- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
23 martta verdik biz 14 agustosta cikti sonucMerhaba kızlar sma test sonucu çıkan var mı benim eşimde 28 haziranda vermişti bizim daha 1 ay oldu burada mesajlarınızı okuyunca biraz moralim bozuldu niye bu kadar geç çıkıyor ki
Ben bugün özel genetik laboratuvarı arayıp sordum SMA testi 2 farklı şekilde bakılabiliyormuş biri mlpa yöntemiyle 1200 TL dedi 15-20 günde sonuç çıkıyormuş bir diğeri de pcr yöntemiyle 600 TL 7-10 gün arasında sonuç çıkar dedi güvenilirlikleri aynı diye belirtti
Bursa da genetik merkezi laboratuvarini aradım o şekilde bilgi verdi olmadı bende özelde yaptırmayı düşünüyorum cumartesi günü gidersem kan vermeye sizleri bilgilendiririm
Bizde 7 nisanda vermistik 14 Ağustos'ta çıktı aynı şekilde23 martta verdik biz 14 agustosta cikti sonuc
Maalesef, 20 Nisan kadar alanlar oldu sonucu 27 Nisanda verdik biz hala bekliyoruzHerkese hayırlı sabahlar içlerini den sma test sonucu çıkan varmi
Kriter yok artık kalktı o evli çiftlere de yapıyorlar biz dokuz senelik evliyiz ve sağlık ocağında yaptırdık ücretsiz bir şekilde tek sorun malesef sonuç çok ama çok geç çıkıyor hatta bazen çıkmıyorEvlenmemiş veya evlenmiş diye kriter koymamaları gerekiyor günümüzde bu hastalıkla o kadar çok mücade eden bebekler var ne yazık kiçoğu insanın bu testlerden haberi bile olmuyor, test yaptıranlar insallah sonuçlarınız temiz çıkar Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kalkması çok iyi olmuş sonucun geç çıkmasına üzüldüm belirsizlik insanı yoruyor insallah temiz sonuc alirsiniz kısa zamanda.Maalesef, 20 Nisan kadar alanlar oldu sonucu 27 Nisanda verdik biz hala bekliyoruz
Kriter yok artık kalktı o evli çiftlere de yapıyorlar biz dokuz senelik evliyiz ve sağlık ocağında yaptırdık ücretsiz bir şekilde tek sorun malesef sonuç çok ama çok geç çıkıyor hatta bazen çıkmıyor
15 Nisan' da verdik, henuz cikmadi ne yazik ki.Herkese hayırlı sabahlar içlerini den sma test sonucu çıkan varmi
Amin inşallah çok teşekkür ederimKalkması çok iyi olmuş sonucun geç çıkmasına üzüldüm belirsizlik insanı yoruyor insallah temiz sonuc alirsiniz kısa zamanda.
Haydaa boşuna sevindik o zaman sıralı gidiyorlar diye.15 Nisan' da verdik, henuz cikmadi ne yazik ki.
Oyle maalesef, biz de sevinmistik gecen hafta. 11- 12 Nisan' in ciktigini duyunca gidip bi aile hekimimize soralim dedik. Bizim aile hekimine verilen kanlardan 1 Nisan en son cikti dedi. O yuzden hala beklemedeyiz.Amin inşallah çok teşekkür ederim
Haydaa boşuna sevindik o zaman sıralı gidiyorlar diye.Geçen hafta 15 nisana kadar olanlar çıktı birçok kişinin bu hafta 20 Nisan da veren ve çıkan gördüm yavaş yavaş bize geliyor diye seviniyorduk ama yine sırayla gitmiyor heralde. Valla kafayı yiyeceğim en sonunda
Oyle maalesef, biz de sevinmistik gecen hafta. 11- 12 Nisan' in ciktigini duyunca gidip bi aile hekimimize soralim dedik. Bizim aile hekimine verilen kanlardan 1 Nisan en son cikti dedi. O yuzden hala beklemedeyiz.
merhaba nerede yaptırdınız acaba 3 gun cok ıyıBenim test sonucum çıktı şükür sma geni saptanmamistir diye geldi darısı insallah sizlere 3 günde çıktı özelde bilginiz olsn
Benim test sonucum çıktı şükür sma geni saptanmamistir diye geldi darısı insallah sizlere 3 günde çıktı özelde bilginiz olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?