Smear ascus cikanlar bu hpv demek mi

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Herkese merhaba 1 senedir bi sekilde gecmeyen mantar enfeksiyonum var. Candida mantari yaziyor sonuclarda. En son doktora gittigimde smear de istedim. Daha 1 sene olmamis smear vereli gerek yok dedi bende 10 ay oldu siz alin yinede dedim. Ve sonuc ascus cikti. Doktor hpv testi aldi ama daha sonuc cikmadi. Ascus un hpv kaynakli olma ihtimali cok mu yuksek? Doktor direkt hpv dir muhtemelen dedi ve korktum acikcasi. Mantar sebepli olamaz mi. Boyle bi durum yasayan var mi

Test sonucun önemli hemen kötü düşünme. Mantar kaynaklı da olabilir mantarın varsa buna yönelik ilac verirdi bence

Smear sonucundan once ztn mantar icin ilac verdi. Smear i bile ben isteyip israr edince aldi. Gerek yok demisti. Daha 1 yil olmadi smear vereli temizdi umarim bi sey cikmaz direkt hpv dir gibi davrandi doktor ama burada hpv negatif cikan ascus lulari gordum onlarinki mantar kaynakli mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…