Merhaba sadece erkekten mi kan alıyorlar ilk etapta bide nerede yaşıyorsunuzMerhaba arkadaşlar. Bugun saglık ocağında SMA gen taraması için tahlil yaptırdık. Yeni evli ve çocugu olmayan çiftlere yapılıyor yani kaç yıllık evli olduğunuz önemli değil. Bir sorun olursa arıyorlarmıs..Ücretsiz olarak bu testi yaptırabilmek cok iyi oldu. Bu ay 4.tüp bebek tedavime başlıyorum ins ve embriyo genetik tarama yaptırmayı dusunmuyordum bu acıdan da iyi oldu. Bu konuyu sizleri bilgilendirmek için actım, benim gibi özellikle pgt, Ngs yaptırmayanlar en azından bu gene baktırmıs olur.
Kan tahlilini de sadece eşimden aldılar. Sorun olursa benden alınacakmıs.
Evet ilk etapta erkekten alıyorlar sorun cıkarsa kadından alınıyormus. İstanbuldayım benMerhaba sadece erkekten mi kan alıyorlar ilk etapta bide nerede yaşıyorsunuz
Anladım çok teşekkürlerEvet ilk etapta erkekten alıyorlar sorun cıkarsa kadından alınıyormus. İstanbuldayım ben
Merhaba arkadaşlar. Bugun saglık ocağında SMA gen taraması için tahlil yaptırdık. Yeni evli ve çocugu olmayan çiftlere yapılıyor yani kaç yıllık evli olduğunuz önemli değil. Bir sorun olursa arıyorlarmıs..Ücretsiz olarak bu testi yaptırabilmek cok iyi oldu. Bu ay 4.tüp bebek tedavime başlıyorum ins ve embriyo genetik tarama yaptırmayı dusunmuyordum bu acıdan da iyi oldu. Bu konuyu sizleri bilgilendirmek için actım, benim gibi özellikle pgt, Ngs yaptırmayanlar en azından bu gene baktırmıs olur.
Yanlıs biliyor cocugu olmayan ciftlerede yapılıyor bunu haberlerde de soylemişlerdiKaç yıllık evlisiniz ? Biz iki buçuk senelik evliyiz yapmıyoruz sadece yeni evlilere dediler bana asm de
Zaten 184 u arayıp şikayet oluşturdum oradaki yetkililerde bilmiyoruz size geri döneceğiz dediler sizin gibi burda başka kişiler de testi yaptırdıklarını söylemislerdi burdaYanlıs biliyor cocugu olmayan ciftlerede yapılıyor bunu haberlerde de soylemişlerdi
8 yıl bitti. Dr bana cocuk var mı diye sordu sadece. Çocuk olmama şartı aranıyor sadece dedi. Siz bir daha sorun yada yazıyı bulup drla paylasın. Benide örnek verebilirsiniz
15 gün içinde donmeleri lazım donmezlerse tekrar arayınZaten 184 u arayıp şikayet oluşturdum oradaki yetkililerde bilmiyoruz size geri döneceğiz dediler sizin gibi burda başka kişiler de testi yaptırdıklarını söylemislerdi burda
bugun gıttı esım yapmamıslar sınır oldum ya, yenı evlenenlere yapılıyor demısler, 184 arıycamMerhaba arkadaşlar. Bugun saglık ocağında SMA gen taraması için tahlil yaptırdık. Yeni evli ve çocugu olmayan çiftlere yapılıyor yani kaç yıllık evli olduğunuz önemli değil. Bir sorun olursa arıyorlarmıs..Ücretsiz olarak bu testi yaptırabilmek cok iyi oldu. Bu ay 4.tüp bebek tedavime başlıyorum ins ve embriyo genetik tarama yaptırmayı dusunmuyordum bu acıdan da iyi oldu. Bu konuyu sizleri bilgilendirmek için actım, benim gibi özellikle pgt, Ngs yaptırmayanlar en azından bu gene baktırmıs olur.
Kesinlikle ara cnm drlar keyfi yapmıyor bence Twitter kullanıyorsanız saglık bakanlığınada yazabilirsiniz.. Gelişmelerden haberdar edinbugun gıttı esım yapmamıslar sınır oldum ya, yenı evlenenlere yapılıyor demısler, 184 arıycam
doktor demıs bız bı soralım bakanlıga gndermıs esımı ,aksam arıycamKesinlikle ara cnm drlar keyfi yapmıyor bence Twitter kullanıyorsanız saglık bakanlığınada yazabilirsiniz.. Gelişmelerden haberdar edin
sagol canımsınPapatyamveben-Mavi
Burada da yazıyor
SMA TAŞIYICILIK TARAMASI KİMLERE UYGULANIR ?
SMA TAŞIYICILIK TARAMASI KİMLERE UYGULANIR ?www.sma.org.tr
Son durum nedir cevap verildi mi size?doktor demıs bız bı soralım bakanlıga gndermıs esımı ,aksam arıycam
Evet saglık ocağında bakılıyor yeni gordum msjınızı kusura bakmayınEvet bu konu cok iyi olmus canim bende bu testi bu ay aradan cikartalim diyordum isabet olmuş saglik ocagina gidecegiz degil mi
Ah canim ya dünya telaşı aryamadimSon durum nedir cevap verildi mi size?
Evet saglık ocağında bakılıyor yeni gordum msjınızı kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?