damla protez kas altına yerleştirildiğinde dönebiliyormuş, bilgisi olan, kas altına damla protez taktıran???
Ben doktorumun muayenehanesinde iki kişiyle tanıştım.Daha ônce başka bir doktora ameliyat olmuşlar,damla protez takılmış ve zaman sonra dönmüş.Birde forumdan bir arkadaşımız vardı,onunda damla protez idi ve dônmüştü.Dıştan bakıldîgında net dôndügü belli oluyordu..Göğüse yapılan yanlış masaj,yüzüstü yatmak, ters hareketler protezi döndürebiliyormuş.Bazende protez için açılan cebin yanlış yada geniş açılması sonucundada protez dönebiliyormuş..
Ben damla istiyordum, daha doğal duracağını düşünüyordum, sanki yuvarlak protez tas gibi duracakmış gibi geliyordu ama bunları duydukça fikrim değişti, kas altına konduğunda yuvarlağın da doğal duracağının söyledi doktorum ama işte insan merak ediyor. neyle karşılaşacağını bilmek istiyor.
Öyle tabi,ameliyattan önce hepimiz bu endişeleri yaşadık.Klasikleşmiş bir fikir yuvarlak protezin top gibi duracagı.Çok eski mankenlerin silikon ameliyatları sonrası ortaya çıkan görüntüleri aklımızda kalmış olması gerek.Ama doktorununda dedigi gibi hiç meme dokusu olmayanlarda genelde kas altına koyulan yuvarlak protezler üstten kasın yapacagı baskı nedeniyle gayet dogal bir sonuca götürüyorBenim ameliyattan önce meme dokum vardı,alt kısımda idi.Damla protez benim meme üst lobumu kaldıramaz,dolduramazdı.Bu yüzdende yuvarlak protezi önerdi tüm doktorlar (bir doktor hariç).Kas zarı altına yuvarlak protez koyuldu,alttaki meme dokum sayesinde alt kısım daha dolu dolu durdu,üst kısımdada olması gerelen doluluga ulaşıldı.Yani yuvarlak protez kişiye göre dogru teknikle birleşince her yöntemde gayet dogal,hoş sonuçlar verebiliyor...
Benim albümümde öncesi ve sonrası fotolar mevcut.Seni ekliyim bak albümüme,ortaya çıkan sonuca.Fikir olur
Kayınca karnına inen birini duymuştum fena
Merhaba bende de aynı sorun oldu nasıl oldunuz düzeldi mi mesajla yoksa tekrar ameliyat mı oldunuz?arkadaşlar kontrole gittim herşey iyi güzel ayrıldım kontrolden ve bir yarım saat sonra doktorum aradı ve resimleri yüklerken farkettiğini sağ göğsümdeki protezin kaymış olabileceğini söyledi masaj anlattı yeni onu uygulayacağım.çok canım sıkkın.
aranızda hiç slikonu kayan yada yakınının slikonu kayan oldumu.bunun için ne yaptınız lütfen bilginiz varsa yardım edermisiniz teşekkür ederim şimdiden