- 5 Mart 2024
- 521
- 520
- 23
- Konu Sahibi littleemom
-
Kimse de kullanmıyor galiba açtım konuyu bekliyorum öyleAy ben de merak ediyorum
Kız Migros’ta ikincisi 1 tl indirimi var orda gördüm ben deKimse de kullanmıyor galiba açtım konuyu bekliyorum öyle
Neee bakayım hemen şimdi kullandığımız mama var mıKız Migros’ta ikincisi 1 tl indirimi var orda gördüm ben de
KoşşşşNeee bakayım hemen şimdi kullandığımız mama var mı
Ayy o zaman deneyeyim ya ben deAnlık durum bildiriyorumben normalinde de sma kullanıyorum ama bu gece mamasını daha çok ml ve daha iştahlı içiyor bebek. Birde bir süre sonra gece uyku saatini uzatıyor. Normalinde 3 saatte bir kalkıyordu kızım 8 aylık. 5 saat uyuyor gece. Birde sma bize yok denecek kadar az gaz yaptı. Bu gece maması hiiç gaz yapmadı direk uykuya devam ediyor
Bnde dua ediyorum gece beslenmesini bıraksa da gece deliksiz uyusamAyy o zaman deneyeyim ya ben degeceleri ml azalttı benimki fazla içmiyor belki bu mama sayesinde içer
Müjdee mama dan mıdır yoksa zamanı mı geldi bilmiyorum 5 gün sonra 9 ay dolacak bizim gece 1 kere uyanıyor artık kızlar sanırım başarıyoruzBnde dua ediyorum gece beslenmesini bıraksa da gece deliksiz uyusam
Müjdee mama dan mıdır yoksa zamanı mı geldi bilmiyorum 5 gün sonra 9 ay dolacak bizim gece 1 kere uyanıyor artık kızlar sanırım başarıyoruz
Aaa iyiymiş o zaman emin olamamış almamıştım alayım ben deMüjdee mama dan mıdır yoksa zamanı mı geldi bilmiyorum 5 gün sonra 9 ay dolacak bizim gece 1 kere uyanıyor artık kızlar sanırım başarıyoruz
Zamanı gelmiş aslında yaşına girecek suyla geçiştiremiyor musunuzBnde dua ediyorum gece beslenmesini bıraksa da gece deliksiz uyusam
Benim isteğim aslında uzun uyumasından ziyade kilo da aldırmasıGece mamalarının sindirimi daha geç olduğu için daha uzun süre tok tutar 2 saatte bir kalkıyorsa mama icin 3 4 saate kadar çıkabiliyor. Kızımda kullanmıştım.
Bence bir dene şimdi ek gıda ya da geçtik diye mi mama dan mı bilmiyorum ama güzel kilo alıyor. Denemeden bilemezsinBenim isteğim aslında uzun uyumasından ziyade kilo da aldırması
Doğduğundan 1.5 yaşına kadar sma kullandım hem gece hem normal serisini 7 ayda memeyi bırakınca ek gıda +mama şeklinde ilerledik. Sanki ek gıdaya geçtiğinde daha çok toparladı kilosal anlamda. Ancak şunu da belirtmek isterim kızım 2 aydan 5 aya kadar reflu sebebiyle çok az kilo alımı olmuştu reflu geçince toparladı. Ben iyi bir mama olduğunu düşünüyorumBenim isteğim aslında uzun uyumasından ziyade kilo da aldırması
Yaa artık gece vermemem mi gerekiyor.benim büyük olan kendiliğinden bırakmıştı. Ondan sanırım bıraktırmak aklomw gelmedi. Bir deneyeyimZamanı gelmiş aslında yaşına girecek suyla geçiştiremiyor musunuz
Walla deneyeyim.Gece mamalarının sindirimi daha geç olduğu için daha uzun süre tok tutar 2 saatte bir kalkıyorsa mama icin 3 4 saate kadar çıkabiliyor. Kızımda kullanmıştım.
Kilosu ve gelişimi yerindeyse bıraktırabilirsiniz. Benim kızım prematüre o yüzden devam ediyorum hâlâ yoksa kendi uyanmıyor.Yaa artık gece vermemem mi gerekiyor.benim büyük olan kendiliğinden bırakmıştı. Ondan sanırım bıraktırmak aklomw gelmedi. Bir deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?