Slm arkadaşlar bir derdim var

kanadada teyzem var ve hayat şartları gayet iyi. gerçi eniştemin yiğeni sonradan gitti o veterinerdi ve biraz zorlandı yani eğitimli insanlar için biraz zor. bir de hangi eyalete gideceğinizde önemli mesela onların bulunduğu eyalette fransızca konuşuluyor. çocuk o yüzden zorlanmıştı ve diplomasını kabul ettiremedi sanırım. okuduğu okulla alakalı da olabilir.
Ne iş yapıyor orda

Soguk dokunmayacaksa Kanada'ya git derim, daha guvenli ve gocmene ihtiyaclari var. Gocmen alimi daha cok yaparlar, Amerika'da eger isiniz egitiminiz iyi olsa da is imkani artik daha dar bir ulke, cok insan var, bir suru insan ayni kaynak icin kapisiyor. Ben Kanada derim ama sizin yeterliliginiz vs de onemli.

Ote yandan basortulu iseniz kirsal milliyetci ve muhafazakar yerlerde hos karsilanmazsiniz, klasik hikaye bu. Ama buyuksehirlerde ve egitimli nufusun arasinda sorun yasamazsiniz.

Soguk dokunmayacaksa Kanada'ya git derim, daha guvenli ve gocmene ihtiyaclari var. Gocmen alimi daha cok yaparlar, Amerika'da eger isiniz egitiminiz iyi olsa da is imkani artik daha dar bir ulke, cok insan var, bir suru insan ayni kaynak icin kapisiyor. Ben Kanada derim ama sizin yeterliliginiz vs de onemli.

Ote yandan basortulu iseniz kirsal milliyetci ve muhafazakar yerlerde hos karsilanmazsiniz, klasik hikaye bu. Ama buyuksehirlerde ve egitimli nufusun arasinda sorun yasamazsiniz.
Evet . Montreal de ırkcılık vr camiye saldırdılar altı kişi ölmüşti . Bilemıyorum. Abd çok karışık çok yarış var orda . Para tükenıyormuş hemen vs vs

Evet . Montreal de ırkcılık vr camiye saldırdılar altı kişi ölmüşti . Bilemıyorum. Abd çok karışık çok yarış var orda . Para tükenıyormuş hemen vs vs

Dedigim gibi basortunuz varsa bir ihtimal sorun yasarsiniz ama bazi yerlerde, her yerde degil. Genelde sorus yasamazsiniz ama. Basortunuz var mi?

Dedigim gibi basortunuz varsa bir ihtimal sorun yasarsiniz ama bazi yerlerde, her yerde degil. Genelde sorus yasamazsiniz ama. Basortunuz var mi?
Var ama dikkat cekıcı şekilde degıl . Camilere saldırdıkar domuz başı koydular falan ne bilm

Hmm camiye saldırı oldu ya altı kişi öldü ondan çekıniyo insan

Oldu doğru da genelde olmaz bir şey, kaç yılda ilk defa olan seyler. Ve aynısı Avrupa'da oldu yani, bir sürü hiristiyan öldü. Avrupa'daki saldırılar, Amerika da ki fay bar baskını vs tabi ki islam karşıtlığını tetikliyor bunda şüphe yok. Ama bütün bu ülkeler göçmen alan ülkeler, küçük yerde bile yüzlerce dil konuşuluyor. Neyse ama korkuyorsanız gitmeyin maden, neden buralara gitmek istiyorsunuz, ne iş yapacaksınız?

Montreal sanırım ve orda camiye saldırı olmuştı altı kişi öldü . Güya güvenlik vardı orda ama muslümana orda da rahat YÖK . Refah düzeyi iyi . İşte ırkcı saldırlar oluyo insan korkuyo

aynen oradalar ama sıkıntıları yok çok şükür. teyzemde var vatan özlemi o dönmek istiyor ama çocuklar orda doğup büyüdükleri için buraya adapte olmaları çok zor. bide burada kesinlikle orda kazandıkları paraları kazanamazlar. o da sıkıntı tabi. rahata alışıp sıkıntı çekmek kolay değil

Merhaba, Kanada farklı kültürlere son derece saygılı bir ülke. Amerika mı Kanada mı derseniz Kanada'yı kesinlikle öneririm. Sosyal açıdan da daha güçlü bir ülke. Göçmen statüsündekiler bile ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. Eğitim son derece kaliteli ve yine ücretsiz. Kanada Üniversiteleri de Amerikan Üniversitelerine göre daha ucuz.

Bunun haricinde eğer Kanada'da yaşamayı düşünmeyen ama hamile olan kadınlar için Kanada'da doğum yapmayı öneririm. Amerika'nın son siyasi eğilimleri göçmen kabul etmeme yönünde olsa bile Kanada hala göçmen kabul ediyor. Bu alanda danışmanlık hizmeti veriyorum ve Kanada'da doğum yapmak isteyen anne adaylarının sorularını deneyimli biri olarak seve seve cevaplayabilirim.

Back
X