SMA TESTİ HAKKINDA

600 TL olan yer iyiymiş bence neresi acaba?
Eğer vaktiniz yoksa ve bütçeniz varsa yaptırın derim. Artık 5-6 ayı bulmaya başladı sonuçların gelmesi.

Bursa da genetik merkezi laboratuvarini aradım o şekilde bilgi verdi olmadı bende özelde yaptırmayı düşünüyorum cumartesi günü gidersem kan vermeye sizleri bilgilendiririm

Bursa da genetik merkezi laboratuvarini aradım o şekilde bilgi verdi olmadı bende özelde yaptırmayı düşünüyorum cumartesi günü gidersem kan vermeye sizleri bilgilendiririm

Bekliyorum haberlerinizi. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Bilseydim böyle olacağını ben de sürecin başında özele yaptırırdım, nisan ayında verenlerin sonuçları daha yeni gelmeye başladı biz de Nisan sonu verdik bugün yarın gelir belki diye bekliyoruz ama yeni yaptıracak olanlar bütçesi varsa hiç beklemesin insanı yoran bir süreç maalesef

inşallah sonuç çıkma işlemleri hızlanır da bizlere de bir an önce sonuçlarımız gelir sonuçlarınız da inşallah herhangi bir sıkıntı yoktur

Ben dün özel laboratuvarda kan verdim 7 ile 10 gün arasında sonucun çıkacağını söylediler bakalım beklemekteyiz bilgi vermek istedim sizlere

Hayırlı olsun temiz sonuçlar alırsınız inşallah beklememekle çok doğru bir karar vermişsiniz yoksa en az dört beş ayınız gidecekti geldi mi gelecek mi stresiyle

Evlenmemiş veya evlenmiş diye kriter koymamaları gerekiyor günümüzde bu hastalıkla o kadar çok mücade eden bebekler var ne yazık ki çoğu insanın bu testlerden haberi bile olmuyor, test yaptıranlar insallah sonuçlarınız temiz çıkar Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Herkese hayırlı sabahlar içlerini den sma test sonucu çıkan varmi
Maalesef, 20 Nisan kadar alanlar oldu sonucu 27 Nisanda verdik biz hala bekliyoruz

Kriter yok artık kalktı o evli çiftlere de yapıyorlar biz dokuz senelik evliyiz ve sağlık ocağında yaptırdık ücretsiz bir şekilde tek sorun malesef sonuç çok ama çok geç çıkıyor hatta bazen çıkmıyor

Kalkması çok iyi olmuş sonucun geç çıkmasına üzüldüm belirsizlik insanı yoruyor insallah temiz sonuc alirsiniz kısa zamanda.

Kalkması çok iyi olmuş sonucun geç çıkmasına üzüldüm belirsizlik insanı yoruyor insallah temiz sonuc alirsiniz kısa zamanda.
Amin inşallah çok teşekkür ederim

15 Nisan' da verdik, henuz cikmadi ne yazik ki.
Haydaa boşuna sevindik o zaman sıralı gidiyorlar diye. Geçen hafta 15 nisana kadar olanlar çıktı birçok kişinin bu hafta 20 Nisan da veren ve çıkan gördüm yavaş yavaş bize geliyor diye seviniyorduk ama yine sırayla gitmiyor heralde. Valla kafayı yiyeceğim en sonunda

Oyle maalesef, biz de sevinmistik gecen hafta. 11- 12 Nisan' in ciktigini duyunca gidip bi aile hekimimize soralim dedik. Bizim aile hekimine verilen kanlardan 1 Nisan en son cikti dedi. O yuzden hala beklemedeyiz.

Oyle maalesef, biz de sevinmistik gecen hafta. 11- 12 Nisan' in ciktigini duyunca gidip bi aile hekimimize soralim dedik. Bizim aile hekimine verilen kanlardan 1 Nisan en son cikti dedi. O yuzden hala beklemedeyiz.

Of bu nedir ama ya aptala döndüm bir umutlanıp bir üzülmekten. İnşallah çıkar bir an önce biz delirmeden ne diyeyim bilemiyorum artık. Ben de Eylül ayında gelir kesin bizimki diyordum yine hiç umut etmesem iyi olacak

Benim test sonucum çıktı şükür sma geni saptanmamistir diye geldi darısı insallah sizlere 3 günde çıktı özelde bilginiz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…