- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi SekerPancarii
Selamm ne zamndr kilo güncellemiyorum hemen yaziyiiiiim 57.8 diyete devam bırakmak yok
Selamlaaaarrr kilo gücellemesiii 57.2
hedefe az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamm ne zamndr kilo güncellemiyorum hemen yaziyiiiiim 57.8 diyete devam bırakmak yok
evet mağazada kıyafet özellikle ceket, kaban denedim. çirkin durdu. ben de üst beden var. karın ve g.....s o da acayip duruyor. moralim bozuldu. artık başlamalıyım dedim. nasıl çıktım bu kiloya anlamadım. nisan sonuna kadar 60 olsam ne güzel olur....Eski zayif resimlerine bakarsan bi is olur. Bir de magazalarda kiyafet denemelisin bence
neden artmış? ödem olmasın...Bu sabah kilom 80.1 olmus.devam ediyorum.
Yok yanlis yazmisim 78.1 olmusum.neden artmış? ödem olmasın...
iyi o zaman :) yoksa moral bozucu olurdu.Yok yanlis yazmisim 78.1 olmusum.
sln canım burayı görmemiştim. hayırlı olsun diyemiycem az daha geç kalsam arkandan el sallayacakmışım :)
kız bende acayip motivasyon kaybı oldu. tatil bana yaramadı laçka oldum. her hafta sabit 600gr veriyordum şimdi vermeyi geç veremediğim için üzülemiyorum bile psikolojim bozuldu resmen. havuz hayallerim havuzun dibinde kaldı galiba
evet çatalları gördüm dürtmesin bi tarafımıza. valla her gece yatarken öyle diyorum her sabah sabah olmuyor. benim beynim kısa devre yaptı sanırım beyinde bitiremiyorum artık bu işi. of çok daralttı beni uyuyamıyorum bile ...Bak canm ben diyetteyken hep diyet modunda gidersem iyiyim ama bi yere gidiyim bi kac öğün kacamak yapıym hemen acayip bi yeme istediği oluyo ama her dk olsada yesemm yani o derece ama dayanırda kacamaktan sonra tekrar diyet moduna girersem atlatıyorum sık dişini yemee 2 güne alışr tekrar vücut moninin gazabnda korkkkkk
Selamlaaaarrr kilo gücellemesiii 57.2
hedefe az kaldı
Selamlaaaarrr kilo gücellemesiii 56.6 hedefe doğru eminn adımlarr sonn 3 kilo 600 gr
Helloooovvv kilo gücellemesiii 56.2
Tebrik ederim seni gerçekten büyük azim.Ben de 165 boyundayım.Yılbaşından beri 2 kilo verdim.Bugün 59 u gördüm tartıda dünyalar benim oldu.60 ın altına inmeyi dört gözle bekliyordum hadi oldu hadi olucak diye diye oldu sonunda.Spor yapamıyorum diyette pek olmuyor sadece akşam 7 gibi kesiyorum yemeyi.Şuan kpss ye hazırlanıyorum bu yüzden elim kolum baglı gibi diyet yapsam sınavı ihmal edicem gibi düşünüp vicdan yapıyorum.Beyin glikozla calısıyor sonucta. Senden bu dönemimde beni senin gibi 55 e i,ndiricek zor olmayan mucize tafsiye alabilirmiyim ? Seni tebrik etmek için başladım yazmaya niyetim bu değildi ama bilinç altı işte güzel yere ağlamışım.İnş cevap verirsin tatlım.