplum sağlığı merkezinde vermiştim testi sabah oradan aradılar pozitif diye.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum

Toplum sağlığı merkezinde vermiştim testi sabah oradan aradılar pozitif diye.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum
Vajinal enfeksiyon çıktı benimde. İdrar yolunun etkilediği düşünmüyorum. Hpv testi vermiş miydiniz? Ya da belirtiniz var mıydı?

Vajinal enfeksiyon çıktı benimde. İdrar yolunun etkilediği düşünmüyorum. Hpv testi vermiş miydiniz? Ya da belirtiniz var mıydı?
Yok vermedim.Hiç belirtim olmadı.Sadece son zamanlarda ilişki sırasında çok ağır ağrı hissetmeye başlamıştım.Alt kasık tarafım çok ağrıyor

Yok vermedim.Hiç belirtim olmadı.Sadece son zamanlarda ilişki sırasında çok ağır ağrı hissetmeye başlamıştım.Alt kasık tarafım çok ağrıyor
Anladım inşallah kötü bir şey yoktur. Akşam atarsanız tekrar bakarız, eşiniz fotoğrafını atarsa size yine bakabiliriz.
Kötü düşünmeyin her şeyin çözümü var 🤍💐

Evet hpv DNA sonucu pozitif diyor.O ne demek
İlk önce kadın doğuma gideceksiniz. O sizi yönlendirecek bir takım testler alacak. Duruma göre tedavi başlanır. Korkmayın 10 kadının 7 sinde en az var bu virüs. Hpv aşısı olmanızı öneririm. Siğil vb. Bir şey var mıydı vajinanızda? Ara kanama - ilişki sonrası kanama yaşadınız mı hiç

İlk önce kadın doğuma gideceksiniz. O sizi yönlendirecek bir takım testler alacak. Duruma göre tedavi başlanır. Korkmayın 10 kadının 7 sinde en az var bu virüs. Hpv aşısı olmanızı öneririm. Siğil vb. Bir şey var mıydı vajinanızda? Ara kanama - ilişki sonrası kanama yaşadınız mı hiç
Tüp bebekle anne oldum ben aşı o hazırlık aşamalarında falan yapıldı mı hiç bilmiyorum o kadar çok tedavi gördüm ki hatırlamıyorum.İlişki sonrası yada ara kanamam hiç olmadı.Siğil falanda olmadım ama vajinama yakın zona çıkardım

Tüp bebekle anne oldum ben aşı o hazırlık aşamalarında falan yapıldı mı hiç bilmiyorum o kadar çok tedavi gördüm ki hatırlamıyorum.İlişki sonrası yada ara kanamam hiç olmadı.Siğil falanda olmadım ama vajinama yakın zona çıkardım
Hpv anne olmaya engel değil zaten canım. Maalesef bu virüs cinsel yolla bulaşıyor. Tip 16 siğil yapmıyor olabilir. Ama burda çok okudum tüp bebek öncesi Hpv testini çoğu kişiden almışlar aslında

Back
X